TECH

Μάθε τις βασικές έννοιες του web development σε μία ημέρα!

Μάθε τις βασικές έννοιες του web development σε μία ημέρα!

Μέσα σε 8 ώρες μαθαίνεις να φτιάχνεις το δικό σου web application, καθορίζοντας τη δομή, το στιλ και τη λειτουργικότητά του, χρησιμοποιώντας τις γλώσσες HTML, CSS και JavaScript!

Η διαδικασία δεν περιλαμβάνει μόνο θεωρία, είναι πλήρως διαδραστική... και διασκεδαστική. Χρησιμοποιώντας μία σειρά από προκαθορισμένα εργαλεία, μπορείς να «παίξεις» με τον κώδικα με έναν ασφαλή και απλό τρόπο. Ένα μοναδικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας!

Ποιος ο στόχος του σεμιναρίου;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να γνωρίσεις τις δυνατότητες που σου δίνουν οι web εφαρμογές και να καταφέρεις να συνεννοείσαι καλύτερα με τους developers χρησιμοποιώντας τη «γλώσσα» τους.

actor

Σε ποιους απευθύνεται;

Τo workshop απευθύνεται σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Internet ή επιθυμεί να κατανοήσει περισσότερα γι’ αυτό. Μπορούν να το παρακολουθήσουν -με την ίδια ευκολία- senior managers και junior copywriters, planners, web designers ακόμη και φοιτητές!

cook

Γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει;

Για τους εισηγητές Γιώργο Μαστροκόλια & Δημήτρη Παγκράτη αλλά και γιατί άνθρωποι της αγοράς που παρακολούθησαν το πιλοτικό σεμινάριο ανέφεραν τα εξής:

"To code1 ήταν ένα σεμινάριο με τα όλα του! Μάθαμε πολύ χρήσιμα πράγματα γύρω από την HTML, τη CSS και τη JS. Γνωρίσαμε ενδιαφέροντες ανθρώπους και είδαμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ομαδικό πνεύμα στη διδασκαλία και την επιτυχή ολοκλήρωση ενός project. Και στα επόμενα!" - Νικόλας T, OgilvyOne Worldwide Athens.

"Ένα σεμινάριο που θα δώσει την ευκαιρία σε αρχάριους και μη, να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το τι κρύβεται πίσω από το διαδίκτυο και τις τεχνολογίες που το δημιουργούν" - Constantinos Papaconstantinou, Digital Art Director, J. Walter Thompson Athens

"Μία πρώτη καλή επαφή με μία νέα γλώσσα, αυτή του προγραμματισμού για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι γίνεται στο μυαλό του developer..." - Λίζα Γκουρτσούλη, Account Supervisor, Cream

"Ένα αυθεντικό hands-on workshop" - Νάγια Δημόπουλου, Interactive Art Director, MRM//McCANN

"Ένα διαδραστικό σεμινάριο που μετατρέπει το θεωρητικό υπόβαθρο του πρώτου μέρους σε...web application!" - Ελένη Κωσταρέλου, Event Assistant, ΕΔΕΕ

"Οne day can make a difference" - Γιώργος Τσομετζίδης, attp

"Εξαιρετικό. Πολύ ωραία εμπειρία για creative αλλά & account groups. Oπως λένε «οι developers είναι οι συγχρονοι μάγοι”, oπότε καλό είναι να μιλάμε την ίδια γλώσσα για να δίνουν τη σωστή μορφή σε κάθε δημιουργική μας ευχή. Περιμένουμε το Code2. Και μια ειδική μνεία για τους εισηγητές. Γιώργο & Δημήτρη το κάνατε πολύ πιο απλό απ’ ότι είναι. Ευχαριστουμε" - Φωτεινή Γερομαλίδου CEO – Wunderman & Y&R Athens.

"Ένας κόσμος που φαντάζει τόσο ξένος, τελικά προσεγγίζεται. Ένα πραγματικά πολύ χρήσιμο σεμινάριο!" - James Nass, CEO & Managing Director, Lowe Athens

Το σεμινάριο επιδοτείται από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,24%

plane

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ioc.gr & http://www.instofcom.gr/ai1ec_event/code-1/?instance_id=142

ΔΗΜΟΦΙΛΗ