TECH

To Viber πέρα από τα μηνύματα: Εξερευνήστε περιεχόμενο

To Viber πέρα από τα μηνύματα: Εξερευνήστε περιεχόμενο
Άτομα από όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν στα κανάλια του Viber για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα, να ακολουθούν influencers, να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις και κουίζ και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο

Η Rakuten Viber, μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως, που κατέχει πάνω από το 75% της αγοράς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έχει πλέον το δικό της κόμβο εξερεύνησης περιεχομένου.

Το πιο πρόσφατο προϊόν του Viber –τα Κανάλια- γίνεται μια πύλη για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Με στόχο να γίνει μια σούπερ εφαρμογή, με πολλές λειτουργίες πέραν του messaging, το Viber έχει ενσωματώσει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών εκτός από τις βασικές του λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, παραγγελίες ταξί ή φαγητού, μετεωρολογικές προβλέψεις και άλλα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, κάνοντας το ταξίδι του χρήστη πιο βολικό και απλό.

Τα κανάλια είναι το πιο πρόσφατο προϊόν που προσθέτει αξία στο Viber και γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ψηφιακής εμπειρίας του χρήστη της εφαρμογής.

Άτομα από όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν στα κανάλια του Viber για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα, να ακολουθούν influencers, να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις και κουίζ και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Ανεξάρτητα από το αν ασχολείστε με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, τη μουσική, την ψυχαγωγία ή τη μαγειρική, η πλατφόρμα σάς προσφέρει ήδη πολλά κανάλια. Μόνο στην Ελλάδα, υπάρχουν ήδη πάνω από 200 δημόσια Κανάλια Viber με εκατομμύρια μέλη που έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

«Τα κανάλια είναι το επόμενο, καινοτόμο βήμα μας στον κόσμο των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, προσφέροντας πολύτιμες, μοναδικές και ομαλές εμπειρίες στο χρήστη. Τα κανάλια του Viber προτιμώνται ολοένα και περισσότερο από τους χρήστες μας για να λαμβάνουν πληροφορίες από συναρπαστικούς δημιουργούς με έντονο τοπικό χαρακτήρα. Έτσι, η συνομιλία συμβαδίζει με την εξερεύνηση του κόσμου, την εκπαίδευση σε συγκεκριμένα θέματα και το άλμα σε ένα ταξίδι περιεχομένου 360 μοιρών με ένα μόνο κλικ», σχολίασε ο Atanas Raykov, Senior Director Growth, Top Countries της Rakuten Viber.

Το Viber έχει επίσης προσθέσει μια ειδική επιλογή για σχόλια στα κανάλια, ανοίγοντας έτσι ένα δημόσιο φόρουμ για συνομιλίες. Κάτι που έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά μεταξύ των χρηστών, καθώς δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση κοινής εμπειρίας κοινωνικών δικτύων σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Πρόσφατα, το Viber εντάχθηκε στον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΕ κατά της ρητορικής μίσους, σύμφωνα με τη δέσμευσή του να αποτρέψει και να αντιμετωπίσει τη διάδοση των διακρίσεων και του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο στην ΕΕ. Η ένταξη στον κώδικα σημαίνει ότι το Viber δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα για την παρακολούθηση και την κατάργηση του περιεχομένου στα κανάλια σε περίπτωση που ένας χρήστης κοινοποιήσει ένα σχόλιο μίσους. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες που ανησυχούν για την προσωπική τους ή την ομαλή και θετική εμπειρία των παιδιών τους όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή, μπορούν να είναι σίγουροι ότι το Viber τους έχει καλύψει.

Η εύρεση και η είσοδος σε ένα κανάλι στο Viber είναι εύκολη και απλή. Απλώς πληκτρολογήστε στη γραμμή αναζήτησης του Viber μια λέξη-κλειδί του περιεχομένου που αναζητάτε και – έτσι απλά - μπορείτε να εγγραφείτε σε μια μεγάλη λίστα καναλιών και να σχολιάσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν! Η ψυχαγωγία μόλις έγινε πολύ πιο προσιτή στο Viber.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ