TECH

Pixel 4: Όλα όσα ξέρουμε για το πολυαναμενόμενο κινητό της Google λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια

Pixel 4: Όλα όσα ξέρουμε για το πολυαναμενόμενο κινητό της Google λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια
Google

Επί ολόκληρους μήνες, ιστότοποι τεχνολογίας αλλά ακόμη και η ίδια η Google, διαρρέουν χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου smartphone της εταιρείας, Pixel 4.

Σήμερα, η αγωνία πολλών θα λάβει τέλος, καθώς στις 17:00 ώρα Ελλάδας, θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια!

Το κινητό, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα, θα έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά, καθώς έως τώρα η Google επέμενε στη μία κάμερα. Επίσης, ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό των νέων Pixels θα είναι ότι πλέον η εμπρόσθια κάμερα θα κάνει δυνατό τον έλεγχο της συσκευής από απόσταση.

Ωστόσο, το Pixel 4 θα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και σύμφωνα με το CNNi, η διανομή του στις υπόλοιπες χώρες δεν είναι, προς το παρόν, στα πλάνα της εταιρείας - κολοσσού.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5google.com, το οποίο πριν λίγο καιρό είχε διαρρεύσει το επίσημο φύλλων προδιαγραφών των επερχόμενων κινητών, στη συσκευασία πέρα από το κινητό, θα υπάρχει ένα USB-C καλώδιο φόρτισης ενός μέτρου, ένας φορτιστής 18W και ένας Quick Switch αντάπτορας (θηλυκό USB-A σε αρσενικό USB-C).

Δείτε το επίσημο φύλλων προδιαγραφών:

pixel4

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, το Pixel 4 θα έχει οθόνη διαστάσεων 5,7 ιντσών με ανάλυση 1080p, ενώ το Pixel 4 XL θα έχει οθόνη διαστάσεων 6,3 ιντσών με ανάλυση 1440p. Και οι δύο συσκευές θα έχουν ένα σύστημα διπλής κάμερας, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί το iPhone 11.

Εδώ μπορείτε να δείτε live τα αποκαλυπτήρια:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ