TECH

Η Honor δείχνει τη δύναμή της με τη νέα σειρά HONOR 20

Η Honor δείχνει τη δύναμή της με τη νέα σειρά HONOR 20

Την πρώτη της σειρά «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων καλωσορίζει η HONOR και προσκαλεί τους χρήστες να «απαθανατίσουν το θαύμα» στη βιομηχανία των smartphone, παρουσιάζοντας τρεις κομψές φορητές συσκευές με αξιοθαύμαστο Dynamic Holographic σχεδιασμό, ασυναγώνιστες φωτογραφικές δυνατότητες και επεξεργαστική ισχύ. Τα HONOR 20 LITE, HONOR 20 και HONOR 20 PRO αποτελούν τις ολοκαίνουριες ναυαρχίδες του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας, ο οποίος κερδίζει συνεχώς έδαφος στην παγκόσμια και ελληνική mobile αγορά, κατακτώντας τις «καρδιές» του νεανικού κοινού.

Τα προηγμένα αυτά μοντέλα συνδυάζουν ιδανικά την τελειότητα της N-Series, φέρουν αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά σε κάθε τεχνολογικό επίπεδο και πλαισιώνονται από μία γυάλινη οπίσθια όψη, η οποία δημιουργεί διακριτικά μοτίβα και διαφορετικές λεπτές αποχρώσεις, που λαμπυρίζουν και δίνουν την αίσθηση της κίνησης, ανάλογα με το φωτισμό. Πέραν, όμως, της chic και «παιχνιδιάρικης» σχεδίασης, που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, τα νέα κινητά τηλέφωνα της HONOR 20, κλέβουν την παράσταση και για την AI Quad κάμερα με ανάλυση 48MP!

Κάνουν τη νύχτα… μέρα και το μικρό… τεράστιο

Πιο συγκεκριμένα, η βασική κάμερα της σειράς, Sony IMX586 48MP, υποστηρίζει τεχνολογίες AI Ultra Clarity & AIS Super Night, οι οποίες βοηθούν τους χρήστες να φωτογραφίζουν καλύτερα, κάνοντας τη νύχτα… μέρα. Οι φωτογραφικές δυνατότητες ενισχύονται και από την κάμερα με ανάλυση 16MP, που διαθέτει φακό Super Wide Angle, καθώς και από την κάμερα Telephoto των 8MP και την κάμερα 2MP Macro, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν με μεγαλύτερο εύρος, αλλά και από μικρότερες αποστάσεις, με τεχνολογία Optical Image Stabilization (OIS).

Πιο αναλυτικά, από τη μία πλευρά, η λειτουργία AIS Super Night και το μεγαλύτερο f/1.4 διάφραγμα, που αποτελούν και την καινοτομία της σειράς HONOR 20, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για ακόμα καλύτερες νυχτερινές λήψεις, με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ισορροπία, υποστηριζόμενες από τη δύναμη της τεχνολογίας multi-frame stabilization και ενός εξελιγμένου αλγόριθμου. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία AI Ultra Clarity, χάρη στον επεξεργαστή 7nm Kirin 980 με τα Dual-NPU και Dual-ISP, επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν φωτογραφίες την ημέρα με μεγάλη λεπτομέρεια, αποτυπώνοντας μια σούπερ φωτογραφία ανάλυσης 48MP.

147852

Επίσης, με την κάμερα Wide Angle των 16MP, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποθανατίσουν φωτογραφίες ύψιστης ανάλυσης, ενώ ο νέος υπερευρυγώνιος φακός των 117° τους επιτρέπει να αιχμαλωτίσουν στο ίδιο πλαίσιο περισσότερες λεπτομέρειες, κάνοντας τη φωτογράφιση τοπίων ή στενών εσωτερικών χώρων, ακόμα πιο εύκολη. Την ίδια στιγμή, με το μακρο-φακό, μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψεις από απόσταση τεσσάρων μόλις εκατοστών. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία OIS, επιτρέπει στο φακό να αιχμαλωτίσει εικόνες με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και σταθερότητα.

Gaming και ήχος για απαιτητικούς

Όσο για τους χρήστες που είναι λάτρεις του gaming, η σειρά HONOR 20 είναι εξοπλισμένη με την κορυφαία GPU Turbo 3.0, η οποία ενισχύει την απόδοση των παιχνιδιών, κάνοντας αισθητή τη διαφορά της ψυχαγωγίας από το πρώτο λεπτό. Μαζί με το πρώτο Kirin 980 AI Chipset μεγέθους των 7nm παγκοσμίως, η επεξεργαστική δύναμη συνδέεται με υπολογιστική ευφυία για παιχνίδια γρηγορότερα χωρίς καμία καθυστέρηση σε πλήρες παράθυρο.
Ακόμα και η ηχητική εμπειρία της θαυματουργής σειράς HONOR 20 εντυπωσιάζει με το Virtual 9.1 Surround Sound από τη Histen 6.0, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτή η τεχνολογία ήχου και μειωμένου θορύβου εφαρμόζεται σε smartphones. Παράλληλα, η ταχύτητα και η χωρητικότητα είναι μεγαλύτερες από ποτέ, καθώς αγγίζουν τα 6GB RAM και τα 128GB ROM!

Εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήσης

Η HONOR, ωστόσο, δεν εστιάζει μόνο στην φωτογραφία, αλλά δίνει έμφαση και στην εμπειρία χρήσης, όσο και στην αισθητική. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα οθόνη 6.26’’ με αναλογία συσκευής/οθόνης στο 91.7%, σε συνδυασμό με μια ενσωματωμένη κάμερα 4.5mm στην οθόνη, αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης, χωρίς να κάνει «εκπτώσεις» στο κομμάτι της εμφάνισης του smartphone.

Το θαυματουργά αποτελέσματα στην εμπειρία χρήσης, βελτιώνει και η μετακίνηση του αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στη δεξιά πλευρά του αλουμινένιου σκελετού, προκειμένου να ακολουθείται η φυσική κίνηση των δαχτύλων του χρήστη, όταν αυτός απαντάει, παραδείγματος χάρη, σε μια κλήση.
Επίσης, η νέα ασύμμετρη τοποθέτηση των τεσσάρων φακών, «άφησε» χώρο για την τοποθέτηση μιας ισχυρής μπαταρίας, η οποία προσφέρει αυτονομία για μια ολόκληρη ημέρα, χωρίς διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, η 3,750mAh4 μπαταρία φορτίζει έως και 50% σε 30 λεπτά και προσφέρει διάρκεια playback μουσικής, playback βίντεο και 3G κλήσεων έως 132, 18 και 26 ώρες αντίστοιχα.

78

Μάλιστα, η σειρά HONOR 20 επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του χρήστη με το να γίνει το πρώτο τεχνολογικό προϊόν της εταιρείας, που φέρει τη Dynamic Holographic σχεδίαση στο πίσω μέρος των συσκευών. Κατασκευασμένη σχολαστικά με την τεχνολογία Triple 3D Mesh, οι ειδικοί έχουν δημιουργήσει ένα στρώμα, που προσδίδει βάθος και αποτελείται από εκατομμύρια μικρά πρίσματα. Το στρώμα αυτό τοποθετείται πάνω στη γυάλινη επιφάνεια, η οποία δίνει χρώμα και διαφορετικές στρώσεις βάθους. Έτσι, καθώς το φως περνά μέσα από τα πρίσματα, αντανακλάται, στέλνοντας χρώμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τα HONOR 20 LITE, HONOR 20 και HONOR 20 PRO είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: Μαύρο Phantom, Phantom Blue, Μαύρο Midnight και Μπλε Sapphire. Όλες οι «ολογραφικές» συσκευές δημιουργούν εφέ, που προσδίδει βάθος και κάνει τη νέα σειρά HONOR 20 να ξεχωρίζει από τους προκατόχους της. Μάλιστα, λόγω της προαναφερθείσας εξεζητημένης διαδικασίας, για κάθε 100 πίσω όψεις, μόλις 20 πληρούν τις προδιαγραφές!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ