SPONSORED TECH

Πώς ένα «έξυπνο» ρολόι αναβαθμίζει τώρα την καθημερινότητά μας

Πώς ένα «έξυπνο» ρολόι αναβαθμίζει τώρα την καθημερινότητά μας

Τον τελευταίο χρόνο όλοι μας στραφήκαμε περισσότερο στην τεχνολογία, προκειμένου να συνεχίσουμε να φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας στη νέα πραγματικότητα, με τον πλέον άνετο και απρόσκοπτο τρόπο.

Η αλήθεια είναι όμως πως σήμερα, η ψηφιακή τεχνολογία δεν μας δίνει μόνο λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στην επαγγελματική μας ζωή ή τη διασκέδασή μας, αλλά την ίδια ώρα μετατρέπεται σε έναν πολύτιμο «σύμμαχο» στην προσπάθειά μας να φροντίσουμε καλύτερα την υγεία και την ευεξία μας. Διότι φορώντας στον καρπό μας ένα σύγχρονο gadget, ένα τεχνολογικά εξελιγμένο smartwatch, αποκτούμε ταυτόχρονα τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια και την υγιεινή μας.

Πώς όμως ένα smartwatch μπορεί να μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας και γιατί όλοι στρέφονται πλέον στα «έξυπνα» ρολόγια για τη φροντίδα της φυσικής τους κατάστασης και την καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς τους;

Εμείς, βάλαμε κάτω από το «μικροσκόπιό» μας δύο από τα πλέον εξελιγμένα smartwatches που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά, τα Huawei Watch 3 Series, τα οποία αποτελούν τη «χρυσή τομή» μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας και διαθέτουν την ισχύ σύγχρονων smartphones. Και μια ματιά στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους, αρκεί για να πείσει ακόμη και τους πλέον δύσπιστους ή εκείνους που δεν είναι απολύτως εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ότι η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και η διασφάλιση της καλής φυσικής μας κατάστασης, βρίσκονται πλέον στα χέρια μας και για την ακρίβεια, στους καρπούς μας.

Παρακολουθώντας τη θερμοκρασία μας με μία κίνηση

Για εκείνους οι οποίοι θέλουν να είναι πάντα ενήμεροι για την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, το γεγονός ότι ένα smartwatch τους επιτρέπει σήμερα να παρακολουθούν τη θερμοκρασία του δέρματός τους με μία κίνηση, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό ακριβώς κάνουν τα δύο νέα smartwatches της Huawei Watch 3 Series, δηλαδή το Huawei Watch 3 Pro και το Huawei Watch 3, τα οποία διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

Η απαραίτητη υπενθύμιση για τη φροντίδα της υγιεινής μας

Πριν από μερικά χρόνια, θα δυσκολευόμασταν ενδεχομένως να πιστέψουμε ότι ένα ρολόι θα μας βοηθούσε να μεριμνήσουμε για την υγιεινή μας και συνεπώς, για την ασφάλειά μας. Να όμως που σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας smartwatches τα οποία μας υπενθυμίζουν να πλένουμε τα χέρια μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε.

Ένας «σύμμαχος» σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Για πολλούς ηλικιωμένους, για ανθρώπους οι οποίοι ζουν μόνοι και γενικότερα, για άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, το να γνωρίζουν ότι θα λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται έπειτα από ένα ατύχημα στο σπίτι και δη, μία πτώση, μπορεί να αποδειχθεί μια πολύτιμη δυνατότητα. Ξέροντας δε πως μπορούν να έχουν πάντα στα χέρια τους το δικό τους safety plan, μπορούν να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς στην καθημερινότητά τους. Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα νέα Huawei Watch 3 Series ξεχωρίζουν σήμερα. Βλέπετε, όταν εντοπίζουν κάποια πτώση μας, τα σύγχρονα αυτά smartwatches μεταβαίνουν αμέσως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ειδοποιούν μια επαφή που έχουν καθορίσει εμείς, ώστε να λάβουμε άμεσα την απαραίτητη βοήθεια.

Όλα αυτά δε ανά πάσα στιγμή, μιας και χάρη στις ισχυρές τους μπαταρίες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως δεν θα μας εγκαταλείψουν. Να αναφέρουμε απλώς ότι το Huawei Watch 3 Pro διαθέτει μπαταρία που διαρκεί πέντε ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode, ενώ το Huawei Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για τρεις ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Δίνοντας βάση στον έλεγχο της ποιότητας του ύπνου μας και του στρες

Οι διαταραχές ύπνου ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο στις μέρες μας και σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, σχετίζονται σημαντικά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τα επίπεδα τους άγχους στον οργανισμό μας. Τα καλά νέα είναι όμως πως πλέον, μπορούμε να έχουμε κάθε στιγμή τον έλεγχο του ύπνου, αλλά και του στρες μας. Πιο αναλυτικά, τα νέα smartwatches από τη Huawei Watch 3 Series, μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε τη δύναμη των «έξυπνων» δεδομένων και μέσα από την εφαρμογή Huawei Health, να παρακολουθούμε την πρόοδο της υγείας μας.

Η καταγραφή των καρδιακών μας παλμών, η συνεχόμενη ανίχνευση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα μας, η παρακολούθηση του ύπνου, της πίεσης, αλλά και των επιπέδων του στρες στον οργανισμό μας, συνιστούν στοιχεία που εξηγούν το γιατί τα συγκεκριμένα «έξυπνα» ρολόγια, θεωρούνται σήμερα από πολλούς ως πολύτιμοι βοηθοί παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης και μάλιστα, επαγγελματικού επιπέδου.

Ένας προσωπικός προπονητής στα χέρια μας

Η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και η διασφάλιση της καλής φυσικής μας κατάστασης αποτελούν βασικά ζητούμενα για όλους μας, στη σύγχρονη εποχή. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός πως σε ό,τι αφορά στα τεχνολογικά gadgets, τα smartwatches βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα πλέον δημοφιλή. Και αρκεί απλώς να αναλογιστούμε πως τα smartwatches από τη Huawei Watch 3 Series προσφέρουν πάνω από 100 τρόπους και επιλογές προπόνησης, για να κατανοήσουμε το γιατί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σήμερα μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση της υγείας μας στα χέρια μας και πάνω από όλα, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας, κάνοντας την καθημερινότητά μας ασφαλέστερη και πιο ωφέλιμη για εμάς. Το σίγουρο είναι πως τα Huawei Watch 3 Series, μας προσφέρουν τώρα πολλές λύσεις και επιλογές για να μετατρέψουμε την ευεξία σε τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr