«Μπλακ άουτ» σε Facebook, Instagram και WhatsApp
«Έπεσαν» οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων Facebook, Instagram, Messenger και Whatsapp, με εκατομμύρια χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα εισόδου και ανανέωσης σελίδων.
Προβλήματα σύνδεσης στα συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατηρούνται παγκοσμίως, σύμφωνα με την πλατφόρμα downdetector, με τους χρήστες να βλέπουν το μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η πρόσβαση.
Τα προβλήματα με το Facebook, το «αδελφό» Instagram και το Whatsapp, που επίσης ανήκει στον όμιλο της Facebook, άρχισαν να παρατηρούνται λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας.
Μέσω ανάρτησης στο Twitter, το Facebook ενημέρωσε πως γνωρίζει για τα προβλήματα που υφίστανται, αναφέροντας ότι εργάζεται για την αποκατάστασή τους το ταχύτερο δυνατόν.
Σύμφωνα με εξειδικευμένες ιστοσελίδες, τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.
Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.
«Πυρά» Στάρμερ κατά Μπέρναμ: Δεν μπορεί να αφιερώσει λιγότερο χρόνο στην εξωτερική πολιτική
22:38
Μουντιάλ 2026: Ο Ουναΐ έστειλε το Μαρόκο στα προημιτελικά, 3-0 τον Καναδά
22:27
Ο πρόεδρος του Λιβάνου καλεί τις ΗΠΑ να παραμείνουν στο πλευρό της χώρας του
22:26
Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώνεται το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων - Ακούγονται εκρήξεις σε επιχειρήσεις
22:20