TECH

Η Cat Phones θέλει να ανοίξει την ελληνική αγορά των «ανθεκτικών» smartphones

Η Cat Phones θέλει να ανοίξει την ελληνική αγορά των «ανθεκτικών» smartphones

Την ενίσχυση των πωλήσεων της στην ελληνική αγορά των smartphones επιδιώκει η Cat Phones, γνωστή για τις εξαιρετικά ανθεκτικές και στιβαρές συσκευές της. Η εταιρεία ξεκινά άμεσα τη διάθεση του Cat S52, μία συσκευή που διαφοροποιείται στο ότι επιδιώκει να συνδυάσει την ανθεκτικότητα με έναν όμορφο σχεδιασμό και αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας κατά τη διάρκεια χθεσινής παρουσίασης, ο στόχος πωλήσεων για το 2020 όσον αφορά το S52 είναι οι 5000 συσκευές. Το S52 ξεκινά να διατίθεται από τις 22 Νοεμβρίου μέσα από τις αλυσίδες Cosmote/Γερμανός, Πλαίσιο, Κωτσόβολος και Public στη λιανική τιμή των 539 ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει και το πιο απλό Β26, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να έχει απήχηση στο ελληνικό κοινό, ενώ το 2020 σχεδιάζει να φέρει 3-4 νέες συσκευές Cat, δίνοντας έμφαση στον συνδυασμό ανθεκτικότητας και κομψού σχεδιασμού. Ο στόχος των συνολικών πωλήσεων της Cat για την ελληνική αγορά όσον αφορά το 2020 είναι να φθάσει στις 30.000 συσκευές.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Cat, η ανθεκτικότητα των συσκευών και ειδικά η αντοχή σε πτώσεις έχει αρχίσει να αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για τους καταναλωτές, οι οποίοι, όμως, θέλουν και μία συσκευή που να είναι όμορφη και με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έγινε για λογαριασμό της Cat ο 71% των ερωτηθέντων ανέφεραν, σχετικά με το προηγούμενο κινητό τηλέφωνο τους, ότι είχαν περιστατικά ζημιών, συμπεριλαμβανόμενης και ελαφριάς ζημιάς, γεγονός που τους έκανε να δυσανασχετούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ