TECH

2nd Athens Summit: Το Οικοσύστημα - Οι Παίκτες - Το Σήμερα - Το Αύριο

2nd Athens Summit: Το Οικοσύστημα - Οι Παίκτες - Το Σήμερα - Το Αύριο

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), η International Telecommunication Union (ITU), ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και η Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΕΜΗΠΕΕ), διοργανώνουν στις 25 & 26 Μαίου 2016 το 2nd Athens Summit, στο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το 2nd Athens Summit θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕET), του ELTRUN και του GRECA, υπό την Αιγίδα της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Οικονομικών και του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο των εργασιών του διήμερου Συνεδρίου θα συζητηθούν και αναλυθούν όλες οι παράμετροι που διέπουν το οικοσύστημα των ψηφιακών πληρωμών τόσο στην Ελλάδα όσο και πανευρωπαϊκά. Ειδικότερα, θα αναδειχθεί ο ρόλος των Τραπεζών σε σχέση με τα Social Payments, θα αποτυπωθεί η διασύνδεση των ψηφιακών πληρωμών με την καθημερινότητα του πολίτη και καταναλωτή και θα προβληθούν ζητήματα όπως Cyber-Insurance, E-invoicing και Crypto-currency.

Εβδομήντα και πλέον ομιλητές, από όλους τους stakeholders των ψηφιακών πληρωμών αλλά και από το εξωτερικό όπως οι: John Velissarios, Senior Principal - Accenture / Capital Markets & Security Blockchain Lead και John Broxis, Managing Director, PRETA S.A.S. (MyBanK). Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη MyBank για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Επιπλέον, στόχος είναι η ανάδειξη των ευκαιριών που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ελληνικές εταιρίες αλλά και των ευρύτερων ωφελειών για την Ελληνική Οικονομία από την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών διαδικασιών.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα νέα των συνεδρίων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digitpayment.com καθώς και τα social media facebook.com/digitpayment , Twitter @DigitPayment, Instagram: digitalpayments. Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@one9six.com.

Χορηγοί: Εncode, Mellon Technologies, RBS, Warply

Media Partner: DPG Media

Χορηγοί Επικοινωνίας: Business Files – Eπιχείρηση – European Business Review - Free Sunday - Greek Law Digest - IT Security - Οικονομική Επιθεώρηση

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: CNN Greece - Dikaiologita.gr - Epixeirisi.gr - Epixeiro.gr - Euro2day.gr - Techblog.gr - Voria.gr

Τηλεοπτικός Χορηγός: SBC

Υποστήριξη Διοργάνωσης: One9six

ΔΗΜΟΦΙΛΗ