SPONSORED TECH

Κάνε το σπίτι σου θερινό σινεμά με τις πιο wide screen τηλεοράσεις

Κάνε το σπίτι σου θερινό σινεμά με τις πιο wide screen τηλεοράσεις

Κάποτε για να απολαύσεις μια ταινία με τα όλα της έπρεπε να πας οπωσδήποτε στο σινεμά. Πλέον όμως, κάτι με την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι τηλεοράσεις και κάτι με την πληθώρα επιλογών ως προς τις εφαρμογές και τις πλατφόρμες περιεχομένου, μπορείς να παρακολουθήσεις το περιεχόμενο που θες από την άνεση του καναπέ σου. Γιατί να τρέχεις στα θερινά σινεμά όταν μπορείς να έχεις την ίδια -και καλύτερη- εμπειρία χωρίς καν να βγεις από το σπίτι; Έλα να δούμε τις καλύτερες τηλεοράσεις που υπόσχονται να ανεβάσουν επίπεδο την οικιακή σου ψυχαγωγία.

Samsung 75Q70A QLED 75” 4K Ultra HD

Με καινοτόμο AirSlim design που της επιτρέπει να περνά σχεδόν απαρατήρητη παρά τις 75 της ίντσες, η Samsung 75Q70A θα μετατραπεί μεμιάς στην ατραξιόν του σαλονιού σου. Οι τεχνολογίες Quantum Dot και Dual LED δημιουργούν εξαίσια εικόνα με ρεαλιστικά χρώματα σε μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα αποχρώσεων ενώ την ίδια στιγμή ο ρεαλιστικός τρισδιάστατος ήχος δημιουργεί μία θεσπέσια ατμόσφαιρα με εσένα στο επίκεντρο. Τα Quantum HDR και HDR10+ εγγυώνται εκπληκτικά χρώματα ενώ το Motion Xcelerator Turbo+ (40-120 Hz) προσφέρει ομαλή κίνηση, ακόμα και στις πλέον έντονες ταινίες δράσης.

LG 65NANO956 NanoCell 65” 8K Ultra HD

Ποιος είπε ότι για να ζήσεις μία εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου και μάλιστα στην εξωπραγματική ανάλυση του 8K θα πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία; Η LG 65NANO956 είναι μία πρόταση που προσφέρει ακριβώς αυτό σε συνδυασμό όμως με μία άκρως ανταγωνιστική τιμή. Μέσα της κρύβει επεξεργαστή α9 3ης γενιάς ενώ υποστηρίζει τεχνολογίες Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10 Pro και HLG Pro. Τα Nano Black, Nano Color και Full Array Dimming δημιουργούν έναν εκθαμβωτικό καμβά χρωμάτων ενώ το χαμηλό latency και η συνδεσιμότητα HDMI 2.1 θα καλύψουν ακόμα και τους πάντα απαιτητικούς gamers.

LG 43UP75006 LED 43” 4K Ultra HD

Εξοπλισμένη με το Filmmaker Mode το οποίο θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τα μεγαλύτερα blockbusters ακριβώς όπως τα οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους, η LG 43UP75006 είναι μία άριστη λύση για κάθε χώρο. Κομψή και συμπαγής, έρχεται με μια σειρά τεχνολογιών αιχμής όπως Active HDR, HGiG, ALLM, 4K Upscaling και Ultra Surround που θα αναβαθμίσουν κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου. Το webOS εγγυάται μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήσης ενώ το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με HDMI 2.0, eARC, Bluetooth, LAN και Wi-Fi θα σε καλύψει απόλυτα.

Turbo-X TXV-AU4380 LED 43” 4K Ultra HD

Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, η Turbo-X TXV-AU4380 θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες με υπέροχη εικόνα και δυναμικό ήχο. Με τεχνολογία HDR10 για ρεαλιστικά χρώματα με υψηλή αντίθεση, θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του 4K. Ενσωματώνει λειτουργικό Android προσφέροντας δυνατότητα άνετου ελέγχου μέσω Google Assistant, καθώς επίσης και απ’ ευθείας πρόσβαση στις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming όπως Netflix, Prime Video και YouTube μέσω των αποκλειστικών εφαρμογών τους. Υποστηρίζει Wi-Fi για να συνδέσεις στο οικιακό σου δίκτυο χωρίς καλώδια.

Samsung 65QN800A Neo QLED 65” 8K Ultra HD

Μία τηλεόραση νέας γενιάς, ό,τι πρέπει για τους πλέον απαιτητικούς που δε λογαριάζουν το κόστος μπροστά στην ποιότητα των εμπειριών θέασής τους. Η νέα γενιά QLED τηλεοράσεων της Samsung καθρεφτίζεται πλήρως στην 65QN800A. Η τελευταία διαθέτει επεξεργαστή Quantum Processor 8K για εκπληκτική εικόνα -με δυνατότητα αναβάθμισής της μάλιστα- καθώς επίσης και τεχνολογία Quantum Matrix Pro για περισσότερες επιλογές φωτισμού και ένα σαφώς πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Υιοθετεί σχεδιασμό infinity screen με πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο για να εστιάζεις εκεί που βρίσκεται όλη δράση. Τρέχει Tizen και προσφέρει συνδεσιμότητα HDMI 2.0 & 2.1 μεταξύ άλλων.

LG 50NANO756 NanoCell 50” 4K Ultra HD

Για ‘σένα που αναζητάς ρεαλιστικά χρώματα σε φυσικούς τόνους, ομαλή κίνηση και σπουδαία φωτεινότητα, η λέξη NanoCell θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά. Η 50NANO756 είναι μία έξυπνη πρόταση που έχει τον τρόπο να ικανοποιεί τα «θέλω» κάθε χρήστη -από τον απαιτητικό gamer, μέχρι τον δύσκολο σινεφίλ. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή που αναβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας χρησιμοποιώντας AI, υποστηρίζει HDR10 Pro και HLG Pro για ακόμα καλύτερη εικόνα και μάλιστα προσφέρει και εννέα λειτουργίες για να προσαρμόσεις την όλη εμπειρία σου. Τρέχει webOS και συνοδεύεται από το Magic Remote.

LG OLED65BX6 OLED 65” 4K Ultra HD

Αφέσου στη μαγεία της τεχνολογίας OLED και δες τα χρώματα όπως πραγματικά είναι. Η OLED65BX6 της LG είναι ένα από τα πλέον value for money μοντέλα της αγοράς. Στις 65 ίντσες με άκρως επιβλητική παρουσία, προσφέρει κινηματογραφικές εμπειρίες ενσωματώνοντας Dolby Vision IQ και Dolby Atmos που της επιτρέπουν να δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα. Έρχεται με έξυπνο επεξεργαστή α7 3ης γενιάς καθώς και τεχνολογία AI ThinQ που θα αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που αλληλεπιδράς μαζί της. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα TruMotion, G-Sync από την NVIDIA και Wide Color Gamut και έχεις την απόλυτη τηλεόραση.

Sony KD-75XH9096 Full Array 75” 4K Ultra HD

Κορυφαίος σχεδιασμός, άριστη ποιότητα εικόνας. Αυτές οι πέντε λέξεις συνοψίζουν εν τάχει την KD-75XH9096 της Sony, μία Full Array 75 ιντσών που θα «γεμίσει» με την παρουσία της τον χώρο σου. Ενσωματώνει επεξεργαστή 4K HDR Processor X1 αναβαθμίζοντας την ποιότητα κάθε εικόνας, εκμεταλλευόμενη πλήρως έτσι την οθόνη TRILUMINOS. Dolby Vision και Dolby Atmos προσδίδουν ένα μοναδικό κινηματογραφικό feeling σε κάθε σου εμπειρία, ενώ το X-Balanced ηχείο «ντύνει» την εικόνα με πλούσιο αλλά ισορροπημένο ήχο. Τρέχει Android, είναι συμβατή με Google Home, Apple AirPlay και HomeKit ενώ φέρει και ενσωματωμένο Chromecast.

Xiaomi Mi P1 LED 55” 4K Ultra HD

Έτοιμη να σου χαρίσει εξαιρετικά ρεαλιστικό περιεχόμενο με ομαλή κίνηση και σε άκρως φυσικούς τόνους, η Mi P1 της Xiaomi είναι μία 4K Ultra HD τηλεόραση στις 55 ίντσες. Εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεσαι (HDR10, Dolby Vision, Dolby Audio, DTS-HD) για να απολαύσεις όπως ποτέ άλλοτε σειρές, ταινίες και γενικώς multimedia περιεχόμενο, θα σε καθηλώσει με την ποιότητα των χρωμάτων της. Διαθέτει δύο ηχεία των 10 W έκαστο φτιάχνοντας ατμόσφαιρα στη στιγμή, ενώ τρέχει Android 10, κάτι που σημαίνει πως θα έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις πάνω από 7.000 εφαρμογές φέρνοντάς τη στα μέτρα σου.

Samsung 75Q70A QLED 75” 4K Ultra HD

Μία τηλεόραση που θα θαμπώσει τους προσκεκλημένους σου κλέβοντας την παράσταση, η 75Q70A της Samsung είναι μία QLED που… δεν αστειεύεται. Η τεχνολογία Quantum Dot της επιτρέπει να αποτυπώνει μία ευρεία γκάμα χρωμάτων (μιλάμε για πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις) με βαθιά μαύρα και υπέρλαμπρα λευκά. Αντίστοιχα οι Dual LED και Quantum HDR συνθέτουν μία εκπληκτική από κάθε άποψη εικόνα, τη στιγμή που χάρη στο Object Tracking Sound Lite, ο ήχος την ακολουθεί πιστά μεταφέροντάς σε αυτοστιγμεί εκεί που εκτυλίσσεται η δράση. Η τηλεόραση βασίζεται στο Tizen προσφέροντας υποστήριξη SmartThings, Bixby, Alexa και Google Assistant.