SPONSORED TECH

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές σε μία super TV extreme διαστάσεων

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές σε μία super TV extreme διαστάσεων

Η μεγάλη τηλεόραση έχει, όπως και να το κάνουμε, άλλη χάρη. Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και απέναντί σου βρίσκεται μία τεράστια οθόνη γεμάτη ολοζώντανα χρώματα, έτοιμη να σε ταξιδέψει στον κόσμο της αγαπημένης σου σειράς ή ταινίας. Η σωστή εμπειρία οικιακού κινηματογράφου ξεκινά από μία κορυφαία ποιοτικά οθόνη στο κατάλληλο μέγεθος, γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε τις καλύτερες… XL τηλεοράσεις!

Samsung 85AU8072 LED 85” 4KUltraHD

Μία LED ικανή να σε θαμπώσει με τα ολοζώντανα χρώματα και την κρυστάλλινη εικόνα της, η 85AU8072 της Samsungαποδίδει 4Kανάλυση υποστηρίζοντας παράλληλα HDR10+ για βαθύτερο μαύρο και μεγαλύτερη αντίθεση.

Ο επεξεργαστής Crystal Processor 4K σε συνδυασμό με τεχνολογίες όπως οι DynamicCrystalColorκαι Motion Xcelerator θα σου χαρίσουν σπουδαία εικόνα σε σούπερ ανάλυση με απόλυτα ομαλή κίνηση. Η τηλεόραση της Samsung διαθέτει τεχνολογία Q-Symphony ώστε τα ηχεία της να λειτουργούν αρμονικά με το -συμβατό- soundbar ενώ υποστηρίζεται και απομακρυσμένη σύνδεση με υπολογιστή.

Sony KD-85XH8096 LED 85” 4KUltraHD

High-endμοντέλο για εκείνους που θέλουν το καλύτερο! Η KD-85XH8096 της Sonyείναι μία LEEDμε επεξεργαστή 4KHDRProcessorX1 και τεχνολογία 4KX-RealityPro που θα σου προσφέρει κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρίες στο σαλόνι σου. Σε αυτό το τελευταίο συνεισφέρουν σημαντικά τα DolbyVision και Dolby Atmos, με την οθόνη TRILUMINOS και το ηχείο X-Balancedνα σε μεταφέρουν μεμιάς στο… σινεμά! Η τηλεόραση είναι συμβατή με Google Home και Apple AirPlay/HomeKit, διαθέτει ενσωματωμένο Chromecast καθώς επίσης και λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης CalMAN.

Samsung 75Q60AQLED 75” 4KUltraHD

Με «αέρινο» design και κρυστάλλινη εικόνα, η 75Q60Aτης Samsungθα αποτελέσει αντικείμενο πόθου για κάθε λάτρη της υψηλής ανάλυσης. Μιλάμε για ένα QLEDμοντέλο με τεχνολογία QuantumDotπου είναι σε θέση να αποτυπώσει κάθε εικόνα με απίθανη ποιότητα χρωμάτων σε έναν εξωφρενικό αριθμό αποχρώσεων, εξασφαλίζοντάς σου έτσι εμπειρίες θέασης άνευ προηγουμένου. Διαθέτει πιστοποίηση HDR10+ ενσωματώνοντας παράλληλα DualLED και QuantumHDR. ΤοObjectTrackingSoundLite, τέλος, ενισχύειτο αποτέλεσμα με ρεαλιστικό, τρισδιάστατο ήχο που ακολουθεί την κίνηση των αντικειμένων επί της οθόνης.

Samsung QE75Q60TQLED 75” 4KUltraHD

Όταν μιλάμε για ποιότητα εικόνας, οι QLEDτης Samsungξεχωρίζουν.

Έτσι και με την QE75QQ60T, ένα 4Kμοντέλο στις 75 ίντσες που θα γεμίσει το σαλόνι σου τόσο με την επιβλητική του παρουσία, όσο και με υπέροχα, ολοζώντανα χρώματα. Ενσωματώνει τεχνολογίες QuantumHDRκαι QuantumDot, εκμεταλλευόμενη όλα όσα μπορεί να προσφέρει η νανοτεχνολογία σε ό,τι αφορά τη ζωντάνια, το εύρος και την πιστότητα των χρωμάτων.

Το DualLED πάνελ της είναι ό,τι πρέπει για να σε ταξιδέψει αυτοστιγμεί ενώ το μίνιμαλ πλαίσιο ενισχύει ακόμα περισσότερο την έτσι κι αλλιώς κινηματογραφική εμπειρία θέασής της.

LG 75UN71006 LED 75” 4KUltraHD

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες όπως ακριβώς τις οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους. Με την 75UN71006 θα απολαύσεις περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η LG. Το περίφημο Filmmaker Mode σε συνδυασμό με το Active HDR προσφέρουν πιστή αναπαραγωγή περιεχομένου, τη στιγμή που η τεχνολογία TruMotion 100 εγγυάται ομαλή κίνηση και ομοιόμορφη εικόνα ανεξαρτήτως γωνίας θέασης. Ο ήχος Ultra Surround κάνει ακόμα πιο επιβλητική την εμπειρία θέασης ενώ το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητάς της, θα μετατρέψει την τηλεόραση στο hubτου έξυπνου σπιτιού σου.

Samsung 85TU8072 LED 85” 4KUltraHD

Άλλαξε επίπεδο στην οικιακή ψυχαγωγία σου με την 85TU8072 της Samsung, μία LED πρόταση στις 85 ίντσες. Είναι εφοδιασμένη με επεξεργαστή CrystalProcessor 4K καθώς επίσης και οθόνη CrystalDisplay.

Έτσι, σε συνδυασμό με τεχνολογίες αιχμής όπως οι PurColour, UHDDimmingκαι HDR, είναι σε θέση να σου χαρίσει ρεαλιστικότερες και λεπτομερέστερες εικόνες με βαθύτερα μαύρα, εντονότερα λευκά και μία ευρύτατη γκάμα αποχρώσεων.

Τρέχει λειτουργικό Tizen και χάρη στο SmartHub της Samsungεγγυάται άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο και μία άνετη εμπειρία χρήσης.

Samsung The Frame 2021 QLED 75” 4KUltraHD

Μία τηλεόραση που έρχεται να ενσωματωθεί στον χώρο σου με τον πλέον φυσικό τρόπο, η TheFrame θυμίζει περισσότερο πίνακα ζωγραφικής. Με πλαίσιο μόλις 24,9 χιλ. -όσο δηλαδή μία τυπική κορνίζα- και πλήθος δυνατοτήτων μέσω του Art Store της Samsung, θα προβάλλει τα έργα τέχνης της αρεσκείας σου όταν είναι απενεργοποιημένη δίνοντας χρώμα και τύπο στον χώρο σου.

Κατά τα άλλα ενσωματώνει τεχνολογία QuantumDot, διαθέτει QuantumProcessor 4K, αισθητήρα φωτεινότητας και κίνησης καθώς επίσης και τεχνολογίες AdaptiveSound+ και SpaceFitSound.

Η διαχείριση των καλωδίων γίνεται μέσω One Invisible Connection και One Connect Box.

LG 75SM9900 NanoCell 75” 8KUltraHD

Αν ψάχνεις μία επιλογή που θα σου κρατήσει συντροφιά σε βάθος χρόνου, μόλις τη βρήκες! Η LG 75SM9900 είναι μία τηλεόραση 75 ιντσών που θα σου χαρίσει αξεπέραστες εμπειρίες θέασης χάρη στην 8Κ ανάλυσή της.

Τεχνολογίας NanoCell, διαθέτει NanoDisplayγια ευκρινείς εικόνες με σπουδαία πιστότητα χρωμάτων.

Το FullArrayLocalDimmingProελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τον οπίσθιο φωτισμό επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερο λόγο αντίθεσης, τη στιγμή που ο 2ης γενιάς επεξεργαστής α9 αναβαθμίζει την εικόνα εξαλείφοντας τον θόρυβο. Στα του ήχου υποστηρίζεται η μίξη από τα 2.2 κανάλια σε 5.1 surround με DolbyVision/Atmosγια καταστάσειςhomecinema.

Samsung 85Q70AQLED 85” 4KUltraHD

Ένα πραγματικό «κόσμημα» για οποιονδήποτε χώρο, η Samsung 85Q70Aείναι μία QLEDπου αριστεύει σε κάθε κατηγορία. ΕνσωματώνειAirSlimDesign που της επιτρέπει να περνά απαρατήρητη, ταιριάζοντας έτσι σε κάθε χώρο. Εκεί όμως που δείχνει την αξία της είναι στη δημιουργία ατμόσφαιρας, με εικόνα και ήχο να συνδυάζονται αρμονικά. Οι τεχνολογίες QuantumDot, QuantumHDRκαι DualLEDθα σε θαμπώσουν ενώ την ίδια στιγμή το Object Tracking Sound Lite προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με την κίνηση αντικειμένων και ανθρώπων στην οθόνη, μεταφέροντάς σε στην καρδιά της δράσης!

LG 75UP78006 LED 75” 4KUltraHD

Μία λύση με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, η LG 75UP78006 θα σου χαρίσει ευκρινή εικόνα με εκατομμύρια αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους και ομαλή κίνηση. Τομοντέλοενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 4K, η λειτουργία του οποίου ενισχύεται από τεχνολογίες όπως HDR10 Pro, Filmmaker Mode καιHGiGMode.

Ο εικονικός ήχος surround«ντύνει» τέλεια την όλη εμπειρία, με το λειτουργικό webOSκαι την έξυπνη λειτουργία ThinQ να σου δίνουν άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και περιεχόμενο.

Συνοδεύεται από το νέο MagicRemote, το… μαγικό ραβδί της LG!