TECH

Freedom Finance: Η πρωτοποριακή πλατφόρμα online trading φέρνει τις δημόσιες προσφορές στην Ελλάδα

Freedom Finance: Η πρωτοποριακή πλατφόρμα online trading φέρνει τις δημόσιες προσφορές στην Ελλάδα

Η Freedom Finance Europe Ltd, θυγατρική της Freedom Holding Corp. υλοποιεί με συνέπεια την αναπτυξιακή στρατηγική για την περαιτέρω δυναμική επέκτασή της στην Ευρώπη, ανακοινώνοντας ότι ο σημαντικά αυξανόμενος αριθμός πελατών της στην ελληνική αγορά είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Freedom24 στην ελληνική γλώσσα.

Το χαρτοφυλάκιο των επενδυτικών υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία έχει ήδη επεκταθεί, προσφέροντας πλέον και τη δυνατότητα συμμετοχής των επενδυτών, σε δημόσιες προσφορές (IPOs) αμερικανικών και ευρωπαϊκών εταιρειών αποκλειστικά με online διαδικασίες, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Freedom24”. Να σημειωθεί ότι είναι η μόνη πλατφόρμα online trading που προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά, τη δυνατότητα συμμετοχής σε δημόσιες προσφορές (IPOs) κορυφαίων αμερικανικών, ευρωπαϊκών και ασιατικών εταιρειών. Η Freedom24, αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των IPOs, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μαζικό κοινό των μικροεπενδυτών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα συμμετοχής σε δημόσιες προσφορές, ακόμη και με το ελάχιστο ποσό των 2.000 δολαρίων. Μέχρι τώρα, μόνο μεγάλοι επενδυτές με κεφαλαιακά διαθέσιμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής σε δημόσιες προσφορές. Η συντριπτική πλειονότητα των ιδιωτών επενδυτών στην ΕΕ δεν μπορεί να αγοράσει μετοχές μιας νέας εισηγμένης εταιρείας έως ότου αρχίσει η διαπραγμάτευσή τους στο χρηματιστήριο. Δεδομένου ότι συνήθως η αξία των μετοχών αυξάνει με την έναρξη της διαπραγμάτευσης, τα μεγάλα κεφάλαια που λαμβάνουν θέση σε μια IPO είχαν συγκριτικά ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Η Freedom24 επεκτείνει συνεχώς τη δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά μετοχών μέσω IPOs τόσο για τα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια, όσο και για τους ιδιώτες μικροεπενδυτές οι περισσότεροι από τους οποίους μπορούσαν να αγοράσουν μετοχές μόνο όταν άρχιζε η διαπραγμάτευσή τους. Τώρα όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε επερχόμενες δημόσιες προσφορές πριν αρχίσει η διαπραγμάτευση των μετοχών σε ένα χρηματιστήριο.

Θεαματική η ανάπτυξη του online trading

Η Freedom Finance, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους online brokers στον κόσμο, με κεφαλαιοποίηση περίπου 3,8 δισ. δολαρίων και περισσότερους από 295.000 πελάτες παγκοσμίως. Η Freedom Holding Corp. είναι εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο NASDAQ και σήμερα δραστηριοποιείται σε αρκετές χώρες. Η αποστολή της είναι να προσφέρει πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις πιο ευνοϊκές συνθήκες, από την πρώτη στιγμή της επενδυτικής δραστηριότητας των πελατών της.

Η υποδειγματική εξυπηρέτηση φέρνει θεαματική αύξηση πελατών

Από την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη, το 2015, η Freedom Finance έχει καταρρίψει μερικά αξιόλογα ρεκόρ: Το 2020 η πλατφόρμα Freedom24 κατάφερε να διενεργεί περισσότερες από 10 εκατομμύρια συναλλαγές το μήνα. Επόμενος στόχος είναι η ένταξη ακόμη περισσότερων πελατών στην πλατφόρμα, μέσω της σχεδιαζόμενης επέκτασης στις προσφερόμενες υπηρεσίες και της βελτίωσης εξυπηρέτησης πελατών, μέσα από τα 98 γραφεία και υποκαταστήματα που διαθέτει η εταιρεία ανά τον κόσμο.

Οι χρήστες της πλατφόρμας Freedom24, έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα χρηματιστήρια που αντιπροσωπεύονται. Οι πιο έμπειροι επενδυτές επωφελούνται επίσης από δωρεάν εργαλεία ανάλυσης, συστάσεις αγορών, χαμηλές προμήθειες και υποστήριξη σε αρκετές ευρωπαϊκές γλώσσες, αποτελώντας ένα one-stop-shop για δραστηριότητες online trading. Η Freedom Finance αποφεύγει σκόπιμα τη διάθεση επενδυτικών προϊόντων υψηλού κινδύνου, όπως το FOREX, τα crypto currencies ή τα CFD, εστιάζοντας στην αγοραπωλησία τίτλων σε μετοχές, ομόλογα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://el.freedom24.com καθώς και στο https://freedomfinance.eu