Το Picasa πέθανε, ζήτω το Google Photos
Πολύ πριν από το Google+ και το Google Photos ο τεχνολογικός κολοσσός είχε το Picasa ως το βασικό της πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών.
Μετά από χρόνια, ο ιστότοπος φωτογραφιών της Google, την 1η Μαΐου, «έσβησε» για πάντα.
Μπορεί να μην ήταν αντιληπτό από τους χρήστες, αλλά το Picasa ήταν μια δυνατή βάση δεδομένων της εταιρείας από το 2002. Το πρόγραμμα ωστόσο, δεν είχε αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια, οπότε η Google αποφάσισε να το «συνταξιοδοτήσει».

Πλέον, οι χρήστες που χρησιμοποιούσαν τη βάση δεδομένων για φωτογραφίες και βίντεο, μπορούν να συνδεθούν στο Google Photos, για να μην τις χάσουν.
Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ωστόσο υποσχέθηκε να προσφέρει στους χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη διαχείριση φωτογραφιών. Το Google Photos, είναι το νέο εξυπνότερο προϊόν που υπόσχεται εκπληκτικές δυνατότητες και ένα πιο «ζωντανό» μέλλον.

ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο 79-73: Μικρό προβάδισμα του «Δικεφάλου» εν όψει του 2ου τελικού στην Ισπανία
21:16
Κρήτη: Η 43χρονη πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής
21:07
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 48χρονος δικηγόρος για υπόθεση εμπορίας νεογνού
20:59
Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση εξαντλεί τα περιθώρια στήριξης για πολίτες και επιχειρήσεις (vid)
20:50