TECH

Οι λύσεις και τα προϊόντα των ελληνικών εταιρειών στο MWC

Οι λύσεις και τα προϊόντα των ελληνικών εταιρειών στο MWC
CNN Greece

Το ενδιαφέρον αρκετών επισκεπτών του φετινού Mobile World Congress έχουν συγκεντρώσει τα προϊόντα και οι λύσεις που παρουσιάζουν οι 22 εταιρείες που έχουν παρουσία στο ελληνικό περίπτερο που βρίσκεται μέσα στο εκθεσιακό κέντρο Fira Gran Via της Βαρκελώνης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός ελληνικού περιπτέρου, αυτόνομη παρουσία έχουν ακόμη η Intracom Telecom και η Adaptit, οι οποίες παρουσιάζουν τις λύσεις τους στο χώρο του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, με την πρώτη, μάλιστα, να δείχνει μία πλατφόρμα Network Function Virtualization (NFV) που επιτρέπει σε παρόχους να αναπτύσσουν virtualized υπηρεσίες κατ´ απαίτηση (on-demand).

Όσον αφορά τις εταιρείες στο ελληνικό περίπτερο κινούνται σε διάφορους τομείς, απευθυνόμενες, κατά κύριο λόγο, σε επιχειρήσεις.

Η Viva Wallet παρουσιάζει τη λύση P2P Payments για άμεση και ασφαλής πληρωμή μεταφορά χρημάτων σε οποιονδήποτε, καθώς και τη λύση QR Code που προσφέρει τη δυνατότητα να κλείνεις άμεσα εισιτήριο για οποιοδήποτε πολιτιστικό event σκανάροντας απλά με το κινητό σου το αντίστοιχο qr code.

Η Upstream προωθεί την υπηρεσία Mobile Learning Service που προσφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές οι οποίοι μαθαίνουν αγγλικά και γαλλικά να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να μπορούν να μιλάνε με πιο επαγγελματικό τόνο. Έτσι, βελτιώνουν τις ευκαιρίες τους για ανεύρεση εργασίας. Επίσης, παρουσιάζει τη λύση «Game On! - Mobile Gaming» χρησιμοποιώντας τεχνολογία html5.

Η Crypto παρουσιάζει το CREEV, ένα smartphone με λειτουργικό Android, το οποίο διαθέτει flip cover και tempered glass protector.

Η EnterSoft έχει στο δικό της χώρο το Sales Force Automation, ένα σύστημα που βοηθάει την κάθε επιχείρηση με τις ανάγκες και τις ανησυχίες τις. Παρέχει πληροφορίες για ευκαιρίες στην αγορά, διαφημίσεις, πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Γενικότερα προσφέρει αποτελεσματικότητα στον τομέα των πωλήσεων & μάρκετινγκ.

Η MPASS δείχνει το ExplorIoT , μία πλατφόρμα IoT που έχει ως σκοπό να φέρει πιο κοντά πωλητές με τους καταναλωτές τους. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες κίνησης, φωτός, θέσης και πίεσης, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή κατά την διάρκεια των αγορών του.

Η Singular Logic παρουσιάζει το SRT PLUS, ένα σύστημα που αναλύει και δείχνει με ακρίβεια, τα αποτελέσματα εκλογών, καθώς τη λύση Singular Logic @ Health Sector για τη συγκέντρωση ιατρικών πληροφοριών ασθενή σε μια και μόνο πλατφόρμα.

Η Cytech παρουσιάζει το mCore, μία πλατφόρμα για εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιών, το οποίο προσφέρει λύσεις σε SMS, marketing και πληρωμές.

Η Telenavis προωθεί Telenavis WorkForce Manager, ένα εργαλείο που βοηθάει το προσωπικό της κάθε εταιρείας να είναι πιο αποδοτικό & πιο ευέλικτο, παρέχοντας πληροφορίες οι οποίες βοηθούν να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο παραγωγικότητας και εξυπηρέτηση πελατών.

Η Voiceweb προωθεί Mobile Marketing Campaigns, δημιουργεί, δηλαδή καμπάνιες μάρκετινγκ για οποιαδήποτε εταιρεία. Οι στόχοι που επιτυγχάνουν συνεχώς είναι η αύξηση του μέσου εσόδου ανά πελάτη και της ικανοποίησης των πελατών.

Η UpCom παρουσιάζει το Super@pp – Nutrinsider, μία πλατφόρμα υπηρεσιών για καταστηματάρχες όπου τους επιτρέπει να επικοινωνούν προηγουμένως με τον καταναλωτή. Το Nutrinsider είναι μια εφαρμογή όπου, ο χρήστης μπορεί να αγοράσει ό,τι χρειάζεται από ένα supermarket, χωρίς να χρειάζεται να το επισκεφτεί.

Η SoftWeb έχει το PocketWarp, μία πλατφόρμα όπου μία εταιρεία μπορεί σε αυτή να έχει ενωμένα όλα τα back end συστήματα της (ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα, κοινωνικά δίκτυα). Μέσω του διαχειριστικού δικτύου που υπάρχει, ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται πιο άμεσα για ό,τι τον ενδιαφέρει.

Η Regate παρουσιάζει το Effective Sales Automation, μία πλατφόρμα όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Οι εταιρείες τηλεπικοικοιvωνιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν κοινές υπηρεσίες cloud, συμπεριλαμβανομένου Sales Force Automation, Van Sales, Field Service.

Η Protonyx παρουσιάζει το Combox, ένα προϊόν που προσφέρει τη δυνατότητα για την από κοινού χρήση ευρυζωνικών συνδέσεων διαφορετικών τεχνολογιών.

Η NovelTech παρουσιάζει τους Mitos Travel Guides, υψηλής ποιότητας εφαρμογές ταξιδιωτικού οδηγού. Πρόκειται για μια white labeled πλατφόρμα, όπου στόχο έχει να δημιουργήσει σχέσεις δέσμευσης του κοινού με την εφαρμογή.

Η M-Stat κινείται στο χώρο των push notifications, προσφέροντας έναν συνδυασμό μίας αναβαθμισμένης εμπειρίας χρήσης με μία λύση push notification που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δώσουν μεγάλη ώθηση στην απόδοση των mobile apps.

Η Motivian παρουσιάζει τη Rewards Platform. Η πλατφόρμα, είναι σχεδιασμένη για να παρέχει καινοτόμα προγράμματα ανταπόδοσης στο πιο χαμηλό κόστος και με λίγες διαχειριστικές απαιτήσεις. Τα αναλυτικά δεδομένα και το έξυπνο επιχειρηματικό μυαλό της πλατφόρμας, δίνει την δυνατότητα σε πωλητές και καταναλωτές να διαχειρίζονται διαφορετικά την στρατηγική τους και να δημιουργούν customized προσφορές για τους ίδιους.

Η Going Up παρουσιάζει το InstaWin, μία διαδραστική υπηρεσία white label που επιβραβεύει όλους τους συμμετέχοντες που εγγράφονται και παίζουν/ δοκιμάζουν το παιχνίδι τους και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να προωθήσουν την επιχείρηση τους (είτε φυσική είτε διαδικτυακή)

Η Yuboto έχει το Yuniverse, μία ολοκληρωμένη online πλατφόρμα μαρκετινγκ, όπου επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει την δικία του αποτελεσματική καμπάνια μέσω SMS και MMS+. O χρήστης μπορεί να φτιάξει τα δικά του κουπόνια αφοσίωσης τα οποία προωθούν την επιχείρηση και τις υπηρεσίες της ή τα προϊόντα της.

Η Vidavo έχει το VidaMe, ένα εργαλείο το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται με ευκολία τα προσωπικά του ιατρικά δεδομένα.

Η JustPhoneBook έχει αναπτύξει μία επιχειρηματική εφαρμογή Cloud, όπου ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί με τους συναδέλφους του μια ενιαία λίστα επαφών συνεργατών της επιχείρησης. Μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή.

Η AvoCarrot παρουσιάζει το Wizard, ενάν μηχανισμό, ο οποίος επιτρέπει στους διαχειριστές ψηφιακού διαφημιστικού περιεχομένου να πρωθούν διαφημίσεις φτηνά και αποτελεσματικά. Απλά απαιτείται η ενεργοποίηση στατικού περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της ελληνικής αποστολής στο MWC16

ΔΗΜΟΦΙΛΗ