TECH

Ελληνική λύση για την ψηφιακή ταυτοποίηση πελατών

Ελληνική λύση για την ψηφιακή ταυτοποίηση πελατών

Την άμεση διάθεση στην αγορά της νέας έκδοσης του προϊόντος digital customer onboarding με την επωνυμία idbox ανακοίνωσε η Intelli Solutions A.E., μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών

Η νέα υπηρεσία επιτρέπει σε οποιαδήποτε εταιρεία ή οργανισμό (τράπεζες, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, ασφαλιστικές επιχειρήσεις, εταιρείες λιανικής πώλησης, παρόχους ενέργειας, ακτοπλοϊκές, ξενοδοχεία κ.ά.) να χτίσει άμεσα μια ψηφιακή ροή πελάτη (νέου ή υφιστάμενου). Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί η απομακρυσμένη διαδικασία ταυτοποίησης και εγγραφής σε μια υπηρεσία ή αγοράς ενός προϊόντος, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ή, το πολύ, εντός λίγων λεπτών, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης, το idbox χρησιμοποιείται ήδη από αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους όπως η Alpha Bank, ο Ήρων και η Cosmote.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Intelli Solutions, όλη η διαδικασία ενεργοποίησης νέου πελάτη μετασχηματίζεται πλέον ψηφιακά μέσω του idbox. Η υπηρεσία στηρίζεται σε τεχνολογίες AI, Image Processing, Machine/Deep learning και είναι διαθέσιμη στο cloud σε επίπεδο 24x7, προφέροντας δυνατότητες ID Verification, Document Verification και remote e-Signature.

Η υπηρεσία καλύπτει πλήρως όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των αρμόδιων φορέων στην ελληνική αγορά, ενώ έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο από έγκυρους αναλυτές.

Η Intelli δραστηριοποιείται ενεργά τα τελευταία 15 χρόνια σε Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, μέσω των θυγατρικών εταιριών της. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η ανάπτυξη του idbox έχει γίνει εξολοκλήρου στην Ελλάδα, όπου η εταιρία διατηρεί μια ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα έρευνας και ανάπτυξης. Σημειωτέον πως απασχολεί 160 άτομα, αριθμός που αυξάνεται διαρκώς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ