TECH

Cosmote Neo: Nέα, «ψηφιακή» πρόταση στην κινητή τηλεφωνία χωρίς δεσμεύσεις

Cosmote Neo: Nέα, «ψηφιακή» πρόταση στην κινητή τηλεφωνία χωρίς δεσμεύσεις

Μία διαφορετική προσέγγιση προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μίας ολοένα και μεγαλύτερης κατηγορίας καταναλωτών ακολουθεί η Cosmote με το λανσάρισμα του Cosmote Neo.

Όπως σημείωσαν τα στελέχη της Cosmote κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης, πρόκειται για μία «digital κινητή», όπου όλα γίνονται ψηφιακά, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία.

Συγκεκριμένα, το Cosmote Neo είναι πλήρως ψηφιακό καθώς από την ενεργοποίηση, την επιλογή του πλάνου, την ταυτοποίηση του συνδρομητή, τη διαχείριση, την πληρωμή μέχρι και την εξυπηρέτηση, όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται μέσω του My COSMOTE App.

Ο συνδρομητής δεν έχει κάποια δέσμευση καθώς μπορεί να διακόψει τη χρήση οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Επίσης, είναι ευέλικτο καθώς δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αλλάζει κάθε μήνα το πλάνο του, ανάλογα με τις ανάγκες του (περισσότερα data, περισσότερα λεπτά ομιλίας, κ.ά).

Ακόμη, δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στη χρήση δεδομένων, ενώ είναι σχετικά απλό καθώς προσφέρει μόλις 4 συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας και επιλογή extra πακέτων για μεγαλύτερη ευελιξία.

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής Cosmote Neo έχει στη διάθεσή του 4 απλούς συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20-30€ /μήνα, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο κάθε χρήστης.

Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα, που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με μόλις 5 ευρώ ανά επιλογή:

  • 2 GB
  • 200’ προς όλους
  • 300 SMS
  • 5 GB για Music & Video
  • 5 GB για Social Media & Chat

Σημειωτέον πως όλοι οι νέοι πελάτες Cosmote Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες.

Σύμφωνα με την Cosmote, το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε μία ψηφιακά ενήμερη γενιά που είναι εξοικειωμένη με την τεχνολογία και κάνει τα πάντα μέσω smartphone. Ανήκουν, συνήθως, στην ηλικιακή ομάδα 25-35, έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κι έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο εργασιακό περιβάλλον. Και θέλουν κάτι παραπάνω από αυτά που προσφέρει η καρτοκινητή αλλά δεν είναι έτοιμοι για τη δέσμευση του συμβολαίου.

Σημειωτέον πως η διαδικασία για τη «μεταφορά» από καρτοκινητή Cosmote στο Cosmote Neo μπορεί να γίνει μέσω του app, όπως και μία νέα σύνδεση ή φορητότητα γραμμής. Για τους συνδρομητές συμβολαίου της Cosmote που θέλουν να μεταφερθούν στο Cosmote Neo έχει προβλεφθεί ώστε η σχετική διαδικασία να είναι σχετικά απλή, εφόσον, βέβαια, έχουν ολοκληρώσει το συμβόλαιο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ