TECH

AIS Super Night και οι νυχτερινές φωτογραφίες μοιάζουν... πρωινές

AIS Super Night και οι νυχτερινές φωτογραφίες μοιάζουν... πρωινές

Κάποιοι τα χαρακτηρίζουν ως τα καλύτερα smartphone για τη λήψη φωτογραφιών, ενώ κάποιοι άλλοι τα περιγράφουν ως τους «βασιλείς των selfie». Λίγοι, ωστόσο, είναι εκείνοι που δεν θα εντυπωσιαστούν από τις προηγμένες φωτογραφικές δυνατότητες της τριπλής κάμερας με τεχνητή νοημοσύνη των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων της νέας σειράς «HONOR 20». 

Το κορυφαίο brand, που φημίζεται για τον υπέροχο νεανικό «Dynamic Holographic» σχεδιασμό στα smartphone, επιστρέφει με τρία ολοκαίνουρια μοντέλα, τα HONOR 20 LITE, HONOR 20 και HONOR 20 PRO που κάνουν τη μαγεία, πραγματικότητα. Αυτό χάρη, τόσο στην τριπλή ΑΙ κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών στην πρόσοψη, όσο και στον selfie φωτογραφικό φακό των 32MP!

Σούπερ νυχτερινές λήψεις

Η εξελιγμένη βασική πίσω κάμερα με ανάλυση 48MP και τρεις φακούς αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε φωτογραφίας και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποτυπώσει τις αγαπημένες του στιγμές με απόλυτη ακρίβεια, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, που το φως μπορεί να είναι ανύπαρκτο. Με τη βασική κάμερα ΑΙ των 48MP και τους τρεις φακούς, ο κάτοχος ενός HONOR 20 αιχμαλωτίζει τη λάμψη της κάθε στιγμής ακόμα και τη νύχτα.

Ακόμα και στην έκδοση HONOR 20 LITE με κάμερα ανάλυση 24MP και τον ευρέος διαφράγματος φακό f/1.8, ο αισθητήρας Quadra CFA και η δυνατότητα ενίσχυσης του ISO κατά 1.8um επιτρέπουν σε κάθε χρήστη να έχει, ανά πάσα στιγμή, ένα μίνι… ιδιωτικό φωτογραφικό στούντιο στην τσέπη του, ανεξαρτήτως του διαθέσιμου φωτός. Η δυνατότητα αναγνώρισης πολλαπλών τοπίων, εντοπίζει 22 κατηγορίες αντικειμένων σε περισσότερες από 500 συνθήκες, προσφέροντας, παράλληλα με τις σούπερ νυχτερινές λήψεις και ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου, η μεγάλη καινοτομία της σειράς HONOR 20, είναι η λειτουργία «AIS Super Night» και το μεγαλύτερο διάφραγμα f/1.4. Με τη δύναμη της τεχνολογίας multi-frame stabilization και ενός εξελιγμένου αλγόριθμου, η λειτουργία αυτή δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για ακόμα καλύτερες νυχτερινές λήψεις, με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ισορροπία, ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία.

2

Selfie πιο όμορφες από ποτέ

Αν και ο φακός των 32MP, που δίνει τη δυνατότητα μεγέθυνσης των αγαπημένων «αυτοφωτογραφιών» σε μέγεθος πόστερ 2.3x1.7m, χωρίς μάλιστα να χαθεί καμία λεπτομέρεια, καθιστά τη σειρά HONOR 20 ως το «βασιλιά των selfie», το προηγμένο λογισμικό ΑΙ Beautification προσθέτει καινοτόμες λειτουργίες επεξεργασίας των λήψεων για ένα εντυπωσιακό και άκρως φυσικό αποτέλεσμα.

Αρκεί μόνο να ρίξει κάποιος μια ματιά στις διαθέσιμες επιλογές των «αισθητικών» επεμβάσεων στις selfie, οι οποίες φροντίζουν οποιαδήποτε ατέλεια σε ένα πρόσωπο. Μεταξύ αυτών, η ρύθμιση τόνου δέρματος, η αφαίρεση ακμής, το αδυνάτισμα προσώπου, η αφαίρεση λιπαρής
επιδερμίδας, η προσθήκη φωτεινών και σκοτεινών εφέ, η μεγέθυνση ματιών, η αφαίρεση μαύρων σακουλών, η λεύκανση δοντιών και μετατροπή λείας επιδερμίδας!

Παράλληλα με τις παραπάνω επιλογές, η τεχνολογία φωτισμού εικόνας των HONOR 20, υπόσχεται μοναδικές selfie σε κάθε συνθήκη, εξασφαλίζοντας τη φωτογραφική αποτύπωση ενός φυσικού look με μοναδική φωτεινότητα και ευκρίνεια, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται το φως. Κατά συνέπεια, η ανεπανάληπτη «χημεία» της τεχνολογίας φωτισμού και του φακού των 32MP, συμβάλλουν στο να τραβήξει ο λάτρης της φωτογραφίας τις ωραιότερες selfie για stories και posts, κάθε στιγμή της ημέρας.

3

Το φωτογραφικό «θαύμα»

Σε κάθε περίπτωση, η βασική κάμερα της σειράς HONOR 20, η Sony IMX586 48MP, εντυπωσιάζει τόσο με τη λειτουργία AIS Super Night, όσο και με την τεχνολογία AI Ultra Clarity, καθώς βοηθούν τους χρήστες να φωτογραφίζουν καλύτερα και σε επίπεδο… επαγγελματία. Ταυτόχρονα, η κάμερα με ανάλυση 16MP, που διαθέτει φακό Super Wide Angle, η κάμερα Telephoto των 8MP και η κάμερα 2MP Macro, που επιτρέπει στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν με μεγαλύτερο εύρος, αλλά και από ακόμα μικρότερες αποστάσεις, με τεχνολογία Optical Image Stabilization (OIS).

Με τη λειτουργία AI Ultra Clarity και την κάμερα των 48MP, λοιπόν, οι χρήστες μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες την ημέρα με εξαιρετικά μεγάλη λεπτομέρεια. Σε αυτό συμβάλλει φυσικά και ο επεξεργαστής 7nm Kirin 980, με τα Dual-NPU και Dual-ISP, που αντιπαραβάλλει όλες τις λεπτομέρειες κάθε ενσταντανέ και δημιουργεί μια σούπερ φωτογραφία, ανάλυσης 48MP. Τέλος, ο νέος υπερευρυγώνιος φακός των 117° επιτρέπει στο χρήστη να «χωρέσει» στο ίδιο πλαίσιο περισσότερες λεπτομέρειες, κάνοντας τη φωτογράφιση τοπίων ή στενών εσωτερικών χώρων ακόμα πιο εύκολη, ενώ με το μακρο-φακό, μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη φωτογραφιών από απόσταση μόλις τεσσάρων εκατοστών!