«Μπλακ άουτ» σε Facebook, Instagram και WhatsApp
«Έπεσαν» οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων Facebook, Instagram, Messenger και Whatsapp, με εκατομμύρια χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα εισόδου και ανανέωσης σελίδων.
Προβλήματα σύνδεσης στα συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατηρούνται παγκοσμίως, σύμφωνα με την πλατφόρμα downdetector, με τους χρήστες να βλέπουν το μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η πρόσβαση.
Τα προβλήματα με το Facebook, το «αδελφό» Instagram και το Whatsapp, που επίσης ανήκει στον όμιλο της Facebook, άρχισαν να παρατηρούνται λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας.
Μέσω ανάρτησης στο Twitter, το Facebook ενημέρωσε πως γνωρίζει για τα προβλήματα που υφίστανται, αναφέροντας ότι εργάζεται για την αποκατάστασή τους το ταχύτερο δυνατόν.
Σύμφωνα με εξειδικευμένες ιστοσελίδες, τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.
Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.
Συλλήψεις οδηγών που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης (pics)
12:54
Τάκης Θεοδωρικάκος: Είναι βέβαιο πως θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης
12:43
Το Συμβούλιο της Ειρήνης του Τραμπ παρέδωσε στη Χαμάς γραπτή πρόταση για τον αφοπλισμό της
12:30
Ferrari vs Mazda: Ποιος έχει τελικά τα δικαιώματα του Luce;
12:28