TECH

Honor: Ενδυναμώνει το οικοσύστημά της με νέα προϊόντα

Honor: Ενδυναμώνει το οικοσύστημά της με νέα προϊόντα

Στην ενδυνάμωση του «έξυπνου» οικοσυστήματος ψηφιακών συσκευών που δημιουργεί, απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στους νέους, προχωρά η Honor. 

Το γνωστό brand ανακοίνωσε στο πλαίσιο της IFA, μίας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας παγκοσμίως, τα νέα της προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν έξυπνα «ρολόγια» αλλά και φορητούς υπολογιστές που θα δούμε εντός των επόμενων εβδομάδων και στη χώρα μας.

Από τα νέα προϊόντα ξεχωρίζουν το Watch GS Pro, ένα ανθεκτικό έξυπνο «ρολόι», το προσιτό Watch ES με εξαιρετικά όμορφο σχεδιασμό και το MagicBook Pro, έναν ισχυρό φορητό υπολογιστή με οθόνη 16,1 ιντσών.

Το Honor Watch GS Pro είναι ένα ανθεκτικό smartwatch με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ημερών, κατασκευασμένο για να αντέχει σε δύσκολα περιβάλλοντα, ικανοποιώντας έως και 14 στάνταρτ αντοχής. Υποστηριζόμενο από ενσωματωμένα συστήματα GPS υψηλής ακρίβειας, το Watch GS Pro είναι εξοπλισμένο με λειτουργία επιστροφής διαδρομής και ειδοποίηση απόκλισης διαδρομής για να βοηθήσει τους χρήστες να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους με ασφάλεια. Επιπλέον, το HONOR Watch GS Pro υποστηρίζει περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και καταγραφή δεδομένων, όπως ορειβασία, πεζοπορία, σκι, τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έρχεται επίσης με αρκετά χαρακτηριστικά υγείας για την παρακολούθηση της ευεξίας των χρηστών.

Στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβρη με την τιμή να αναμένεται να είναι στα 269,99 ευρώ.

Το Honor Watch ES απευθύνεται στους λάτρεις της μόδας αλλά και όλους αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση τους. Με κομψή οθόνη AMOLED 1,64 ιντσών, 95 διαφορετικές fitness λειτουργίες, 12 μαθήματα προπόνησης (π.χ. προπόνηση καύσης λίπους) και μια σειρά από εκπληκτικές δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, το Watch ES βοηθά τους χρήστες να διαχειριστούν τη σωματική και ψυχική τους ευεξία χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα για ένα smartwatch. Στην Ελλάδα αναμένεται τον επόμενο μήνα με την τιμή στα 99,99 ευρώ.

Το MagicBook Pro είναι ένας φορητός υπολογιστής για όσους θέλουν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα τους. Με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 4600H και κάρτα γραφικών Radeon Graphics και 6 πυρήνες, το MagicBook Pro προσφέρει δυνατή απόδοση ακόμη και σε πολύπλοκες εργασίες. Με μια εξαιρετικά γρήγορη μονάδα αποθήκευσης 512 GB PCIe NVMe SSD και μνήμη RAM 16 GB DDR4, το MagicBook Pro εγγυάται ταχύτητες μεταφορές δεδομένων κατά την ανάγνωση αρχείων. Επιπλέον, διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη FullView 16,1 ιντσών με χρωματική γκάμα 100% sRGB, καθιστώντας την ιδανική για προβολή φωτογραφιών, ταινιών και πλοήγηση στο διαδίκτυο. Η διαθεσιμότητα του MagicBook Pro θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παράλληλα, η Honor ανακοίνωσε αναβαθμισμένες εκδόσεις για τα Honor MagicBook 14 & 15 που αφορούν, κατά κύριο λόγο, την ενσωμάτωση της νέας έκδοσης του επεξεργαστή AMD Ryzen 5 4500U.

Η Honor παρουσίασε επίσης τρία προϊόντα της οικογένειας Ηονορ Choice, συμπεριλαμβανομένων των Percussion Massage Gun EVO, usmile Sonic Electric Toothbrush και Antibacterial Cordless Vacuum Cleaner, τα οποία δεν αποκλείεται να τα δούμε στην ελληνική αγορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ