TECH

Apple: τι νέο φέρνει στο iPad mini και στο «κλασικό» iPad

Στην «καθιερωμένη» εκδήλωση της Apple κάθε Σεπτέμβριο η έμφαση δίνεται μεν στην καινούρια γενιά iPhone, όμως, αυτή τη φορά ο αμερικανικός κολοσσός είχε και ορισμένες εξίσου ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, όπως αυτές που αφορούν τα νέα iPad.

Η πιο σημαντική ανανέωση γίνεται στο iPad mini. Το νέο iPad mini διαθέτει Liquid Retina οθόνη 8,3-ιντσών και έρχεται σε τέσσερα υπέροχα φινιρίσματα.
Χάρη στον ισχυρό A15 Bionic επεξεργαστή το νέο iPad mini προσφέρει έως και 80% ταχύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά.

Ενσωματώνει νέα θύρα USB-C που επιτρέπει ταχύτερη συνδεσιμότητα, ενώ τα μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν 5G.
Από εκεί και πέρα, οι κάμερες έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία Center Stage.

Στα συν και η υποστήριξη χρήσης του Apple Pencil 2ης γενιάς. Όλα αυτά, σύμφωνα με την Apple, επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν καινούριους τρόπους λήψης φωτογραφιών και βίντεο, επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα ή καταγραφή των ιδεών τους για δημιουργικότητα χωρίς όρια.

Επίσης, ανακοινώθηκε το iPad 9ης γενιάς, το οποίο επίσης χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή A13 Bionic που προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις αλλά και ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

Το νέο iPad είναι αρκετά προσιτό από πλευράς τιμής, διαθέτει οθόνη 10,2-ιντσών Retina με True Tone, Ultra Wide μπροστινή κάμερα 12MP και λειτουργία Central Stage.

Ταυτόχρονα υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil πρώτης γενιάς και του Smart Keyboard και λειτουργεί άψογα με το iPadOS 15. Τέλος, το καινούριο iPad ενσωματώνει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης