TECH

1+1+1: Μία αγορά και δύο τεχνολογικά δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα

1+1+1: Μία αγορά και δύο τεχνολογικά δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα

Τέλος στα «παραδοσιακά» χριστουγεννιάτικα δώρα! Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για να τηρούμε τις παραδόσεις και παράδοση είναι να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας δώρα στις γιορτές.

Η παράδοση όμως δεν λέει ότι τα δώρα αυτά θα πρέπει να είναι «απαρχαιωμένα», δεν λέει ότι επειδή οι γονείς μου μου χάριζαν ένα ξύλινο παιχνίδι μέχρι την ενηλικίωσή μου, αυτό πρέπει να συνεχίσω να κάνω κι εγώ. Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι σύγχρονοι άνθρωποι τηρούν τις παραδόσεις όταν μπορούν να τις εξελίξουν και να τις προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα, στα δεδομένα του 2020! Φέτος, θα κάνουμε ακριβώς αυτό και στα χριστουγεννιάτικα δώρα μας θα ακολουθήσουμε την εποχή μας.

Αυτή, αδιαμφισβήτητα, είναι η ψηφιακή εποχή, η εποχή που η τεχνολογία είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου τόσο στην καθημερινότητά του όσο και στις σπουδαίες στιγμές της ζωής του. Smartphones και smartwatches εξελίσσονται συνεχώς, είναι προσιτά στον καταναλωτή και προσφέρουν υπηρεσίες που μόλις πριν από ελάχιστο διάστημα δεν μπορούσαμε ούτε να διανοηθούμε! Δώρα που όλοι εκτιμούν αλλά και αξιοποιούν στο έπακρο, καθώς τα εντάσσουν στη ζωή τους και αλλάζουν τις συνήθειές τους, ανοίγοντας δρόμους και επιλογές πολύ διαφορετικές από ό,τι στο παρελθόν.

h2

Ιδανικό δώρο για την κόρη που γιορτάζει κιόλας ανήμερα Πρωτοχρονιά είναι το νέο πεντακάμερο Huawei NOVA 5T, ένα smartphone που θα την ενθουσιάσει. Είναι ολοκαίνουριο, είναι πανέμορφο και διαθέτει πέντε κάμερες για να φωτογραφίζει και να φωτογραφίζεται όσο της αρέσει! Ειδικά στις λήψεις πορτραίτων το smartphone αυτό έχει μοναδικές δυνατότητες, ακόμη και στο σκοτάδι. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη νέα γενιά, που αναζητά συνεχώς καινοτομίες, μοναδικά χαρακτηριστικά και εύκολους τρόπους να απαθανατίζει τα highlights της καθημερινότητας. Διαθέτει 48MP AI κάμερα, 16ΜP κάμερα για ευρυγώνια λήψη, 2MP κάμερα για λήψεις Macro, 2MP bokeh κάμερα και, για αξιοζήλευτες selfies, μία 32MP κάμερα.

h3

Φέτος τα Χριστούγεννα όμως η Huawei μας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσουμε τρία δώρα σε… ένα! Αγοράζοντας λοιπόν το Huawei NOVA 5T για την κόρη, κερδίζουμε αμέσως δύο δώρα… ένα για το γιο κι ένα για τη σύζυγο: Ένα υψηλής ποιότητας smartwatch και ένα ακόμη smartphone, μας καλύπτουν απολύτως!

h4

Ο γιος ειδικά, που ασχολείται με τον αθλητισμό θα ευχαριστηθεί πολύ με το Huawei Watch GT2, ένα smartwatch που θα τον συντροφεύει σε κάθε του δραστηριότητα: Στην αγαπημένη του ποδηλασία, αφού διαθέτει μετρητές απόστασης, ταχύτητας, ανάβασης και κατάβασης, στην ορειβασία που ξεκίνησε τελευταία, χάρη στην ενσωματωμένη πυξίδα και το βαρόμετρο, αλλά και στην κολύμβηση που κάνει από μικρός, καθώς είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα. Παράλληλα το Huawei GT2 θα τον φροντίζει και κατά τη διάρκεια του ύπνου του, αφού με την βοήθεια της ευφυούς παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep, προσφέρει πάνω από 200 πιθανές προτάσεις για καλύτερο ύπνο.

h5

Όσο για τη σύζυγο, το κινητό που έχει είναι παμπάλαιο. Θέλει κι αυτή να μοιράζεται με τις φίλες της στα social όλες τις τελευταίες δημιουργίες μαγειρικής ή διακόσμησης, που τόσο περήφανα μας επιδεικνύει. Το Huawei Y5 2018, με οθόνη 5.45" – αρκετά μεγάλη για να μην τη δυσκολεύει καθόλου, αλλά και με βάρος 142 γραμμάρια και πάχος μόλις 8 χιλιοστά, είναι το ιδανικό κινητό για να αναβαθμίσει την ψηφιακή της παρουσία άμεσα και αποτελεσματικά. Είναι ένα smartphone που καλύπτει πληθώρα αναγκών, αξιόπιστα και αποτελεσματικά και είναι σίγουρο πως θα την ξετρελάνει.

h6

Με μία κίνηση ουσιαστικά η Huawei, η εταιρία που βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων, μας δίνει φέτος τα Χριστούγεννα την ευκαιρία να επιλέξουμε τρία τεχνολογικά δώρα υψηλής αξίας, που τους κάνουν όλους ευτυχισμένους. Αγοράζουμε το ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας και αμέσως κερδίζουμε ένα smartwatch και ένα ακόμα smartphone! Το «1+1+1» είναι βέβαιο πως θα μας στείλει στην πρώτη θέση της αποθέωσης από τους παραλήπτες των δώρων μας. Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei ισχύει μέχρι τις 12.1.2020 σε όλα τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

h7