TECH

Tα νέα MateBook X Prο και MateBook 13 της Huawei, όπως και το Huawei MatePad Pro είναι εδώ!

Tα νέα MateBook X Prο και MateBook 13 της Huawei, όπως και το Huawei MatePad Pro είναι εδώ!

Τρία νέα premium προϊόντα με την υπογραφή της Huawei καταφθάνουν. Το ασυναγώνιστο MateBook X Pro, το υπέρκομψο MateBook 13 και το απίθανο και απίστευτα εύχρηστο MatePad Prο επιτέλους διαθέσιμα για προπαραγγελία, με μοναδικές εκπλήξεις καθώς συνοδεύονται από μία ανεπανάληπτη προσφορά! Αποκτήστε τις premium συσκευές της Huawei και ζήστε την απόλυτη εμπειρία συνδεσιμότητας με την λειτουργία Huawei Share OneHop!

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 14 Ιουνίου, με κάθε προπαραγγελία MateBook X Pro, δώρο το κορυφαίο, smartphone Huawei P40 Pro, και με κάθε προπαραγγελία MateBook 13 ή MatePad Pro δώρο το εκπληκτικό πεντακάμερο smartphone της Huawei Nova 5Τ!

Με τα νέα premium Huawei laptops ανεβαίνει κι άλλο ο πήχης στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών: Το MateBook X Pro διαθέτει μεταλλικό σώμα και FullView οθόνη αφής 13.9” που “υπερβάλλει” σε επιδόσεις και σχεδιασμό. Το MateBook 13 είναι μία πιο οικονομική πρόταση για laptop υψηλής ποιότητας, με υπέρκομψη εμφάνιση, premium κατασκευή και μια οθόνη χωρίς όρια. Το MatePad Pro, μια ελαφριά συσκευή με εκπληκτική φορητότητα, εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο και γραφίδα για να μετατρέπεται στη στιγμή σε φορητό υπολογιστή, για να γίνει η δουλειά και η διασκέδαση η εμπειρία που πάντα επιθυμούσατε. Με τον συνδυασμό σχεδιαστικής πρωτοπορίας και τεχνολογικής υπεροχής, οι νέες συσκευές της Huawei θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές: design, πανίσχυρες επιδόσεις, ταχύτατη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ασυναγώνιστη ποιότητα.

Αναλυτικότερα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά:

Huawei MateBook X Pro

Το πρώτο FullView notebook της αγοράς. Με λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό, οθόνη αφής 13.9”, ανθεκτική μπαταρία και εντυπωσιακές επιδόσεις, το MateBook X Pro σας κρατάει συνδεδεμένους κάθε στιγμή, από οπουδήποτε. Με χαραγμένα στο DNA του την premium αισθητική, τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά και τις έξυπνες λειτουργικές δυνατότητες, το MateBook X Pro είναι ένα πανίσχυρο μηχάνημα που συνδυάζει πλήρη φορητότητα, μέγιστη απόδοση και διαρκή συνδεσιμότητα.

Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, το MateBook X Pro διαθέτει ένα κομψό μεταλλικό σώμα με πάχος μόλις 14,6 χιλιοστά και βάρος 1,33 κιλά. Ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον επαγγελματία που αναζητά μία φορητή συσκευή υψηλών επιδόσεων.

Με σχεδόν ανύπαρκτα bezels και οθόνη Ultra FullView, το MateBook X Pro πετυχαίνει την απίστευτη αναλογία οθόνης (screen-to-body ratio) του 91%. Επιπρόσθετα, η Huawei ειδικά σε αυτή τη συσκευή, υιοθετεί το αντισυμβατικό aspect ratio 3:2 καθώς, η αναλογία αυτή προτιμάται όσον αφορά την επαγγελματική χρήση ή τη δημιουργία περιεχομένου, σε σχέση με τις κλασικές wide screens που διαθέτουν οι άλλοι φορητοί υπολογιστές.

Η Ultra FullView οθόνη αφής 13,9’’ υποστηρίζει ανάλυση 3K (3000x2000) και καλύπτει το 100% της χρωματικής παλέτας sRGB. Τα πλούσια χρώματα και η ανάλυση 3K δίνουν ζωή στα στοιχεία που παρουσιάζονται στην οθόνη και προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το MateBook X Pro υποστηρίζει τις λειτουργίες 10-point multi-touch και Fingers Gesture Screenshot για ακόμα πιο εύχρηστη διάδραση μεταξύ χρήστη και συσκευής.

Φυσικά, δε μιλάμε μόνο για εξωτερική εμφάνιση. Στον πυρήνα του HUAWEI MateBook X Pro βρίσκεται ο 10ης γενιάς επεξεργαστής Intel® Core™ i7-10510U και i5-10210U. Με NVIDIA® GeForce® MX250 στα 2GB GDDR5. Το πανίσχυρο αυτό laptop μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές εργασίες: από επεξεργασία γραφικών και βίντεο, μέχρι gaming και κατανάλωση περιεχομένου multimedia. Στο εσωτερικό του βρίσκονται δύο ανεμιστήρες Huawei Shark Fin Fans 2.0 για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, καθώς και ένα έξυπνο σύστημα ψύξης που βοηθά τον υπολογιστή να μπαίνει εναλλάξ σε ενεργητική και παθητική λειτουργία, προκειμένου να μην υπερθερμαίνεται αλλά και να μην παράγει θόρυβο.

Πέρα από εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο, το MateBook X Pro είναι και μία ιδανική συσκευή ψυχαγωγίας. Με τετραπλό σύστημα ηχείων, αποδίδει κρυστάλλινο, γεμάτο ήχο που περιβάλλει τον χρήστη, ενώ η ανθεκτική μπαταρία 56Wh χαρίζει στο laptop τεράστια αντοχή για απρόσκοπτη χρήση χωρίς να υπάρχει συχνά ανάγκη για καλωδίωση σε πρίζα. Διαθέτει αντάπτορα 65 W Type-C για να μπορεί να συνδέεται με διάφορους φορτιστές, ενώ είναι συμβατό και με τη λειτουργία Huawei SuperCharge για να λειτουργεί το ίδιο ως φορτιστής για ορισμένα μοντέλα smartphones.

Τέλος, το MateBook X Pro υποστηρίζει γρήγορο Wi-Fi, για καλύτερο και σταθερό σήμα, ενώ το Bluetooth 5.0 αποδίδει καλύτερες ταχύτητες για μετάδοση δεδομένων και ευρύτερη κάλυψη σήματος, για να συνδέεται με άλλες συσκευές από μεγαλύτερη απόσταση, με σταθερότητα.

huawei1

Huawei MateBook 13

Νέα προσθήκη στα MateBook Series laptops της Huawei, το MateBook 13 είναι ένας ιδιαίτερα ελαφρύς φορητός υπολογιστής με οθόνη 13 ιντσών, ιδανικός για νέους και εργαζόμενους που αναζητούν μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών σε χαμηλότερη τιμή. Διαθέτει AMD επεξεργαστή Ryzen 5 3500 Mobile Processor, μνήμη RAM 8GB DDR4 2400MHz, και οθόνη FullView ανάλυσης 2K, συμβατή με λειτουργία Multi-screen Collaboration, που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης.

Το MateBook 13 φέρει στο DNA του όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς HUAWEI MateBook, που ήδη έχει αγκαλιάσει το ελληνικό κοινό. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη FullView ανάλυσης 2Κ με αναλογία οθόνης-συσκευής στα 88%, επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3500 Mobile Processor, κάρτα γραφικών Radeon™ Vega 8 Graphics , και ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης έτσι ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του υπολογιστή χωρίς όμως να παράγεται θόρυβος.

Άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν την οθόνη του MateBook 13 ακαταμάχητη είναι τα πλάγια bezels 4,4 χιλιοστών, καθώς και το aspect ratio 3:2 αντί του παραδοσιακού 16:9, για καλύτερη απεικόνιση περιεχομένου και εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, η οθόνη 2K (2160x1440 στα 200ppi) διαθέτει contrast ratio 1000:1 και αποδίδει το 100% της χρωματικής παλέτας RGB. Έτσι, όταν ο χρήστης βλέπει στον υπολογιστή του φωτογραφίες HD ή παρακολουθεί κάποια ταινία σε Ultra HD, η εικόνα είναι ευκρινής και τα χρώματα παίρνουν ζωή.

Όσον αφορά το design του, το HUAWEI MateBook 13 διαθέτει μεταλλικό σώμα και μίνιμαλ αέρα. Με στρογγυλεμένες άκρες, διαστάσεις 286 x 211 x 14.9 χιλιοστά και βάρος 1,3 κιλά , το MateBook 13 έχει το ιδανικό μέγεθος για τους χρήστες που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση.

huawei2

Huawei MatePad Pro

Καινοτόμο σε επίπεδο design, τεχνολογίας και επιδόσεων, το Huawei MatePad Pro είναι ένα επαναστατικό προϊόν που θα συναρπάσει τους χρήστες.

Με μίνιμαλ κομψό σχεδιασμό, το HUAWEI MatePad Pro διαθέτει οθόνη 10,8 ιντσών και σχεδόν ανύπαρκτα bezels (4,9 χιλιοστά), με την απίστευτη για tablet αναλογία συσκευής-οθόνης 90%. Με τον πανίσχυρο επεξεργαστή 7nm Kirin 990, το MatePad Pro πετυχαίνει εκπληκτικές επιδόσεις, χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία του, ενώ χάρη στο λειτουργικό EMUI10, υποστηρίζει τις λειτουργίες Multi-Window, Multi-screen Collaboration και HUAWEI APP Multiplier. Συνοδεύεται από γραφίδα M-Pencil και πληκτρολόγιο Smart Magnetic Keyboard, για να μεταμορφώνεται στο λεπτό σε πλήρη φορητό υπολογιστή, για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με κορυφαίο hardware εικόνας και ήχου, για να λειτουργεί άψογα και ως συσκευή ψυχαγωγίας. Επιπλέον, είναι το πρώτο tablet στον κόσμο που υποστηρίζει wireless και αντίστροφη wireless.

Τα μυστικά όπλα που το καθιστούν ασυναγώνιστο: ο επεξεργαστής Kirin 990 κατασκευασμένος με τη μέθοδο 7nm για καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση μπαταρίας, ενώ με ισχύ 2,86GHz, το οκταπύρηνο CPU διαθέτει δύο μεγάλους πυρήνες, δύο μεσαίους και τέσσερις μικροσκοπικούς. Τέλος το 16πύρηνο Mali-G76 GPU βελτιώνει την απόδοση και τη διάρκεια μπαταρίας για ατελείωτο gaming και ψυχαγωγία. Με την αρχιτεκτονική “dual-core Da Vinci NPU”, οι λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης βελτιστοποιούνται. Με διπλοκάναλη μνήμη RAM 8GB LPDDR4X, το MatePad Pro πιάνει ανεπανάληπτες ταχύτητες στην εκκίνηση εφαρμογών, χωρίς να υπερθερμαίνεται, αφού υποστηρίζεται από ένα σύστημα ψύξης 12 επιπέδων ενώ διαθέτει και ψηφιακό έλεγχο θερμότητας.

Τέλος, το MatePad Pro έρχεται με μπαταρία 7250mAh και φορτιστή 20W για γρήγορη φόρτιση, ενώ είναι συμβατό με τη μέθοδο φόρτισης 40W HUAWEI SuperCharge και είναι το πρώτο tablet στον κόσμο που υποστηρίζει wireless φόρτιση και αντίστροφη wireless φόρτιση.

Αυτό που κάνει όμως το MatePad Pro πραγματικά ακαταμάχητο είναι η δυνατότητά του να μετατρέπεται σε υπερ-εργαλείο χάρη στη γραφίδα και το πληκτρολόγιο με τα οποία μπορεί να συνδεθεί στο λεπτό. Η γραφίδα M-Pencil έχει γρήγορη ανταπόκριση στην πίεση και γράφει με εντυπωσιακή ακρίβεια πάνω στη γυάλινη επιφάνεια, συνδέεται με τη συσκευή μέσω Bluetooth, ενώ φορτίζεται αυτομάτως αν τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του MatePad Pro. Το Smart Magnetic Keyboard συνδέεται επίσης με το tablet μέσω Bluetooth και διευκολύνει ιδιαίτερα και την εμπειρία συνδεσιμότητας Huawei Share One Hop, αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στη λειτουργία Multi-screen Collaboration πατώντας απλά το κουμπί Shift.

huawei3

Huawei Share OneHop

Η λειτουργία Huawei Share OneHop σημαίνει ευκολία: Με ένα άγγιγμα, smartphone και laptop συνδέονται και επικοινωνούν, σε μία οθόνη, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας: ο χρήστης μπορεί να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του, ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του. Δοκιμάστε το και δεν θα μπορείτε να φανταστείτε μια καθημερινότητα χωρίς το Huawei Share!

*Σχετικά με τις προπαραγγελίες:

  • Το Huawei MateBook X Pro διατίθεται για προπαραγγελία από το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος έως και τις 14 Ιουνίου 2020, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το smartphone Huawei P40 Pro.
  • Το Huawei MateBook 13 και το Huawei MatePad Pro διατίθεται για προπαραγγελία στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei έως και 14 Ιουνίου 2020 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το smartphone Huawei Nova 5T.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ