SPONSORED TECH

Η Samsung αποκαλύπτει τη φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό της νέας σειράς Samsung Galaxy Tab S8

Η Samsung αποκαλύπτει τη φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό της νέας σειράς Samsung Galaxy Tab S8

H νέα σειρά tablet Samsung Tab S8 σπάει τους κανόνες της καινοτομίας, προσφέροντας απρόσκοπτη εργασία και ψυχαγωγία, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό των τριών μοντέλων Tab S8, Tab S8+ και της νέας προσθήκης, Tab S8 Ultra.

Οι σχεδιαστές της ολοκαίνουργιας σειράς Samsung Galaxy Tab S8, κατά το σχεδιασμό της πρώτης σειράς Samsung Galaxy Tab S που ενσωματώνει τρία ξεχωριστά μοντέλα, επιδίωξαν να συνδυάσουν την προηγμένη τεχνολογία υψηλής απόδοσης με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που αναδεικνύει την ισχυρή ταυτότητα της συσκευής.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 βασίστηκε στην απλοποίηση των θεμελιωδών στοιχείων και την προσεκτική σκέψη πίσω από τον καθορισμό του σχήματος, των υλικών και των χρωμάτων που επιλέχθηκαν. Έτσι, δημιουργήθηκε ο εμβληματικός σχεδιασμός της σειράς Samsung Galaxy Tab S8, που χαρακτηρίζεται από το πιο μεγάλο, πιο τολμηρό και πιο ευέλικτο design που έχει παρουσιάσει η σειρά Samsung Galaxy Tab S μέχρι σήμερα.

Ο εξαιρετικά εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 παρέχει ασυναγώνιστη απόδοση στους χρήστες για μια premium εμπειρία tablet, ενώ η σειρά ενσωματώνει τα πιο λεπτά πλαίσια που δημιουργήθηκαν ποτέ για τη σειρά Samsung Galaxy Tab S. Μάλιστα, οι χρήστες του ολοκαίνουργιου Samsung Galaxy Tab S8 Ultra μπορούν να απολαύσουν την πιο καθηλωτική εμπειρία tablet, χάρη στη διευρυμένη οθόνη 14,6 ιντσών που διαθέτει. Η νέα σειρά tablet της Samsung έρχεται, επίσης, με μια γκάμα αξεσουάρ που ενισχύουν την παραγωγικότητα, όπως η νέα θήκη πληκτρολογίου Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Book Cover Keyboard.[1]

Και οι τρεις συσκευές της σειράς Galaxy Tab S8 διαθέτουν ολόμαυρο, διευρυμένο γραμμικό σχεδιασμό που προσδίδει εμβληματικό χαρακτήρα και κλέβει τις εντυπώσεις. Επιπλέον, η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο Armor για εκπληκτικό φινίρισμα, ενώ το σώμα των tablets παραμένει ελαφρύ για απεριόριστη φορητότητα. Η σειρά διατίθεται στη διαχρονική αλλά κομψή απόχρωση Graphite για το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, ενώ τα μοντέλα Samsung Galaxy Tab S8 και S8+ είναι διαθέσιμα σε ακόμη δύο αποχρώσεις, Silver και Pink Gold.

Η νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8 ενσωματώνει τη διαρκή καινοτομία και τη διαχρονική φιλοσοφία σχεδιασμού της Samsung, βελτιώνοντας τον τρόπο που οι χρήστες παρακολουθούν περιεχόμενο,. Παράλληλα συνδέονται με άλλους ανθρώπους και πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί, για τον εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα ισχυρό σχεδιασμό των τριών κορυφαίων μοντέλων Samsung Galaxy Tab S8:

[1] Η θήκη πληκτρολογίου πωλείται χωριστά. Ο σχεδιασμός της θήκης πληκτρολογίου μπορεί να διαφέρει ανάλογα το μοντέλο. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο.