SPONSORED TECH

Δώρα και τεχνολογία: Ο «κατάλογος» των κορυφαίων χριστουγεννιάτικων προσφορών

Δώρα και τεχνολογία: Ο «κατάλογος» των κορυφαίων χριστουγεννιάτικων προσφορών

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και δη, της νέας πραγματικότητας, αφού τους τελευταίους μήνες, όλοι μας στραφήκαμε περισσότερο στα gadgets και τις τεχνολογικές συσκευές, προκειμένου να κάνουμε πιο άνετη και εύκολη την καθημερινότητά μας.

Ουσιαστικά, το τελευταίο διάστημα, τα laptops, τα tablets, τα smartwatches και τα smartphones μας, μετατράπηκαν σε πολυεργαλεία, με τη βοήθεια των οποίων εργαζόμαστε, ψυχαγωγούμαστε, ενημερωνόμαστε και φυσικά, γυμναζόμαστε. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς, θα προτιμήσουμε αυτές τις γιορτές τα δώρα τεχνολογίας, τόσο για εμάς, όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πώς όμως θα βρούμε με ασφάλεια online τώρα τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνολογικές συσκευές στις καλύτερες τιμές; Οι τεχνολογικές προσφορές που «τρέχουν» την περίοδο που διανύουμε είναι πολλές και εμείς, μένει να τις ανακαλύψουμε και να επιλέξουμε τα προϊόντα εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές μας ανάγκες και εκείνες των αγαπημένων μας.

Ιδού, λοιπόν, ο φετινός «κατάλογος» των κορυφαίων χριστουγεννιάτικων προσφορών σε επίπεδο τεχνολογίας και τα tech είδη και gadgets, που αξίζει να βάλουμε τώρα στα καλάθια των online αγορών μας, είτε πρόκειται για δώρα για εκείνον και εκείνη, είτε για δώρα για τα παιδιά ή για εμάς.

Τα δώρα που θα απογειώσουν την ψυχαγωγία και τις εργασιακές του επιδόσεις

Για την πλειονότητα των αντρών σήμερα, η τεχνολογία αποτελεί βασική προϋπόθεση για μία πιο εύκολη και διασκεδαστική καθημερινότητα, είτε πρόκειται για την εργασία τους, είτε για την άθληση ή την ψυχαγωγία -ειδικότερα σε ό,τι αφορά στους gamers. Στις χριστουγεννιάτικες, τεχνολογικές προσφορές που «τρέχουν» τώρα στην ελληνική αγορά, λοιπόν, ξεχωρίζουν πολλές και high tech επιλογές για τον σύντροφο, τον φίλο, τον αδερφό ή τον γονιό. Το ποιες είναι αυτές οι special xmas προσφορές, θα το ανακαλύψουμε αμέσως. Το σίγουρο είναι πως σε αυτή την κατηγορία, τα laptops, τα tablets και τα smartwathes ξεχωρίζουν.

Στην πρώτη θέση της λίστας μας βρίσκεται το Matebook X Pro, ένα laptop που αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση δώρου για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο και το οποίο θα βρούμε σε χριστουγεννιάτικη τιμή από τη Huawei. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στην εργασία του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα. Τα Matebook D14 και Matebook 13 βρίσκονται επίσης τώρα σε προσφορά και μπορούμε να τα βρούμε μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei*. Πρόκειται για τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητα και προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας και μεταξύ άλλων, εντυπωσιακές οθόνες.

Μία ακόμη εξαιρετική πρόταση δώρου για τον gamer και τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης -που μπορούμε να βρούμε τώρα σε χριστουγεννιάτικη προσφορά- είναι το MatePad Pro, ένα υβριδικό tablet-laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα. Όσο για τα smartwaches, το Watch GT2 Pro ξεχωρίζει, αφού εκτός από το ότι είναι συμβατό με Android συσκευές αλλά και IOS, αποτελεί έναν ιδανικό σύντροφο προπόνησης, προσφέροντας πάνω από 100 προγράμματα άθλησης και διαθέτοντας ενσωματωμένο GPS, συστήματα παρακολούθησης ύπνου, καρδιακών παλμών, άγχους και κορεσμού οξυγόνου αίματος.

Όταν η τεχνολογία μετατρέπεται σε «σύμμαχο» για την ευεξία της

Σε ό,τι αφορά στα δώρα τεχνολογίας για τις γυναίκες, το στοιχείο-«κλειδί» είναι ο συνδυασμός του στυλ και της λειτουργικότητας. Αυτό σημαίνει πως καλούμαστε να βρούμε gadgets και tech συσκευές, που συνδυάζουν τη στυλιστική αισθητική με την τεχνολογική υπεροχή.

Στον «κατάλογο» των κορυφαίων χριστουγεννιάτικων προσφορών σε προϊόντα Huawei, λοιπόν, θα βρούμε τώρα το Watch Fit, το ιδανικό smartwatch για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική, φροντίζει το σώμα της και εκτιμά την κομψότητα και το μοντέρνο design, αλλά και τα «έξυπνα» ρολόγια GT2 Female Gold και GT2 Female White με τα δεκάδες προγράμματα προπόνησης για τις λάτρεις των σπορ και της απαράμιλλης αισθητικής (όλα τους είναι συμβατά με Android συσκευές, αλλά και IOS). Όσο για εκείνη που εκτός από τα σπορ και το wellness, λατρεύει επίσης τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media, τα προσιτά smartphones P40 lite E και P40 Lite αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις δώρων, που μπορούμε να ανακαλύψουμε τώρα σε χριστουγεννιάτικες -δηλαδή προνομιακές- τιμές.

Τα tech εργαλεία για το παιχνίδι και το μάθημα που θα εκτιμήσουν τα παιδιά

Η τεχνολογία δεν αποτελεί απλώς ένα μέσο ψυχαγωγίας για τα παιδιά σήμερα, αλλά την ίδια ώρα συνιστά έναν βασικό «σύμμαχο» στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Ποια είναι όμως τα τεχνολογικά είδη που αξίζει να χαρίσουμε φέτος στα παιδιά και τα οποία θα βρούμε τώρα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές;

Τα tablets κυριαρχούν στη συγκεκριμένη κατηγορία και η δική μας έρευνα αγοράς, μας οδήγησε στο ευέλικτο MatePad της Huawei με τη μεγάλη οθόνη και τον ισχυρό επεξεργαστή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, αλλά και ως σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση. Βέβαια, το MatePad T10s είναι ένα ακόμη tablet ιδανικό για παιδιά, το οποίο θα βρούμε σε προσφορά, το ίδιο και τα MediaPad T5 και MediaPad T3. Όσο για τα μεγαλύτερα παιδιά, αν δεν θέλουμε να επιλέξουμε κάποιο tablet, μπορούμε να στραφούμε σε budget smartphones, όπως τα Y6P και Y5P, τα οποία είναι ιδανικά για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, αλλά και gaming.

Τα απαραίτητα tech δώρα για κάθε ηλικία και γούστο

Τέλος, αν θέλουμε να προσφέρουμε φέτος ένα δώρο τεχνολογίας και σε εμάς, τότε στον online «κατάλογο» των φετινών χριστουγεννιάτικων προσφορών, σε επίπεδο smartphones, θα βρούμε τώρα σε προνομιακές τιμές συσκευές που έγιναν bestsellers και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, όπως το best photo smartphone 2020 P40 Pro και τα P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021 και P Smart S, τα οποία θα ικανοποιήσουν χρήστες όλων των ηλικιών.

Όσο για τα smartwathes που θα μας κρατήσουν συντροφιά το 2021 στις περιπέτειες και τις προπονήσεις μας, τα Watch GT2 και Watch GT2e, από την κορυφαία σειρά wearables της Huawei, ξεχωρίζουν. Και αυτό διότι είναι συμβατά με Android συσκευές αλλά και IOS και πρόκειται για gadgets που παρακολουθούν συνολικά την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση, καταγράφοντας βασικές λειτουργίες του σώματος όπως οι καρδιακοί παλμοί και ο ύπνος.

Αυτός είναι, λοιπόν, ο «κατάλογος» των φετινών, γιορτινών προσφορών σε προϊόντα Huawei που αξίζει να «μελετήσουμε» για να βρούμε δώρα τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές για εκείνον, για εκείνη, για τα παιδιά και φυσικά, για εμάς. Από κορυφαία laptops και tablets se smartphones και smartwatches, σε πραγματικά χριστουγεννιάτικες τιμές. Ας κάνουμε τις διαδικτυακές μας αναζητήσεις επιλέγοντας ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα και ας βάλουμε στα καλάθια των online αγορών μας, τα tech προϊόντα που θα κάνουν πιο άνετη και διασκεδαστική τη νέα χρονιά. Το ψηφιακό «αύριο» είναι ήδη εδώ και μας καλεί να το ανακαλύψουμε και να δοκιμάσουμε όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει.

*Μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.