SPONSORED TECH

Ανακάλυψε το HUAWEI AppGallery και βρες τις πιο χρήσιμες και αξιόπιστες εφαρμογές

Ανακάλυψε το HUAWEI AppGallery και βρες τις πιο χρήσιμες και αξιόπιστες εφαρμογές

Από την προσωπική φροντίδα μέχρι την παρακολούθηση της υγείας μας και από το gaming μέχρι το e-banking, το online shopping, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Η τεχνολογία διαδραματίζει έναν καθοριστικό ρόλο για πολλούς τομείς της ζωής μας,στη νέα πραγματικότητα. Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, στις σύγχρονες ψηφιακές επιλογές που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και την κάνουν πιο διασκεδαστική, το Huawei AppGallery πρωτοστατεί.

Τι είναι το AppGallery και γιατί αξίζει την προσοχή μας; Πρόκειται για ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογώνπου βρίσκουμε τώρα ενσωματωμένο σε όλες τις συσκευές Huawei και το οποίο, αποτελεί ουσιαστικά σήμερα το αντίπαλο δέος του GooglePlay Store!

Για την ακρίβεια, πρόκειται για μία ανοιχτή «πύλη» για πρόσβαση στον κόσμο των apps και των υπηρεσιών, που φιλοξενεί πολλά γνωστά και δημοφιλή apps σε πάνω από 18 κατηγορίες, τόσο σε τοπικό, όσο και παγκόσμιο επίπεδο. Γιατί το Huawei AppGallery έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και κερδίζει συνεχώς «έδαφος»; Χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτει, διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών του και παρέχει μια πληθώρα premium εφαρμογών. Οι αριθμοί στη συγκεκριμένη περίπτωση «μιλούν» από μόνοι τους. Να αναφέρουμε απλώς ότι από το λανσάρισμά του τον Απρίλιο του 2018 μέχρι σήμερα, το Huawei AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας πλέον πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020 δε, καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισ. downloads μέσω του AppGallery, ενώ η HUAWEI σύναψε συνεργασίες με 2,3 εκατ. προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

Ας δούμε, λοιπόν, τους τρόπους με τους οποίους το Huawei AppGallery κάνει τη διαφορά στη νέα μας καθημερινότητα.

Απεριόριστες gaming επιλογές για ψυχαγωγία σε ένα οικοσύστημα

Το gaming αποτελεί μία βασική επιλογή ψυχαγωγίας στη σύγχρονη πραγματικότητα, πόσω μάλλον τους τελευταίους μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων βρισκόμαστε περισσότερο εντός, παρά εκτός σπιτιού.

Με τις gaming εφαρμογές να κερδίζουν συνεχώς έδαφος και το mobile gaming να είναι πιο δημοφιλές από ποτέ στις μέρες μας, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως όλο και περισσότεροι gaming developersσ τρέφονται τώρα στο οικοσύστημα εφαρμογών της Huawei, προκειμένου να προσφέρουν στο κοινό τα καινοτόμα προϊόντα τους.

Έτσι, σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα στο AppGallery περισσότερα από 12.000 παιχνίδια και έχουν γίνει πάνω από 80 εκατομμύρια gaming downloads, με το Huawei AppGallery να διαθέτει τώρα 490 εκατ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες, σε 170 χώρες και περιοχές.

Ουσιαστικά, προσφέρει μία πληθώρα επιλογών μέσα από χιλιάδες διαφορετικά games, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του κάθε χρήστη.

Και το πλέον σημαντικό στοιχείο για τους σύγχρονους gamers, είναι το ότι όλα τα κορυφαία παιχνίδια της εποχής μας, βρίσκονται τώρα συγκεντρωμένα σε ένα οικοσύστημα.

Αναβαθμίζοντας το e-commerce και την εμπειρία του onlineshopping

Τον τελευταίο χρόνο, η πλειονότητα των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, στράφηκε στο διαδίκτυο και δη, τα smartphonesκαι τα laptops, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αγοραστικές της ανάγκες και επιθυμίες.

Τι σχέση έχει το AppGalleryμε το κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου;

Ουσιαστικά, μας παρέχει σε ένα και μόνο οικοσύστημα και μέσα από τις εφαρμογές που διαθέτει, καινοτόμες πλατφόρμες που κάνουν πιο εύκολο, άνετο και ασφαλές το αγοραστικό «ταξίδι».

Μέσα από τις συνεργασίες της Huawei δε με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα κορυφαία appsστον κόσμο, επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν σημαντικές προσφορές και προνόμια.

Εφαρμογές όπως το HUAWEI Wallet (με POS μέσω κινητού τηλεφώνου) και το HUAWEI CityService δε, αποτελούν μερικά μόνο παραδείγματα των λύσεων που η Huawei επιθυμεί να προσφέρει στους καταναλωτές.

Ανακαλύπτοντας την άνεση, την ασφάλεια και την αμεσότητα του e-banking

Σε ό,τι αφορά στην εκπλήρωση των καθημερινών και απαραίτητων υποχρεώσεών μας, το e-bankingαποτελεί πλέον κομμάτι της ζωής μας. Ακόμη και εκείνοι οι οποίοι δεν το χρησιμοποιούσαν πολύ στο παρελθόν, τους τελευταίους μήνες στράφηκαν σε αυτό, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με ευκολία και ασφάλεια τις ανάγκες της νέας πραγματικότητας.

Σε ό,τι αφορά στο AppGallery, λοιπόν, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι εφαρμογές που σχετίζονται με τις τράπεζες και το e-bankingγενικότερα, αποτελούν μέρος του. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως για τους Έλληνες χρήστες, στο AppGalleryυπάρχουν ήδη διαθέσιμα τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και πολύ σύντομα και της Τράπεζα Πειραιώς. Και η συμμετοχή τους στο οικοσύστημα της Huawei, επιβεβαιώνει αναμφίβολα τογεγονός ότι το Huawei AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

Η techκαι άνετη πλευρά των μετακινήσεων και των ταξιδιών μας

Η ασφάλεια στις μετακινήσεις και τα ταξίδια μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που η Huawei βοηθάει όλο και περισσότερους developers να δημιουργήσουν πιο καινοτόμες και χρηστικές υπηρεσίες και εφαρμογές για το ευρύ κοινό, με το HuwaeiAppGallery να ξεχωρίζει και στους συγκεκριμένους τομείς.

Από το TomTom Go Navigation-το κορυφαίο app στον κόσμο σε ό,τι αφορά στην πλοήγηση- στοBolt -δηλαδή την κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη- και από το Comfort Del Gro στo app της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο, της Emirates, αλλά και την Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες, τη Moovit, η οποία προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 106 χώρες.

Τα παραδείγματα σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο είναι πολλά. Το σίγουρο είναι πως μέσα από τις συνεργασίες που αναπτύσσει και τις εφαρμογές που κάνει μέρος του οικοσυστήματός της, η Huawei προσφέρει σήμερα περισσότερη άνεση, ασφάλεια και πολλά προνόμια και προσφορές στους χρήστες της, τόσο σταταξίδια, όσο και τις μετακινήσεις τους.

Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις, θέλουν να γίνουν μέρος αυτού του οικοσυστήματος.

Οι ψηφιακές επιλογές που μας βοηθούν να φροντίζουμε την ευεξία μας

Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι στρέφονται πλέον στα smartphones, τα smartwatches και τις εφαρμογές γενικότερα, προκειμένου να μπορούν να έχουν καλύτερο έλεγχο της υγείας τους, να ασκηθούν και να φροντίσουν την ευεξία τους.

Αυτή τη σύγχρονη ανάγκη, λοιπόν, αφουγκράστηκε η Huawei η οποία μέσα από τα «έξυπνα» κινητά, τα wearables και τα apps που διαθέτει στο AppGallery, κάνει την παρακολούθηση της υγείας και τη φυσική άσκηση καθημερινές και δη, tech υποθέσεις.

Από το Huawei Health, στο SleepCycle και από το HomeWorkouts στο StepsApp, το PeriodTracker, το κορυφαίο Fitify και μία πληθώρα fitness εφαρμογών στο AppGallery.

Το σίγουρο είναι πως χρησιμοποιώντας το PetalSearch, το νέο εργαλείο αναζήτησης που διαθέτουν τα smartphones της Huawei, μπορούμε να αναζητήσουμε και να ανακαλύψουμε εφαρμογές που υπάρχουν και εκτός AppGallery και να τις «κατεβάσουμε» στα κινητά μας, είτε πρόκειται για την άσκηση, είτε για έναν άλλον τομέα που μας ενδιαφέρει.

Με λίγα λόγια, ακόμη και εκείνοι οι οποίοι δεν ξέρουν αν μία εφαρμογή υπάρχει στο AppGallery, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο PetalSearch, για να τη βρουν και να την κάνουν download.

Τα προνόμια για τους Έλληνες χρήστες και οι τοπικές συνεργασίεςπου ξεχωρίζουν

Ποια είναι όμως τα οφέλη που προσφέρει στους Έλληνες χρήστες «έξυπνων» συσκευών το AppGallery;

Μέσα από τη συνεργασία της Huawei με τοπικές εταιρείες, οι καταναλωτές μπορούν συχνά να απολαμβάνουνπρογράμματα επιβράβευσης και μία σειρά από προνόμια, που πηγαίνουν αποκλειστικά σε εκείνους.

Πιο αναλυτικά, σε μία προσπάθεια να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες της, η Huawei συνεργάζεται στενά και με τους παρόχους των δημοφιλέστερων τοπικών εφαρμογών, που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες στη χώρα μας, όπως οι μετακινήσεις, οι συναλλαγές, η διασκέδαση και φυσικά, η διατροφή.

Από το efood -τη δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού- μέχρι το Taxiplon Passenger για την ασφαλή μετακίνηση με ταξί και από το ParkAround για εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές μέχρι το e-fresh για παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ.

Να αναφέρουμε δε, πως μέρος του Huawei AppGallery είναι πλέον και τα apps του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ, της Χρυσής Ευκαιρίας, της NovaGo, του ERTFlix και της Viva.gr, ενώ στο AppGallery οι Έλληνες χρήστες μπορούν να βρουν επίσης το Moovit, το HEREWeGo, το TomTomGoNavigation, το Domino’sPizza, αλλά και appsτραπεζών, όπως η Eurobank, η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Huawei έχει καταφέρει να εκπληρώσει τον πρωταρχικό της στόχο σε ό,τι αφορά στα apps, δηλαδή το να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο, προσφέροντας όλα τα δυνατά οφέλη στον σύγχρονο καταναλωτή.Διότι το οικοσύστημα HMS της Huawei, αποτελεί αυτή τη στιγμή το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές.Δεν μένει όμως εδώ, αλλά συνεχίζει να αναπτύσσεται περαιτέρω και να δημιουργεί νέες, κορυφαίες συνεργασίες, προκειμένου να προσφέρει τις πιο επαναστατικές εφαρμογές στους καταναλωτές της. Όλα αυτά με γνώμονα τον σημαντικότερο μακροπρόθεσμο στόχο της: Το να καταφέρει να συμβάλλει μέσα από το οικοσύστημα Huawei Mobile Services στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού οργανισμών και επιχειρήσεων και έτσι, να διευκολύνει την καθημερινότητά μας.

Το σίγουρο είναι πως σήμερα, αρκεί ένα «κλικ» στο HuaweiAppGallery προκειμένου να βρεθούμε στον κόσμο του απίθανου αυτού καταστήματος εφαρμογών για να ανακαλύψουμε και να «κατεβάσουμε»τα apps, που μπορούν να κάνουν πιο άνετη, εύκολη, διασκεδαστική και ασφαλέστερη τη νέα μας καθημερινότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τις σελίδες της στα socialmedia: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.