Κορωνοϊός - ΟΟΣΑ: Παράδειγμα προς μίμηση η Ελλάδα στη χρήση ψηφιακών μέσων
Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) προβάλλει την Ελλάδα ως παράδειγμα προς μίμηση στη χρήση ψηφιακών μέσων με σκοπό τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Ελλάδα προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή ψηφιακών μέσων, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού και καλεί τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.
«Οι αρχές μπορούν να αποφύγουν περιττές επιβαρύνσεις για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και άλλους συμβαλλόμενους, επιτρέποντας τη χρήση ψηφιακών μέσων, όπως εφαρμογές κινητών τηλεφώνων (κάτι που έκανε η Ελλάδα από την αρχή της κρίσης, ενώ πρόσφατα υιοθετήθηκε και στη Γαλλία) αντί της χρήσης εντύπων, και αποφεύγοντας πλήρως διαδικασίες, οι οποίες αποδεδειγμένα δε βοηθούν στην αντιμετώπιση των κινδύνων μετάδοσης του κορωνοϊού», αναφέρει η έκθεση.
Voucher 750 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους παρόχους - Πώς θα κάνετε αίτηση
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου
03:00
Ποια νοικοκυριά δικαιούνται Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ - Πώς λειτουργεί
02:00
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις στον κατώτατο μισθό από τον Απρίλιο
01:00