SPONSORED TECH

Προστάτευσε το tablet σου με τις πιο stylish θήκες

Προστάτευσε το tablet σου με τις πιο stylish θήκες

Το καινούριο σου tablet βρίσκεται λαμπερό και αστραφτερό πάνω στο τραπέζι περιμένοντας να υποδεχθεί το άγγιγμά σου. Για πόσο όμως θα παραμείνει έτσι, χωρίς γρατζουνιές και ενδείξεις φθοράς από την καθημερινή χρήση; Οι πιθανότητες λένε όχι για πολύ, εκτός και αν φροντίσεις να το προστατεύσεις αποτελεσματικά με την κατάλληλη θήκη.

Μία θήκη tablet θα θωρακίσει τη συσκευή σου απέναντι στους «κινδύνους» που κρύβει γι’ αυτή η καθημερινότητα. Μία αναπάντεχη πτώση της ίδιας ή ενός αντικειμένου επάνω της, τα κλειδιά που στριμώχνονται μαζί της στην τσάντα και μια άγαρμπη κίνηση γενικώς μπορούν να φθείρουν την εμφάνιση του tablet και -ακόμα χειρότερα- να επηρεάσουν την εμπειρία χρήσης του.

Με την κατάλληλη θήκη προστασίας, όχι μόνο θα αποφύγεις όλα τα παραπάνω αλλά ανάλογα και με το μοντέλο που θα επιλέξεις, θα έχεις τη δυνατότητα να τοποθετήσεις τη συσκευή σου με τρόπο τέτοιο που να σε βολέψει ό,τι κι αν κάνεις -από δουλειά, μέχρι streamingαπό την αγαπημένη σου υπηρεσία. Τι λες, πάμε να δούμε τις καλύτερες που θα βρεις στην αγορά;

Turbo-X με Bluetooth Πληκτρολόγιο (Universal 10-11”)

Προστάτεψε αποτελεσματικά το tablet σου ενώ παράλληλα βελτιώνεις την εμπειρία πληκτρολόγησής σου. Πώς; Με τη θήκη Turbo-Xπου έρχεται εξοπλισμένη με Bluetooth πληκτρολόγιο. Όχι μόνο θα σου επιτρέψει να δακτυλογραφήσεις άνετα και γρήγορα από μηνύματα μέχρι ολόκληρα κείμενα, αλλά θα το κάνεις και αθόρυβα για να μην ενοχλείς. Τέλεια για tablets 10-11 ιντσών, είναι συμβατή με iOS και Android 3.0 (ή μεταγενέστερες εκδόσεις) ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση στήριξης.

Sentio Περιστρεφόμενη (Universal 10,1”)

Κομψή και πρακτική, η περιστρεφόμενη θήκη Sentioείναι ό,τι πρέπει για κάθε tablet 10,1 ιντσών. Ο έξυπνος σχεδιασμός της, της επιτρέπει να καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες σου, αφού προσφέρει δυνατότητα περιστροφής 360ο για να προσαρμόζεις το tabletσου σε ό,τι κι αν κάνεις. Παράλληλα, χάρη στις ανθεκτικές της επιφάνειες, προστατεύει το tabletαπό χτυπήματα και γρατζουνιές. Σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σ’ αρέσει, θα σε καλύψει απόλυτα.

AppleMagicKeyboard (AppleiPadPro 4ηςγενιάς 12,9”)

ΤοiPadPro 4ηςγενιάς χρειάζεται και μία αντίστοιχα… proθήκη και το MagicKeyboardτης Appleείναι ό,τι πιο proυπάρχει στην αγορά. Προσφέρει την καλύτερη εμπειρια δακτυλογράφησης στο iPad, διαθέτει trackpadπου ανοίγει διάπλατα νέους δρόμους ως προς την πλοήγηση καθώς επίσης θύρα USB-Cγια φόρτιση. Παράλληλα διαθέτει ρυθμιζόμενη κλίση για την οθόνη χάρη στον σχεδιασμό τύπου floatingcantilever, ενώ διπλώνοντας προστατεύει απόλυτα τη συσκευή εξασφαλίζοντας άνετη μεταφορά.

SentioSmartCover (AppleiPadAir 4ηςγενιάς 10,9”)

ΧάρισεστοiPadAir 4ης γενιάς σου την προστασία που του αξίζει με τη θήκη SmartCoverτης Sentio. Καλύπτοντας όχι μόνο την πίσω όψη του αλλά και τις γωνίες με την πρόσοψή του, η θήκη ενσωματώνει μαγνητική τεχνολογία για τέλειο κλείσιμο και μεγαλύτερη προστασία. Το ελαφρύ της βάρος και το κομψό της designαναδεικνύουν τον σχεδιασμό του ίδιου του tablet χωρίς να σε δυσκολεύουν στην καθημερινότητά σου, ενώ η επένδυση από δερματίνη εξασφαλίζει σταθερό κράτημα.

PuroBookCover (Universal 10,1”)

Πολυτελής και αξιόπιστη, η θήκη τύπου bookcoverτης Puroθα σου προσφέρει μία απόλυτα premiumεμπειρία χρήσης. Κατασκευασμένηαπόανθεκτικά υλικά και με δερμάτινη επένδυση, όχι μόνο θα προστατεύσει αποτελεσματικά το tabletσου αλλά θα ταιριάξει και με το καθημερινό σου look. Μπορείς να τοποθετήσεις το 10,1 ιντσών tabletσου με δύο διαφορετικούς τρόπους, πληκτρολογώντας με άνεση τα μηνύματά σου και απολαμβάνοντας άνετες εμπειρίες θέασης -χωρίς να περιορίζεται η πρόσβαση στις λειτουργίες του.

SamsungBookCover (SamsungGalaxyTabS7+ 12,4”)

Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τις δυνατότητες του GalaxyTabS7 με μία θήκη ειδικά γι’ αυτό από τη Samsung. Το μίνιμαλ design της της επιτρέπει να «αγκαλιάζει» το tablet, αυξάνοντας όμως ανεπαίσθητα τις διαστάσεις και το βάρος του -σε τέτοιο βαθμό που ούτε καν θα το αντιληφθείς. Προστατεύει από χτυπήματα και γρατζουνιές πρόσοψη, πλάτη και γωνίες ενώ προσφέρει δύο τρόπους τοποθέτησης (typing και standing λειτουργίες) προκειμένου να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη -ό,τι κι αν κάνεις!

Flip Cover (Huawei MatePad T8)

Μία θήκη που «απογειώνει» τη λειτουργικότητα του MatePadT8, η συγκεκριμένη το θωρακίζει απέναντι στους κινδύνους της καθημερινότητας, όμως δε μένει εκεί. Η μαγνητική της τεχνολογία της επιτρέπει να λειτουργεί και ως standδιπλώνοντας, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τοποθετήσεις το tabletσου επάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια προκειμένου να απολαύσεις τα όσα προβάλλει η οθόνη του. Με τον ίδιο τρόπο κλείνει μεμιάς, καλύπτοντας με ασφάλεια την πρόσοψή του, όταν έρθει η ώρα της μεταφοράς.

SentioBookCover (Turbo-XFireII 10,1”)

Με το εν λόγω bookcover το Turbo-XFireII σου δε θα διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο πλέον. Μία θήκη που καλύπτει την πλάτη αλλά και την οθόνη του tablet-όταν προφανώς δεν το χρησιμοποιείς- παρέχει κορυφαία προστασία από γρατζουνιές και σκόνη. Είναι κατασκευασμένη από δέρμα PU στο εξωτερικό και μικροΐνες στο εσωτερικό της. Διαθέτει γωνίες στερέωσης κατά τη χρήση και ελαστικό λουράκι, καθώς επίσης και μαλακή επένδυση στο εσωτερικό. Θα τη βρεις σε πλήθος χρωμάτων.

LenovoBackCover (LenovoM10 FHD 10,1”)

Σε ποιον θα εμπιστευτείς την προστασία του LenovoM10 tabletσου αν όχι στην ίδια τη Lenovo; Η θήκη σιλικόνης backcoverέρχεται σε 12 (!) διαφορετικά χρώματα, προκειμένου να διαλέξεις αυτό -ή αυτά- που προτιμάς. «Κουμπώνει» με απόλυτη ακρίβεια στο M10 αφού είναι κατασκευασμένη ειδικά για αυτό, προστατεύοντάς το και προσφέροντάς σου παράλληλα σταθερό κράτημα και μια υπέροχη αίσθηση στην αφή -χωρίς τον κίνδυνο να σου γλιστρήσει ξαφνικά η συσκευή από τα χέρια.

SentioSleeve (Universal 10”)

Χαριτωμένη και λειτουργική, η θήκη sleeveτης Sentioείναι ό,τι πρέπει για την προστασία του tabletσου. Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια για να ταιριάζει με το στυλ και την προσωπικότητά σου, η υφασμάτινη αυτή θήκη θα χωρέσει άφοβα το 10 ιντσών tabletσου. Η μαλακή της επένδυση θα «αγκαλιάσει» τις επιφάνειές του, προστατεύοντάς τις από κάθε λογής φθορά, επιτρέποντάς σου παράλληλα να το έχεις μαζί σου όπου κι αν πας. Η θήκη κλείνει με φερμουάρ.