SPONSORED TECH

Η νέα, «έξυπνη» λύση που έρχεται να κάνει «switch» στις μετακινήσεις μας

Η νέα, «έξυπνη» λύση που έρχεται να κάνει «switch» στις μετακινήσεις μας

H Avis έχει λανσάρει μία online συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου που μας δίνει τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εποχής

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, το να μπορούμε να απολαμβάνουμε περισσότερη ευελιξία σε κάθε τομέα της ζωής μας, αποτελεί βασική προϋπόθεση για μία πιο άνετη καθημερινότητα. Έχουμε ανάγκη να μην περιοριζόμαστε από χρονικές δεσμεύσεις, ενώ ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιτάσσει να έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες ευέλικτες λύσεις, οι οποίες θα μας βοηθούν να διαμορφώνουμε την καθημερινότητά μας όπως επιθυμούμε και κυρίως, νιώθοντας λιγότερο άγχος και περισσότερη σταθερότητα.

Ένας ακόμη τομέας της ζωής μας, λοιπόν, που αλλάζει προς όφελός μας με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και γίνεται περισσότερο ευέλικτος, είναι εκείνος των μετακινήσεών μας.

Κάνοντας «Switch by Avis» στις μετακινήσεις μας

Πώς ακριβώς γίνεται τώρα το «switch» στις μετακινήσεις μας; Μέσα από έναν νέο και «έξυπνο» τρόπο για να μετακινούμαστε οδικώς, όταν το θέλουμε και όπως θέλουμε, κάνοντας απλώς μία online συνδρομή: Ο λόγος για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου Switch by Avis.

Ουσιαστικά, όπως ακριβώς απολαμβάνουμε σήμερα άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες, τώρα μπορούμε πολύ εύκολα, άμεσα και απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη να μετακινούμαστε με ένα αυτοκίνητο. Μέσα από μία online συνδρομή, δηλαδή, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων, όποτε το θέλουμε και για όσο το χρειαζόμαστε. Όλα αυτά απολαμβάνοντας σταθερότητα, ευελιξία και γρήγορη, online εξυπηρέτηση.

Ο λόγος που αναφερόμαστε σε έναν νέο τρόπο για να μετακινούμαστε με το αυτοκίνητο, σχετίζεται με το ότι δεν πρόκειται για όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα όπως η κλασική αγορά αυτοκινήτου ή κάποια μακροχρόνια δέσμευση. Όπως ακριβώς η ίδια η ονομασία της καινοτόμας αυτής συνδρομητικής υπηρεσίας αποκαλύπτει, ένα «switch» είναι αρκετό για να αλλάξουμε όχημα ή να επιλέξουμε το πόσο και το πότε θα το χρησιμοποιήσουμε.

Τα προνόμια που θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά μας

Μέχρι σήμερα, δεν είχαμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ανάλογα προνόμια στις μετακινήσεις μας και το γεγονός ότι το Switch by Avis προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, εξηγεί το γιατί θα την λατρέψουμε.

Γενικά, αυτό που κάνει τη νέα αυτή υπηρεσία να ξεχωρίζει είναι πως κάθε συνδρομητής μπορεί να επιλέξει όχημα ανάμεσα στις διαφορετικές κατηγορίες που υπάρχουν και να κάνει κράτηση αυτοκινήτου με σταθερή τιμή και εγγυημένη διαθεσιμότητα της κατηγορίας που έχει επιλέξει, καθόλη της διάρκεια του χρόνου. Η κράτηση αυτοκινήτου μπορεί να είναι από έναν μήνα έως και ένα έτος. Παράλληλα, ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να αλλάζει κατηγορία αυτοκίνητου, σε κάθε κράτησή του, ενώ στα πλεονεκτήματα του Switch by Avis, περιλαμβάνεται και το ότι δεν υπάρχουν έκτακτα έξοδα για τον συνδρομητή εκτός από τα καύσιμα.

Η γρήγορη, online εγγραφή (αυτή την περίοδο είναι δωρεάν), το service αυτοκινήτου, η οδική βοήθεια, η μικτή ασφάλεια και ο δωρεάν επιπλέον οδηγός, αποτελούν επίσης πλεονεκτήματα του προγράμματος, ενώ όσοι θέλουν επιπλέον προνόμια, όπως η αλλαγή μοντέλου οχήματος, upgrade κατηγορίας και παράδοση του οχήματος στον χώρο του, μπορούν να επιλέξουν τα πακέτα Plus Pack ή Full Pack.

Πώς μπορεί να γίνει κάποιος συνδρομητής και να κάνει το «switch»

Τα βήματα για να γίνει κάποιος συνδρομητής στο Switch by Avis και να απολαύσει την ευελιξία, την άνεση και τα προνόμιά του, είναι απλά και γίνονται όλα online.

Αρχικά, ο χρήστης θα συμπληρώσει τα στοιχεία του στη σχετική ιστοσελίδα για να δημιουργήσει το προφίλ του. Συγκεκριμένα θα χρειαστεί ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και κάρτα πληρωμής -που θα χρησιμοποιηθεί μόνο όταν κάνει την κράτηση. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, μπορεί αμέσως να κάνει online την κράτησή του, επιλέγοντας την κατηγορία αυτοκινήτου που θέλει και την περίοδο που το χρειάζεται.

Αν κάποιος δεν θέλει να δεσμευτεί πολύ χρονικά, μπορεί φυσικά να κάνει μία μηνιαία κράτηση και όποτε το θελήσει, να επιλέξει ξανά όποιο όχημα θέλει. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε κατηγορίες αυτοκινήτων και συγκεκριμένα τα City και City Auto για τις μετακινήσεις στην πόλη, το Economy που προσφέρει χαμηλή κατανάλωση σε καύσιμο και άνεση, το Family για άνετους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό και το Premium για high end τεχνολογία, πλούσιο εξοπλισμό και άνετη οδήγηση.

To Switch by Avis, λοιπόν, είναι η αλλαγή που χρειάζεσαι στις μετακινήσεις σου. Είναι μια νέα, «έξυπνη» υπηρεσία που μας επιτρέπει να έχουμε την ευελιξία, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Η χρήση αυτοκινήτου μέσω online συνδρομής είναι γεγονός και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.