SPONSORED TECH

To HONOR Watch GS Pro είναι το smartwatch με 25 ημέρες αυτονομίας με 1 ώρα μόνο φόρτιση

To HONOR Watch GS Pro είναι το smartwatch με 25 ημέρες αυτονομίας με 1 ώρα μόνο φόρτιση

Το HONOR Watch GS Pro ανήκει στα smartwatch, στα «έξυπνα» δηλαδή ρολόγια που μπήκαν στη ζωή μας πριν από μερικά χρόνια και σήμερα, περιλαμβάνονται στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή wearables και gadgets στον κόσμο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο value for money και προηγμένα smartwatches, για το οποίο μάλιστα «τρέχει» τώρα και μία εξαιρετική προσφορά. Για την ακρίβεια, μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου από τα 269 στα 249 ευρώ!

Το HONOR Watch GS Pro ανήκει στα smartwatch, στα «έξυπνα» δηλαδή ρολόγια που μπήκαν στη ζωή μας πριν από μερικά χρόνια και σήμερα, περιλαμβάνονται στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή wearables και gadgets στον κόσμο.

Για την ακρίβεια, τα smartwatches έχουν αντικαταστήσει πλέον τα κλασικά ρολόγια, αφού μέσα από τις τεχνολογίες που προσφέρουν, κάνουν τη ζωή μας πιο «έξυπνη», εύκολη και διασκεδαστική. Για όλους εμάς που δεν «το έχουμε» απόλυτα με την τεχνολογία, ακόμη και η επιλογή ενός «έξυπνου» ρολογιού μπορεί να αποδειχθεί μία περίπλοκη υπόθεση.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσουμε μία καλή έρευνα αγοράς πριν κάνουμε την παραγγελία μας για το smartwatch μας. Η δική μας έρευνα σε ό,τι αφορά στα smartwatches που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και αξίζουν την προσοχή μας την περίοδο που διανύουμε -τόσο από άποψη τιμής, όσο και τεχνικών χαρακτηριστικών- μας οδήγησε στο HONOR Watch GS Pro!

Το γιατί το ξεχωρίσαμε και πώς μπορούμε να αναφερόμαστε στο HONOR Watch GS Pro, κάνοντας λόγο για μία επιλογή που συμφέρει από κάθε άποψη, θα τα ανακαλύψετε ακριβώς παρακάτω.

Απίστευτη αυτονομία και ενσωματωμένα συστήματα GPS

Το να μπορούμε να φορτίζουμε το smartwatch μας για μία ώρα και στη συνέχεια, να το φοράμε έως και 25 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να χρειάζεται να το φορτίσουμε ξανά, αποτελεί σίγουρα μία tech «πολυτέλεια» για τον σύγχρονο εργαζόμενο και λάτρη της άθλησης και της περιπέτειας. Αυτή ακριβώς την αυτονομία μπαταρίας μας προσφέρει το HONOR Watch GS Pro η οποία, σε συνδυασμό με τα ενσωματωμένα συστήματα GPS που διαθέτει το συγκεκριμένο «έξυπνο» ρολόι και τη δυνατότητα απεικόνισης διαδρομής, μπορεί να μας εγγυηθεί πως θα ζήσουμε τη δική μας περιπέτεια με περισσότερη ασφάλεια.

Όταν ένα ρολόι μετατρέπεται σε προσωπικό γυμναστή

Τα «έξυπνα» ρολόγια αποτελούν σήμερα απαραίτητες tech επιλογές για τους λάτρεις της άθλησης και της ευεξίας γενικότερα. Το HONOR Watch GS Pro, λοιπόν, ξεχωρίζει και σε αυτό το σημείο διότι προσφέρει όχι μία, ούτε δύο αλλά… 18 επαγγελματικές και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης: Από ορειβασία μέχρι crossfit και από τένις μέχρι πιλάτες, παρκούρ, auto racing και μπαλέτο. Έχει, λοιπόν, κάτι για όλους σε ό,τι αφορά στο θέμα της άσκησης.

Η σημασία του να φοράμε ένα ρολόι που αντέχει παντού

Τέλος, παρά τη μεγάλη αξία των τεχνολογιών των σύγχρονων smartphones, εξίσου σημαντικά είναι τα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ανθεκτικά ακόμη και στις πλέον ιδιαίτερες συνθήκες και δη, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας, υγρασίας, υψόμετρου ή ομίχλης. Το HONOR Watch GS Pro με την έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED, λοιπόν, έχει ένα ακόμη σημαντικό προβάδισμα και σε αυτή την κατηγορία. Διότι εκτός από αδιάβροχο, είναι επίσης κατασκευασμένο να αντέχει παντού -από τους -40°C έως και στους +70°C- και αυτό το αποδεικνύουν οι συνολικά 14 διαφορετικές στρατιωτικές δοκιμές, τις οποίες έχει περάσει με επιτυχία! Με λίγα λόγια, λοιπόν, πρόκειται για ένα ρολόι που είναι πραγματικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείτε να πάρετε αυτή την περίοδο το πρώτο σας smartwatch ή να αποκτήσετε ένα καινούριο, έχετε πάνω από τρεις λόγους να πείτε «ναι» στο HONOR Watch GS Pro. Το σίγουρο είναι πως τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και οι τεχνολογίες που φέρει, το καθιστούν ένα από τα πιο value for money και προηγμένα smartwatches της αγοράς, πόσω μάλλον τώρα που μέχρι τις 15 Νοεμβρίου μπορούμε να το αποκτήσουμε από τα 269 στα 249 ευρώ, μέσα από τη νέα προσφορά της HONOR.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ