TECH

iPhone 11: Αντίστροφη μέτρηση για τα νέα μοντέλα της Apple!

iPhone 11: Αντίστροφη μέτρηση για τα νέα μοντέλα της Apple!
(AP Photo/Mary Altaffer)

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ανακοίνωση των νέων μοντέλων iPhone, με την Apple να ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη παρουσίαση της χρονιάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κολοσσός τεχνολογίας και πληροφορικής σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά όχι ένα αλλά τρία νέα iPhone. Και τα τρία μοντέλα αναμένεται να έχουν ανανεωμένες κάμερες και να κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα.

Τα μοντέλα θα ονομάζονται, σύμφωνα με το CNNi, iPhone 11, iPhone Pro και iPhone 11 Pro Max για να αντικαταστήσουν τα μοντέλα XS, XS Max και ΧR, αντιστοίχως.

Εδώ και μέρες, οι φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά των iPhone… οργιάζουν, με το CNNi να αναφέρει πως πιθανότατα θα έχουν πιο γρήγορους επεξεργαστές, βελτιωμένο Face ID και νέο σύστημα με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής. Ωστόσο, δεν αναμένονται σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τα περσινά μοντέλα.

Όσον αφορά στις ανανεώσεις του λειτουργικού, η Apple ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι το iOS 13 θα έχει dark mode για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να βάζουν στη σίγαση τηλεφωνήματα από άγνωστους αριθμούς.

Την ίδια ώρα, η Apple αποκάλυψε πως τα νέα μοντέλα θα επιτρέπουν στους χρήστες να γράφουν μηνύματα σέρνοντας τα δάχτυλά τους πάνω στην οθόνη αφής -χωρίς, δηλαδή, να χρειάζεται να τα σηκώσουν…

Κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου event, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και αλλαγές στο Apple Watch.

Και τι δεν πρέπει να περιμένουμε κατά τη σημερινή παρουσίαση; Ένα 5G iPhone… Αυτό, κατά πληροφορίες, θα κάνει το ντεμπούτο του το 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ