5G Ventures: Προχώρησε σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος
Ανανεώθηκε:
Την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (European Space Agency, ESA), για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του επενδυτικού ταμείου Φαιστός ανακοίνωσε η 5G Ventures.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η 5G Ventures είναι ένας από τους πρώτους διαχειριστές κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών που υπογράφει μία τέτοια συμφωνία με την ESA.
Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στην ανταλλαγή εμπειρίας, στην τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη υποδομών από την ESA, στην υποστήριξη συμβουλίων επιλογής και σε άλλες δραστηριότητες.
Η συνεργασία με την ESA εντάσσεται στη στρατηγική της 5G Ventures για την ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργαζόμενων φορέων στο οποίο μετέχουν εγνωσμένου κύρους εκπρόσωποι από την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα και την αγορά.
Το δίκτυο θα μπορεί να συνδράμει στην αξιολόγηση επιχειρήσεων που έχουν αιτηθεί χρηματοδότησης από το Φαιστός και θα υποστηρίζει τις επιχειρήσεις που αναπτύσσουν νέας γενιάς ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα και στις οποίες θα επενδύει το Ταμείο.
Η δραστηριότητα του Φαιστός αναμένεται να ξεκινήσει στους προσεχείς μήνες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Εκατόμβες νεκρών στο Λίβανο από τις ισραηλινές επιθέσεις - Το Ιράν απειλεί να μην προσέλθει στις συνομιλίες στο Πακιστάν
20:00
Συναγερμός στη Λακωνία: Φωτιά σε δασική έκταση στον Πάρνωνα (pic)
19:56
Fuel Pass: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι πρώτες ψηφιακές κάρτες και καταθέσεις
19:50
Τραμπ για Ιράν: «Θα συζητήσουμε τα σημεία της συμφωνίας κεκλεισμένων των θυρών»
19:44