TECH

Στα 5 εκατ. δολάρια ο νέος γύρος χρηματοδότησης της CreatorUp

Στα 5 εκατ. δολάρια ο νέος γύρος χρηματοδότησης της CreatorUp

Με το λανσάρισμα της νέας «αγοράς» (marketplace) δημιουργίας ψηφιακού βίντεο και του δικτύου των δημιουργών της, η CreatorUp μόλις ολοκλήρωσε νέο γύρο χρηματοδότησης 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι New Markets Venture Partners, με εξειδίκευση στι επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογικές εταιρείες με ταχεία ανάπτυξη και στόχοη βελτίωση εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων, ηγήθηκαν του επενδυτικού γύρου στον οποίο συμμετείχαν επίσης οι υφιστάμενοι επενδυτές Metavallon VC, LearnStart / LearnCapital και Achieve Partners.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα κεφάλαια από τον νέο γύρο χρηματοδότησης θα διατεθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας της CreatorUp που βοηθά εταιρείες και οργανισμούς, μικρούς ή μεγάλους, να καλύψουν αποτελεσματικά και γρήγορα τις αυξανόμενες ανάγκες τους για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας βίντεο, live-streams και περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας.

Η CreatorUp έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα βίντεο όπου οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν, να επιλέξουν και να αγοράσουν άμεσα και εύκολα υπηρεσίες παραγωγής βίντεο.

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα επιτρέπει τη σύνθεση ομάδων πιστοποιημένων επαγγελματιών ώστε να εγγυηθούν ποιοτικά αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες το κάθε έργου. Καθ΄όλη τη διάρκεια, αξιοποιώντας το CreateTrack, δίνεται στους πελάτες ένας απλός και διαφανής τρόπος παρακολούθησης της παραγωγής των βίντεο.

Στην πλατφόρμα προσφέρονται πάνω από 400 υπηρεσίες βίντεο, όπως live-action, κινούμενα σχέδια, live-streaming και 360VR, καθώς και λύσεις για εκπαίδευση, μάρκετινγκ, εταιρική επικοινωνία, εκδηλώσεις, δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο και πολλά άλλα.

Η CreatorUp διατηρεί την ευρωπαϊκή της βάση στην Ελλάδα από το 2019 και η ομάδα της στην Αθήνα ασχολείται τόσο με την ανάπτυξη λογισμικού και δημιουργικού περιεχομένου, όσο και με πωλήσεις και τη διαχείριση πελατών στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ