TECH

Η Honor επιστρέφει δυναμικά με νέα κορυφαία smartphones

Η Honor επιστρέφει δυναμικά με νέα κορυφαία smartphones

H νέα εποχή για το brand της Honor, η οποία έχει πλέον «ανεξαρτητοποιηθεί» από τη Huawei, ξεκινά αρκετά δυναμικά με την κινεζική εταιρεία να παρουσιάζει μία νέα «ναυαρχίδα», το Magic3.

Η σειρά αποτελείται από τα Magic3, Magic3 Pro και Magic3 Pro+, τα οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να προσφέρουν όμορφο σχεδιασμό, κινηματογραφική βιντεοσκόπηση και πρωτοφανή φωτογραφική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης, η Honor ανακοίνωσε επίσης τα σχέδιά της για συνεχή επέκταση και δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας υποστήριξης στους πελάτες της. Το εργατικό δυναμικό της εταιρείας περιλαμβάνει σχεδόν 10.000 υπαλλήλους που θα καλύψουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων από άκρο σε άκρο. Η Honor έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη, με τέσσερα κέντρα και πάνω από 100 εργαστήρια παγκοσμίως, υποβάλλοντας μέχρι σήμερα πάνω από 5500 νέες αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και αποκαθιστά γρήγορα στρατηγικές συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους προμηθευτές του κόσμου, όπως, για παράδειγμα, τη Google.

Όσον αφορά τη νέα «ναυαρχίδα» έρχεται με οθόνη Super Curved Display 89°, έναν όμορφο σχεδιασμό, ενώ τα μοντέλα είναι πιστοποιημένα με το πρότυπο IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξουν στο νερό σε βάθος έως και 1,5 μέτρο για 30 λεπτά.

Η σειρά Magic3 έρχεται εξοπλισμένη με ένα αξιοσημείωτο σχεδιασμό κάμερας που ονομάζεται «The Eye of Muse» και διαθέτει μια κοίλη επιφάνεια, η οποία επιτρέπει την είσοδο άφθονου φωτός στο φακό και βελτιστοποιεί την απόδοση για να παρέχει ανώτερες δυνατότητες φωτογραφίας για τους χρήστες. Η σειρά Magic3 έρχεται και ενσωματώνει το Honor Image Engine, ένα προηγμένο σύστημα φωτογραφικής απεικόνισης που ενισχύεται από εφαρμογές, επιτρέποντας εικόνες υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Μάλιστα, το Magic3 Pro+ συνοδεύεται από τετραπλή κάμερα, με μονόχρωμη κάμερα 64MP, ευρεία κάμερα 50MP, υπερ ευρεία κάμερα 64MP 126o και τηλεφωτογραφική κάμερα Periscope 64MP, που επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν εκπληκτικές φωτογραφίες ανεξάρτητα από το αν έχουν καλή γνώση φωτογραφικής λήψης.

Αποδίδοντας ζωντανά χρώματα και εικόνες πιστές στη πραγματική ζωή, η ευρεία κάμερα 50MP διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο έγχρωμο αισθητήρα 1/1,28 ιντσών μαζί με την αυτόματη εστίαση Full Pixel Octa Phase Detection (PD), επιτρέποντας τη λήψη των κινούμενων αντικειμένων με γρήγορη και ακριβή εστίαση και με εξαιρετικές λεπτομέρειες

Με την υψηλότερη βαθμολογία ανάλυσης εικόνας στον κλάδο, η περισκοπική κάμερα 64MP διαθέτει οπτικό zoom 3,5x και ψηφιακό zoom έως 100x, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν εικόνες υψηλής ποιότητας από μακριά. Με την υποστήριξη ενός οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS), οι χρήστες μπορούν να παράγουν καθαρές εικόνες, ακόμη και χωρίς τρίποδο. Ο ευρυγώνιος φακός 64 MP 126 ° σε συνδυασμό με έναν οπτικό ζουμ 7P προσφέρει ευρεία εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Για macro λήψεις , οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν απίστευτες λεπτομέρειες σε απόσταση 2,5 εκατοστών. Η σειρά Magic3 μπορεί να καταγράψει περιεχόμενο 4K HDR και διαθέτει τρία μικρόφωνα για καθαρή λήψη ήχου, εξασφαλίζοντας περαιτέρω βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου για περιεχόμενο έτοιμο κατευθείαν για κινηματογράφο.

Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιείται είναι ο Snapdragon 888 Plus 5G, ενώ η μπαταρία είναι στα 4600mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με το Honor SuperCharge στα 66W ή SuperCharge Wireless στα 50W.

Τα νέα μοντέλα αναμένεται να είναι πρώτα διαθέσιμα στην Κίνα και στη συνέχεια στις υπόλοιπες αγορές και αναμένονται το φθινόπωρο στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ