TECH

Τα smartphones της vivo έρχονται με τιμές Black Friday

Τα smartphones της vivo έρχονται με τιμές Black Friday

Η Black Friday είναι η περίοδος που πολλοί καταναλωτές περιμένουν με αγωνία, προκειμένου να βρουν την προσφορά εκείνη που θα τους επιτρέψει να αγοράσουν τη συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες τους σε μία τιμή που θα είναι πραγματική προσφορά.

Όμως, στην περίπτωση της vivo, ενός εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως, είδαμε μία άλλη προσέγγιση. Οι τιμές με τις οποίες λανσάρονται τα δύο νέα smartphones της, να είναι τιμές Black Friday.

Πρακτικά, η vivo αποφάσισε να «γιορτάσει» την πρώτη συμμετοχή της στην ελληνική εκδοχή της Black Friday με δύο μοντέλα που κυκλοφορούν σε απίστευτα χαμηλές τιμές για αυτά που προσφέρουν. Άλλωστε, η vivo πιστεύει πως «το καλό δεν είναι πάντα και ακριβό» και το αποδεικνύει με μοντέλα όπως το Y35 και το Y22S (4/64), τα οποία συνδυάζουν στυλ, επιδόσεις, δυνατότητες και εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Ανακαλύπτουμε το vivo Y35

Το vivo Y35 είναι το κορυφαίο εκ των δύο νέων smartphones της εταιρείας, που είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα. Ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone με την τιμή του όμως, να είναι στα 199,90 ευρώ. Τιμή εξαιρετικά χαμηλή αν αναλογιστεί κάποιος ότι τέτοιου είδους χαρακτηριστικά συναντάμε σε μοντέλα που είναι αρκετές δεκάδες ευρώ ακριβότερα.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Το vivo Y35 είναι αρκετά όμορφο από σχεδιαστικής απόψεως. Και είναι και αρκετά δυνατό αν αναλογιστεί κάποιος ότι έρχεται με τη μνήμη του στα 8GB και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256GB. Αν προσθέσει κάποιος και την οθόνη των 6,58 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone που είναι ιδανικό για gaming και θέαση video. Γενικώς, είναι ένα smartphone που καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες ενός χρήστη για ψυχαγωγία.

Για όσους ανησυχούν ότι το gaming «εξαντλεί» την μπαταρία, να αναφέρουμε ότι η χωρητικότητα αυτής φθάνει τα 5000 mAh και σε συνδυασμό με την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 18W, θα σας επιτρέψει να μην δείτε το smartphone σας να κλείνει επειδή έφθασε στο 0% η μπαταρία.

Επίσης, το vivo Y35 είναι μία συσκευή με πολλές δυνατότητες, όπως για παράδειγμα το πλευρικό δακτυλικό αποτύπωμα για γρήγορο ξεκλείδωμα της συσκευής και φυσικά, η κάμερα του, η οποία είναι από τις καλύτερες που μπορεί να βρει κάποιος στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το vivo Y35 έρχεται με μία τριπλή κάμερα στην πίσω πλευρά της συσκευής. Η ανάλυση της βασικής κάμερας είναι στα 50MP και οι άλλες δύο στα 2MP. Η σημαντικότερη διαφορά, βέβαια, είναι στο διάφραγμα των φακών που είναι στα f/1.8 για τη βασική και στα f/2.4 για τις άλλες δύο κάμερες. Το αποτέλεσμα είναι το vivo Y35 να δίνει τη δυνατότητα για κορυφαίες λήψεις, ακόμη και αν πρόκειται για πορτραίτα ή video, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας πανοραμικές φωτογραφίες. Όπως και τη δυνατότητα για παραγωγή περιεχόμενου time lapse και γενικότερα, «επαγγελματικών» λήψεων.

Συνολικά, το vivo Y35 είναι ένα smartphone που ανήκει μεν στη μεσαία κατηγορία, αλλά το βρίσκουμε σε μία τιμή που είναι εξαιρετικά προσιτή και συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό, κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες και αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης, ακόμη και για χρήστες με υψηλές απαιτήσεις.

Δοκιμάζουμε το vivo Y22S

H vivo, πάντως, αποφάσισε στη φετινή Black Friday να μην το «γιορτάσει» με μία συσκευή αλλά με δύο. Και λανσάρει ταυτόχρονα με το vivo Y35 και το vivo Y22S (4/64), ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια Υ της mid-range κατηγορίας.

Και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone που προσφέρει πολλά και κοστίζει λίγα, δεδομένου ότι η τιμή του είναι στα 169,90 ευρώ. Το vivo Y22S έρχεται με μία τριπλή κάμερα στην οπίσθια πλευρά του (ανάλυση 50MP + 2MP + 2MP) που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητα αποτελέσματα, ακόμη και σε νυχτερινές λήψεις. Η selfie κάμερα είναι στα 8MP και χαρακτηριστικά όπως το bokeh και το face beauty, προσθέτουν ζωντάνια, βάθος και φινέτσα.

Το vivo Y22S είναι, επίσης, ένα λεπτό και κομψό smartphone με οθόνη 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz -που είναι κορυφαία για αυτό το επίπεδο τιμής. Η μνήμη είναι στα 4GB με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB και με τις επιδόσεις να κινούνται σε επίπεδα που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και ενός gamer.

Όσο για την μπαταρία, είναι στα 5000 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στα 18W, κάτι που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ατού της συγκεκριμένης συσκευής. Όπως και η δυνατότητα για ξεκλείδωμα συσκευής σε μόλις σε 0,25 δευτερόλεπτα με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ υπάρχει και λειτουργία ξεκλειδώματος με την τεχνολογία Face Wake.

Γενικότερα, το vivo Y22S (4/64) είναι ένα smartphone με όμορφο σχεδιασμό που θα βρούμε σε μία εξαιρετική τιμή, σε σχέση με τις επιδόσεις του. Και πρακτικά, αυτό και το vivo Y35 είναι δύο smartphones που μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι αποτελούν τον ορισμό για το τι σημαίνει για τους καταναλωτές η Black Friday.