TECH

Το νέο smartphone της vivo είναι ένα προσιτό «πολυεργαλείο»

Το νέο smartphone της vivo είναι ένα προσιτό «πολυεργαλείο»

Το Νέο vivo Y22S που αλλάζει τους κανόνες στην Μεσαία Κατηγορία Smartphones

Η επιλογή ενός smartphone δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση για έναν καταναλωτή. Ιδίως αν ο καταναλωτής δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει μερικές εκατοντάδες ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει μία νέα συσκευή. Από την άλλη πλευρά, ένας καταναλωτής δεν χρειάζεται να συμβιβάζεται, όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών του.

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις smartphone, λοιπόν, που προσφέρουν τη δυνατότητα να καλύψει ένας καταναλωτής όλες τις ανάγκες του με μία σύγχρονη συσκευή σε προσιτή τιμή, είναι το vivo Y22s. Η vivo είναι ένας εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων κατασκευαστών smartphone παγκοσμίως, που έχει ήδη συμπεριληφθεί στην πρώτη πεντάδα και το Y22s είναι το νέο της smartphone, το οποίο με βάση την τιμή του (229,90 ευρώ) ανήκει μεν στην αποκαλούμενη μεσαία κατηγορία, αλλά τα χαρακτηριστικά του τα συναντάμε σε συσκευές που είναι αρκετά πιο ακριβές.

Το vivo Y22s θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα προσιτό «πολυεργαλείο», δεδομένου ότι διαθέτει μία πολύ καλή κάμερα, έναν όμορφο σχεδιασμό, μεγάλη μπαταρία, υψηλού επιπέδου επιδόσεις και μία οθόνη που δεν συναντάμε εύκολα σε αυτό το επίπεδο τιμής. Αν ξεκινήσουμε από τον σχεδιασμό της συσκευής, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι ιδιαίτερα λεπτή και στιβαρή, κάτι που έχει τη δική του σημασία. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6,55 ιντσών με τον ρυθμό ανανέωσης να φθάνει στα 90 Hz, ο οποίος είναι εξαιρετικός για τη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Πέραν του σχεδιασμού όμως, το μεγάλο ατού του vivo Y22s είναι οι επιδόσεις που προσφέρει και διευκολύνουν την καθημερινότητα του κατόχου του. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 680, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 6GB μνήμης και λειτουργίες, όπως τα Multi-Turbo 5.5 και Ultra Game Mode, προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία ακόμη και όσον αφορά στο gaming, το οποίο αποτελεί βασική παράμετρο για πολλούς χρήστες. Όσο για τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, είναι στα 128 GB αλλά μπορεί να επεκταθεί μέχρι το 1ΤΒ, καθώς το Y22s διαθέτει υποδοχή για κάρτα micro SD.

Η κάμερα στα 50 MP που κάνει τη διαφορά


Ένα από τα πλέον δυνατά ατού της συσκευής είναι, πάντως, η κάμερα του. Το vivo Y22s έρχεται έχοντας στην οπίσθια πλευρά ένα τριπλό σύστημα κάμερας, με την κύρια κάμερα να προσφέρει ανάλυση 50 megapixel, ενώ η selfie κάμερα έχει ανάλυση στα 8 megapixel. Με δεδομένο ότι η κύρια κάμερα έχει διάφραγμα f/1.8, αλλά και σε συνδυασμό με τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που υπάρχουν και λειτουργίες όπως το Bokeh και το Face Beauty, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό. Τόσο όσον αφορά στις φωτογραφίες, όσο και στο video, αλλά ακόμη και σε περιπτώσεις που οι συνθήκες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως δύσκολες, όπως είναι αυτές που συναντάμε τις νυχτερινές ώρες. Γενικότερα, η κάμερα κινείται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αναλογικά με την τιμή της συσκευής.

Η εξαιρετική εμπειρία χρήσης

Γενικότερα, το vivo Y22s είναι ένα smartphone που θα βοηθήσει τον κάτοχο του στην καθημερινότητά του. Σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι διαθέτει μία μπαταρία με χωρητικότητα 5000mAh, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να βγάλει μία ημέρα χωρίς φόρτιση. Αν χρειαστεί η σύνδεση σε φορτιστή, το Y22s υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται προκειμένου να είναι έτοιμο εκ νέου να «κυκλοφορήσει» εκτός πρίζας.

Υπάρχουν όμως, και ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες που διευκολύνουν στην καθημερινή χρήση. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι η συσκευή ξεκλειδώνει σε μόλις 0,25 δευτερόλεπτα με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ υπάρχει και δυνατότητα για ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου με τη χρήση της τεχνολογίας Face Wake.

Γενικότερα, το vivo Y22s είναι ένα smartphone που προσφέρει στον κάτοχό του τη δυνατότητα να δημιουργήσει, αλλά και να απολαύσει κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα του. Χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ για να το αποκτήσει.