SPONSORED TECH

Η νέα στρατηγική συνεργασία της iRepair που αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των επισκευών

Η νέα στρατηγική συνεργασία της iRepair που αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των επισκευών

Ήταν πίσω στο ολίγον τι μακρινό 2007 όταν το πρώτο iRepair άνοιξε τις πόρτες του. Σε ένα μικρό κατάστημα κάπου στη Γλυφάδα, τρεις τεχνικοί ένωναν κάθε ημέρα τις δυνάμεις τους προκειμένου να επισκευάζουν ηλεκτρονικές συσκευές. Ενδεχομένως τότε, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε.

Διότι σήμερα, 13 χρόνια αφότου εκείνο το μικρό κατάστημα στη Γλυφάδα υποδέχθηκε τους πρώτους του πελάτες, η iRepair αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία επισκευών smartphone, tablet και ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλη την Ελλάδα, με συνολικά 200 τεχνικούς, πάνω από 500.000 επισκευές στο ενεργητικό της και συνολικά 34 καταστήματα στη χώρα μας, την Κύπρο και την Τουρκία.

Το πώς ένα μικρό κατάστημα για επισκευές κινητών κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας του συγκεκριμένου κλάδου δεν προκαλεί έκπληξη, αν παρατηρήσουμε τις κινήσεις και τις επιλογές της iRepair όλα αυτά τα χρόνια. Από την άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών στην υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων της και από την εγγύηση χαμηλότερης τιμής στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. Όλα αυτά τα στοιχεία μετέτρεψαν την iRepair σε ένα πραγματικό success story.

Η νέα στρατηγική συνεργασία που κάνει τη διαφορά

Το 2020, λοιπόν, η iRepair διευρύνει τις δραστηριότητές της και πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα σε ό,τι αφορά στην άμεση και πρωτοποριακή κάλυψη των αναγκών των πελατών της, με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Total Service Solutions.

Smartphones, tablets, wearables, modems, pos, drones, e-scooters και robo-vacuums γνωστών κατασκευαστών. Η Total Service Solutions αποτελεί το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο κέντρο για επισκευές συσκευών και δραστηριοποιείται από το 2002, σε υψηλών προδιαγραφών τεχνικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα.

Σε μία «έξυπνη» στρατηγική κίνηση, λοιπόν, η iRepair αποφάσισε να ενώσει της δυνάμεις της με την Total Service Solutions και χάρη στη νέα αυτή, φιλόδοξη συνεργασία, τώρα παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής κινητών εντός εγγύησης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ως συνεργάτης του εξουσιοδοτημένου service της Total Service Solutions, η iRepair προσφέρει πλέον και στα 34 επισκευαστικά καταστήματά της τη δυνατότητα επισκευών εντός εγγύησης σε μια ευρεία γκάμα κινητών: Από iPhone μέχρι Samsung και από Huawei μέχρι LG, Nokia, HTC, ZTE, Lenovo, TP-Link Neffos και Prestigio.

Ουσιαστικά, μας επιτρέπει να επισκευάζουμε τις συσκευές μας, χωρίς να επηρεάζεται η υποστήριξη από τον κατασκευαστή της εταιρείας μετά το service, αφού λειτουργεί ως κεντρικό σημείο παράδοσης smartphone για εξουσιοδοτημένες επισκευές, μέσω των συνεργατών της.

Χρησιμοποιώντας, δηλαδή, τις υπηρεσίες του εξουσιοδοτημένου service μέσω των συνεργατών της iRepair πλέον έχουμε τη δυνατότητα να διατηρήσουμε την υποστήριξη του κατασκευαστή του smartphone μας. Στην περίπτωση που η εγγύηση του κατασκευαστή έχει παρέλθει, η iRepair αναλαμβάνει να επισκευάζει κάθε είδους βλάβη της συσκευής, ακόμη και τις πιο απαιτητικές σε επίπεδο μητρικής πλακέτας.

Σίγουρα, λοιπόν, η νέα αυτή συνεργασία προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Το ίδιο φυσικά και το γεγονός ότι λόγω των νέων συνθηκών στη ζωή μας, η iRepair αναλαμβάνει τώρα να παραλαμβάνει τις συσκευές από τα σπίτια μας και να τις επιστρέφει στις πόρτες μας με ασφάλεια και σαν να ήταν καινούρια -τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και επιδόσεων. Αυτό είναι, άλλωστε, το «κλειδί» της επιτυχίας μιας εταιρείας, το να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, δίνοντάς τους πρόσβαση σε γρήγορες λύσεις.