TECH

Επιτυχημένη η ελληνική αποστολή στη Βαρκελώνη (vid+pics)

Επιτυχημένη η ελληνική αποστολή στη Βαρκελώνη (vid+pics)
CNN Greece

Ικανοποιημένοι από την παρουσία της ελληνικής αποστολή στο φετινό Mobile World Congress, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών, δηλώνουν τα μέλη της αποστολής.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Αντωνιάδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Cytech και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει καθήκοντα αρχηγού της ελληνικής αποστολής «φέτος δείξαμε ότι η Ελλάδα, όσον αφορά τον τομέα της τεχνολογίας, έχει πολλές εταιρείες και λύσεις να παρουσιάσει», προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της φετινής αποστολής ήταν πολύ καλύτερα από πέρσι.
Σημειώνεται ότι φέτος ο αριθμός των ελληνικών εταιρειών που είχαν δηλωθεί ως εκθέτες στο ελληνικό περίπτερο έφθασε στις 22, ενώ άλλες 50 εταιρείες εκπροσωπούνταν από στελέχη τους στο πλαίσιο της ελληνικής αποστολής. «Αυτή η αύξηση που υπήρξε στον αριθμό των εταιρειών που ήταν στο ελληνικό περίπτερο ήταν μία μεγάλη διαφορά την οποία οι ξένοι επισκέπτες μας την ανέφεραν ως κάτι ιδιαίτερα θετικό» σημειώνει ο κ. Αντωνιάδης.

Οι επαφές που έγιναν ήταν πάρα πολλές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα «πολλά χαμόγελα τόσο από εκθέτες που είχαν συμμετάσχει και στο παρελθόν όσο και από νέες εταιρείες» επισημαίνει ο Γιάννης Γιανναράκης, γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Ο σύνδεσμος είχε αναλάβει τη διοργάνωση και φέτος της ελληνικής αποστολής. «Φέτος έγιναν περισσότερες συναντήσεις και επαφές, καθώς οι συμμετέχοντες εταιρείες ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένες» τονίζει ο κ. Γιανναράκης, προσθέτοντας ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι στη φετινή παρουσία της η Ελλάδα -με την αυξημένη συμμετοχή εκθετών- έδειξε ότι υπάρχει σημαντική συσσώρευση δυναμικού.

Πέραν του ελληνικού περιπτέρου, αυτόνομη παρουσία στο φετινό MWC είχαν τρεις ακόμη εταιρείες με έδρα την Ελλάδα: η Intracom Telecom, η ADAPTiT και η AMD Telecom, τα στελέχη των οποίων δήλωναν απόλυτα ικανοποιημένα από την παρουσία τους και τις επαφές που έγιναν, οι οποίες, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν ήδη μετουσιωθεί σε παραγγελίες και συμβόλαια.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/ECMlHOrxkO8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ΔΗΜΟΦΙΛΗ