TECH

Είσοδος στην ελληνική αγορά για την Oppo

Είσοδος στην ελληνική αγορά για την Oppo
H Oppo κάνει το ντεμπούτο της στις 4 Ιουλίου οπότε ξεκινά την εμπορική διάθεση του Find X5 Pro

Τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά των smartphones αλλά και γενικότερα των φορητών συσκευών τεχνολογίας αναμένεται να ενισχύσει η είσοδος της Oppo, ενός εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια σχετικής παρουσίασης, η Oppo κάνει το ντεμπούτο της στις 4 Ιουλίου οπότε ξεκινά την εμπορική διάθεση του Find X5 Pro (το κορυφαίο της smartphone, με εντυπωσιακές δυνατότητες λήψης video και προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 1299 ευρώ), του Reno7 Lite 5G (με κορυφαία χαρακτηριστικά όσον αφορά στην κάμερα και τιμή που διαμορφώνεται στα 399 ευρώ και 3 χρόνια εγγύηση) και του A96, που προσφέρει αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα, στην τιμή των 299 ευρώ, επίσης, με 3 χρόνια εγγύηση.

Επιπλέον, η Opp λανσάρει στην ελληνική αγορά και τα true wireless ακουστικά Enco Air2 και Enco Buds, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο, μεγάλης αντοχής μπαταρία και διατίθενται στην τιμή των 89 ευρώ και 59 ευρώ αντίστοιχα.

Η εταιρεία, όπως διευκρινίσθηκε, έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση τοπικού γραφείου, το οποίο είναι υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητες στην Ελλάδα. Στόχος της Oppo είναι να αποσπάσει μερίδια αγοράς αντίστοιχα με εκείνα που έχει σε διεθνές επίπεδο και να διευρύνει σταδιακά τη γκάμα που θα διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντων τεχνολογίας. Κάτι που αναμένεται να γίνει από το φθινόπωρο.

Συνολικά, η εταιρεία δίνει έμφαση σε προϊόντα, που συνδυάζουν κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όμορφο και πρακτικό σχεδιασμό, καθώς και ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Oppo ιδρύθηκε το 2004 και έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Oppo παρουσιάζει σταθερά τα τελευταία χρόνια υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ιδίως στη μεσαία και την υψηλή κατηγορία συσκευών και στο α’ τρίμηνο του 2022 ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως.

Το κεντρικό μήνυμα της Oppo είναι «Inspiration Ahead» και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει διαρκώς τα όρια της εμπειρίας που προσφέρουν τα smartphones και τα προϊόντα τεχνολογίας, προκειμένου να βελτιώνεται η καθημερινότητα όλων, όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η OPPO έχει παρουσία σε 50 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 40.000 εργαζόμενους. Ο αριθμός των χρηστών των συσκευών της Oppo ξεπερνά τα 450 εκατ. ευρώ, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας μπορεί να τα βρει σε περισσότερα από 280.000 σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ