TECH

Πότε ξεκινά η διάθεση του Disney+ στην Ελλάδα

Πότε ξεκινά η διάθεση του Disney+ στην Ελλάδα

Η «μάχη» των υπηρεσιών video streaming αναμένεται να «ανάψει» για τα καλά και στην Ελλάδα στις αρχές του καλοκαιριού καθώς το Disney+ πρόκειται να ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας από τις 14 Ιουνίου.

Η Disney ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα είναι διαθέσιμη η δημοφιλής υπηρεσία streaming στις 42 χώρες όπου έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επεκταθεί, μία εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα.

Όσον αφορά το κόστος της συνδρομής αυτό διαμορφώνεται στα 8,99 ευρώ για μηνιαία συνδρομή ή στα 89,90 ευρώ για ετήσια συνδρομή. Πρακτικά, στη δεύτερη περίπτωση, ο συνδρομητής θα έχει δύο μήνες δώρο. Η συνδρομή προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με ταυτόχρονο streaming σε έως και 4 συσκευές, δημιουργία έως 7 διαφορετικών προφίλ και δυνατότητα «εγγραφής» έως και 10 συσκευών. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα οι γονείς να δημιουργούν παιδικά προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Το μεγάλο ατού του Disney+ είναι, φυσικά, το περιεχόμενο του καθώς οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν πρόσβαση σε ταινίες και σειρές από την Disney, την Pixar, την Marvel, τον «κόσμο» του Star Wars αλλά και το National Geographic, όπως επίσης και τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures.

Για παράδειγμα, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις διάσημες σειρές του Star Wars, «The Book of Boba Fett» και «The Mandalorian. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη η σειρά των Marvel Studios «Moon Knight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac ως Steven Grant, έναν ήρεμο υπάλληλο σε κατάστημα με είδη δώρων, που έρχεται αντιμέτωπος με ψυχολογικά μπλακάουτ και αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, αλλά και πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές όπως το «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», το «Λούκα» των Disney και Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Walt Disney Animation Studios, που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ως τη θρυλική Cruella de Vil.

Ακόμη, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους γενικής ψυχαγωγίας, όπως τη γεμάτη δράση και υποψήφια για Όσκαρ, κωμωδία «Free Guy», με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, τις σειρές «The Simpsons» και «Grey's Anatomy», καθώς και την εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Jeff Goldblum» από το National Geographic, με τον Jeff να μας οδηγεί σε ένα ψυχαγωγικό, οξυδερκές και διασκεδαστικό ταξίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ