TECH

Την γκάμα των προϊόντων της διευρύνει η Huawei

Την γκάμα των προϊόντων της διευρύνει η Huawei

Το χαρτοφυλάκιο των συσκευών που διαθέτει στην ελληνική αγορά επεκτείνει άμεσα η Huawei, η οποία παράλληλα διευρύνει και τη γκάμα των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσω του δικού της app store, AppGallery που συνοδεύονται μάλιστα από σημαντικά προνόμια.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, πολλά από τα νέα προϊόντα θα ξεκινήσουν να διατίθενται κατά τη διάρκεια του Huawei Month, της νέας μεγάλης καμπάνιας της Huawei που θα διαρκέσει από 21 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου.

Τα νέα προϊόντα, τα οποία αποτελούν τμήμα ενός οικοσυστήματος συσκευών και εφαρμογών, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα «έξυπνα» ρολόγια Watch GT2 Pro, Watch GT FIT και την ανανεωμένη έκδοση του γυναικείου Watch GT2, αλλά και τα Freebuds Pro, τη νέα εξελιγμένη έκδοση των ασύρματων ακουστικών της Huawei, με Intelligent Active Noise Cancellation που αναγνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και ενεργοποιεί την κατάλληλη ρύθμιση ακύρωσης εξωτερικού θορύβου.

Επίσης, το κορυφαίο οκταπύρηνο smartphone P Smart 2021, τα ολοκαίνουργια ελαφριά πολυλειτουργικά laptops υψηλών επιδόσεων MateBook X και MateBook 14 και τα νέα tablets για κάθε χρήση MatePad T10 και MatePad T10s, τα οποία αναμένονται σύντομα στην ελληνική αγορά.

Επίσης, στα πλαίσια του “Huawei Month” μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου σε προϊόντα όπως smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), φορητοί υπολογιστές (MateBook D 14"), tablets (T3) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH).

Νέες εφαρμογές

Η Huawei ανακοίνωσε ακόμη μία σειρά από νέες εφαρμογές που πρόσφατα εντάχθηκαν στο AppGallery και εφαρμογές που θα ενταχθούν στο άμεσο μέλλον οι οποίες είναι απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή. Στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται οι εφαρμογές των ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα top ελληνικά applications που μόλις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) θα προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες οι οποίες θα ενταχθούν στο συνολικό πακέτο προνομίων με την συμμετοχή και των efood, Taxiplon, Parkaround, Domino’s και e-fresh, που προσέφεραν ανανεωμένα πακέτα στους τελικούς χρήστες HMS συσκευών με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 Ευρώ σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ