TECH

Xiaomi και Leica μας προσφέρουν δύο smartphone που «ξεκλειδώνουν» τη δημιουργικότητά μας

Xiaomi και Leica μας προσφέρουν δύο smartphone που «ξεκλειδώνουν» τη δημιουργικότητά μας

Όσοι αναζητούμε ένα νέο smartphone για να αντικαταστήσουμε την τωρινή μας συσκευή, ψάχνουμε σε αυτό κάποια πολύ βασικά και απαραίτητα χαρακτηριστικά. Ποια είναι αυτά; Οι γρήγορες αποδόσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, μία μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία η οποία θα μας επιτρέπει να είμαστε ξέγνοιαστοι κατά τη διάρκεια τη ημέρας και φυσικά, οι προηγμένες φωτογραφικές λειτουργίες που θα «απογειώσουν» τη δημιουργικότητά μας, ενώ θα μας προσφέρουν αριστουργηματικές λήψεις.

Και παρότι υπάρχουν πολλά μοντέλα διαθέσιμα στην αγορά, τα οποία μας υπόσχονται γρήγορες ταχύτητες και μία μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, λίγα είναι εκείνα που μπορούν πραγματικά να μας καθηλώσουν με το φωτογραφικό περιεχόμενο που δημιουργούν. Αυτό συμβαίνει διότι η κάμερα ενός smartphone δεν μπορεί να προσεγγίσει το άρτιο, επαγγελματικό αποτέλεσμα που μας παρέχει μία φωτογραφική μηχανή, εκτός αν είναι σχεδιασμένη από έναν ειδικό σε ζητήματα φωτογραφίας, όπως η Leica.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, τα νέα, πρωτοποριακά μοντέλα της νέας σειράς Xiaomi 13 αποτελούν επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας. Όχι μόνο επειδή ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες επιδόσεις και τον μοναδικό σχεδιασμό τους, αλλά διότι μας συστήνουν μία αξεπέραστη εμπειρία smartphone photography, η οποία φέρει την «υπογραφή» της Leica.

Φωτογραφικές λειτουργίες που φέρουν την υπογραφή και την αξιοπιστία της Leica

Aκόμη και εμείς που δεν είμαστε experts σε θέματα φωτογραφίας, θέλουμε να έχουμε στη συλλογή της συσκευής μας ένα εντυπωσιακό αρχείο, από το οποίο θα μοιραζόμαστε κομμάτια με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Πώς θα τα καταφέρουμε; Διοχετεύοντας τη δημιουργικότητά μας μέσω των προηγμένων φωτογραφικών λειτουργιών που μας προσφέρουν τα Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13.

Όσον αφορά στο πρώτο μοντέλο, δηλαδή το κορυφαίο Xiaomi 13 Pro, αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για μία συσκευή που διαθέτει στην κάμερά της έναν επαγγελματικό οπτικό φακό Leica, έναν εξαιρετικά μεγάλο αισθητήρα 1’’ και έναν προηγμένο, αιωρούμενο τηλεφακό, ο οποίος μπορεί να επιτύχει μία πολύ καλή εστίαση, φέρνοντας κοντά ακόμη και τα πιο μακρινά αντικείμενα.

Σχετικά με το μοντέλο Xiaomi 13, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά στυλ φωτογραφίας, το «Leica Authentic Look» που χαρακτηρίζεται από τις γνώριμες έντονες αντιθέσεις της Leica, καθώς και το «Leica Authentic Look» για ένα πιο ζωντανό και φυσικό αποτέλεσμα.

Λειτουργίες ταχείας φόρτισης που μας προσφέρουν μία ξέγνοιαστη καθημερινότητα

Αν απουσιάζουμε αρκετές ώρες από το σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε χρειαζόμαστε ένα smartphone που θα μπορεί να συμβαδίσει με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής μας. Για την ακρίβεια, χρειαζόμαστε μία συσκευή η οποία δεν θα μας «τρώει» πολύτιμο χρόνο μέχρι να φορτίσει, ενώ θα είναι πάντα σε ετοιμότητα, όταν τη χρειαζόμαστε.

Αυτό, λοιπόν, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τα μοντέλα Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13, αφού και οι δύο συσκευές απαιτούν ελάχιστο χρόνο για να πραγματοποιήσουν μία πλήρη φόρτιση, ενώ είναι εξοπλισμένες με τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, που είναι εξαιρετικά γρήγορος και ενεργειακά αποδοτικός, οπότε μας εξασφαλίζει ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πιο αναλυτικά, το Xiaomi 13 Pro χάρη στη λειτουργία HyperCharge των 120W μπορεί και φτάνει τη στάθμη της μπαταρίας στο 100% μέσα σε 19 λεπτά με ενσύρματη φόρτιση, ενώ η συσκευή Xiaomi 13 χρειάζεται περίπου 38 λεπτά και τροφοδοτείται από τη λειτουργία HyperCharge των 67W. Κάπως έτσι, επενδύοντας σε ένα από τα δύο μοντέλα, θα είμαστε ήσυχοι πως ό,τι και αν προκύψει στην καθημερινότητά μας, θα έχουμε το smartphone μας διαθέσιμο για να λύσει κάθε μας πρόβλημα.

Όλοι οι παραπάνω είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που τα μοντέλα της σειράς Xiaomi 13 αξίζουν την προσοχή μας. Μάλιστα, αποφασίζοντας έως και τις 31 Μαρτίου να επενδύσουμε σε μία από τις δύο συσκευές, μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας σε ένα workshop φωτογραφίας από τη Leica Akademie Greece, να λάβουμε μία εξάμηνη εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης για το Xiaomi 13, μία τρίμηνη, δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium, 2TB αποθηκευτικό χώρο cloud στο Google One για έξι μήνες, καθώς και trade in voucher 100 ευρώ επιπλέον της αξίας της επιστρεφόμενης συσκευής μέσω Pandas.

H σειρά Xiaomi 13 είναι διαθέσιμη από 15/03 και μπορείτε να την ανακαλύψετε σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr. καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.