TECH

Πώς θα «ενισχύσετε» και θα προστατεύσετε πλήρως το νέο σας iPhone

Πώς θα «ενισχύσετε» και θα προστατεύσετε πλήρως το νέο σας iPhone

Το smartphone έχει εξελιχθεί στη συσκευή εκείνη που χρησιμοποιούμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην καθημερινότητά μας. Είναι η συσκευή που έχουμε διαρκώς μαζί μας και τη χρησιμοποιούμε σχεδόν για τα πάντα. Από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία μας, μέχρι τις πληρωμές μας και την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

Για αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αποφασίσει ότι αξίζει να δαπανήσουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ προκειμένου να έχουν ένα κορυφαίο smartphone, που θα τους διευκολύνει σημαντικά στην καθημερινότητά τους. Όπως είναι τα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 14 της Apple, που είναι πλέον διαθέσιμα και στη χώρα μας.

Ένα από τα ζητήματα που υπάρχουν όμως, είναι η προστασία του νέου μας smartphone, αλλά και το πώς θα το «ενισχύσουμε», ώστε να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, όπως μία σπασμένη οθόνη ή γρατζουνιές και χτυπήματα, τα οποία είναι αντιαισθητικά, ενώ μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη χρήση του νέου iPhone μας. Για παράδειγμα, το νέα iPhone 14 διαθέτουν ένα κορυφαίο σύστημα κάμερας στην οπίσθια πλευρά τους. Αν οι φακοί γρατζουνιστούν, είναι προφανές ότι οι φωτογραφίες και τα video δεν θα είναι τα ίδια. Συν ότι όταν έχουμε ένα κορυφαίο από πλευρά design smartphone, είναι μάλλον κρίμα να «χαλάσουμε» την εμφάνισή του, επειδή δεν το προστατεύσαμε αρκετά.

Σε αυτό το σημείο είναι που χρειαζόμαστε ένα πλήρες πακέτο προστασίας. Όπως είναι αυτό που προσφέρει ήδη η PanzerGlass, τα προϊόντα της οποίας αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως τα κορυφαία στον τομέα της προστασίας smartphones και ειδικά όσον αφορά στο iPhone, αλλά και για την προστασία των κορυφαίων smartwatch και δη, των Apple Watch.

Με την εταιρεία να έχει πετύχει να ενσωματώσει μία σειρά από καινοτομίες στα προϊόντα της, τα οποία προσφέρουν μία σημαντική αναβάθμιση της εμπειρίας, σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.

Αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήσης

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαφοροποίησης της PanzerGlass είναι ότι δεν προσφέρει μόνο προστασία της οθόνης ή της οπίσθιας πλευράς της συσκευής, αλλά φτάνει στο σημείο να προστατεύει ακόμη και το σύστημα κάμερας στην οπίσθια πλευρά με ένα ειδικό προστατευτικό φακών. Χάρη στο συγκεκριμένο προστατευτικό, οι φακοί της οπίσθιας κάμερας είναι ασφαλείς από τυχαίες πτώσεις σε σκληρά πέτρινα δάπεδα, χτυπήματα σε αιχμηρές γωνίες και γδαρσίματα από τα κλειδιά σας στην τσέπη ή στην τσάντα. Επιπλέον, δεν τίθεται κάποιο θέμα παραμόρφωσης της εικόνας ή του video, δεδομένου πως το προστατευτικό φακού της κάμερας δεν επηρεάζει με την ευκρίνεια των φακών σας, ούτε την ποιότητα των φωτογραφιών σας.

Η πλήρης προστασία σε πρώτο πλάνο

Τα προστατευτικά φακών της PanzerGlass για τα νέα iPhone 14 μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος/α είτε μεμονωμένα, είτε στο ειδικό πακέτο (bundle) που διαθέτει η εταιρεία και περιλαμβάνει ακόμη προστατευτικό οθόνης και θήκη προστασίας. Όσον αφορά στα προστατευτικά οθόνης, εκεί είναι όπου η PanzerGlass κάνει τη διαφορά δεδομένου ότι τα προϊόντα της «αναβαθμίζουν» την προστασία πέραν του επιπέδου να αποφύγετε τις γρατζουνιές ή τα ραγίσματα.

Για παράδειγμα, υπάρχει το PanzerGlass Privacy για την προστασία του περιεχομένου που εμφανίζεται στην οθόνη από αδιάκριτα μάτια. Το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο απορρήτου καθιστά το περιεχόμενο της οθόνης σας ουσιαστικά αόρατο σε όλους, εκτός από τον χρήστη της συσκευής.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι η φωτεινότητα που σε εξωτερικούς χώρους εμποδίζει να δει κάποιος το περιεχόμενο της οθόνης. Σε αυτήν την περίπτωση, το Anti-reflective PanzerGlass είναι η λύση, καθώς το συγκεκριμένο προστατευτικό οθόνης μειώνει τις αντανακλάσεις από τον ήλιο και τον τεχνητό φωτισμό και σας επιτρέπει να βλέπετε τι υπάρχει στην οθόνη σας.

Επίσης, υπάρχει και το θέμα της κούρασης των ματιών από την πολύωρη χρήση της οθόνης. Το Anti-bluelight προστατευτικό οθόνης της PanzerGlass μειώνει το έντονο μπλε φως από τη συσκευή σας, που μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση των ματιών, πονοκέφαλο και κόπωση.

Οι καινοτομίες όμως, δεν σταματούν εδώ. Καταρχάς, σε αρκετά από τα προστατευτικά οθόνης της PanzerGlass, μέσα στη συσκευασία θα βρείτε και ένα EasyAligner (ειδικό applicator τοποθέτησης του PanzerGlass) που κάνει την εγκατάσταση εξαιρετικά απλή και εύκολη, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθεια κανενός «ειδικού». Πέραν αυτών όμως, η PanzerGlass διαφοροποιείται και σε κάτι ακόμη: Η εταιρεία έχει παρουσιάσει προστατευτικά οθόνης διαφορετικά για κάθε ένα από τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone. Και χάρη στο χαρακτηριστικό Ultra-Wide Fit μπορεί να καλύπτει το σύνολο της οθόνης, χωρίς να αφήνει κάποιο κενό που μπορεί να αποτελέσει την «αχίλλειο πτέρνα» για την οθόνη του iPhone σας, σε περίπτωση κάποιας πτώσης ή οποιουδήποτε άλλου ατυχήματος.

Οι θήκες που αναβαθμίζουν την εμφάνιση

Ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες iPhone είναι πως δεν θέλουν να χρησιμοποιούν μία θήκη προστασίας, επειδή πολύ απλά το smartphone τους είναι ένα κορυφαίο από πλευράς σχεδιασμού προϊόν τεχνολογίας. Για αυτό και η PanzerGlass παρουσίασε μία νέα σειρά από θήκες προστασίας που «ενισχύουν» περαιτέρω την εικόνα του νέου iPhone σας. Κάτι που συμβαίνει με την PanzerGlass SilverBullet που διαθέτει ένα μαλακό, μαύρο κυψελωτό πλαίσιο, που σε συνδυασμό με ένα διαφανές πίσω κάλυμμα από tempered glass, παρέχει μια καθαρή εικόνα του όμορφου σχεδιασμού του iPhone σας.

Στην γκάμα της PanzerGlass υπάρχουν τόσο «σκληρές» θήκες (hard case), όσο και διαφανείς (clear case). Όπως και θήκες που είναι συμβατές με το MagSafe, τη σειρά αξεσουάρ της Apple που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των χρηστών iPhone. Ακόμη, για όσους θέλουν να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος η panzerGlass παρουσίασε μία βιοδασπώμενη θήκη. Επιπλέον, όλες οι θήκες παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από μικρόβια και βακτήρια, χάρη στην αντιβακτηριδιακή δράση που έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει έως και το 99,99% των πιο κοινών βακτηρίων της επιφάνειας.

Χωρίς αμφιβολία, το ζητούμενο για όσους αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 14 είναι να μην ανησυχούν για το τι θα συμβεί σε περίπτωση κάποιου «ατυχήματος». Για αυτό και η ανάγκη προστασίας είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμης σημασίας για όποιον «επενδύει» σε ένα κορυφαίο smartphone. Και αν μπορεί να το προστατεύσει, βελτιώνοντας και την εμπειρία του, τότε το συνολικό πακέτο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα PanzerGlass σε όλες τις αλυσίδες καταστημάτων της αγοράς με είδη τεχνολογίας.