TECH

Battle of S: Μία high-tech αναμέτρηση που μας συστήνει την επική πλευρά του gaming

Battle of S: Μία high-tech αναμέτρηση που μας συστήνει την επική πλευρά του gaming

Mobile gaming. Μία επιλογή διασκέδασης που καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς του gaming και κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Το θέμα είναι, βέβαια, το εξής: Τι είναι αυτό που κάνει το mobile gaming τόσο συναρπαστικό ή για την ακρίβεια, ποιες είναι οι τεχνολογίες που δίνουν στο mobile gaming μία πιο premium διάσταση;

Ψάχνοντας το ιδανικό smartphone για mobile gaming

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, το Galaxy S23 Ultra ξεχώρισε , όχι μόνο λόγω του ιδιαίτερα κομψού σχεδιασμού, της ανθεκτικότητάς του και των φωτογραφικών του features, αλλά και χάρη στην απόδοσή του. Εκείνη που ανοίγει τον δρόμο για το μέλλον του mobile gaming.

Αλήθεια όμως, με ποιον τρόπο το Galaxy S23 Ultra εξελίσσει το mobile gaming, δημιουργώντας τις βάσεις για πιο αναβαθμισμένες και απρόσκοπτες gaming εμπειρίες;

Πήραμε το Galaxy S23 Ultra στα χέρια μας και τεστάραμε τα features και τις gaming τεχνολογίες του στην Battle of S, μία σειρά από gaming, high-tech αναμετρήσεις στις οποίες είδαμε και γνωρίσαμε από «πρώτο χέρι» τα νέα χαρακτηριστικά.

Μία ξεχωριστή και premium mobile gaming «μάχη»

Η Battle of S ξεκίνησε με τον δημοσιογράφο τεχνολογίας, Δημήτρη Μαλλά, να αναμετράται με την chief editor του Queen.gr, Κατερίνα Πατούλια, στο παιχνίδι αγώνων Wreckfest®.

Μία Silky & Tough Mom και ένας specTechcular λάτρης της τεχνολογίας, έχοντας και οι δυο στα χέρια τους το Galaxy S23 Ultra, έζησαν τον αγώνα, ένιωσαν την ταχύτητα και πήραν μία «γεύση» από το τι σημαίνει mobile gaming εν έτει 2023. Και μπορεί τα gaming background των δύο players να διέφεραν σημαντικά όμως, και οι δύο κατάφεραν να ανταποκριθούν και δη, να αξιοποιήσουν προς όφελός τους τα features του νέου αυτού smartphone.

Τα tech features που κάνουν τη διαφορά την ώρα της αναμέτρησης

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά Galaxy S23 Ultra, πέρα από τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 2 της Qualcomm που διαθέτει, είναι η οθόνη του.

Βλέπετε, το Galaxy S23 Ultra διαθέτει μία εκτεταμένη, υψηλής ανάλυσης οθόνη 6,8 ιντσών, η οποία φέρει την τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X, ενώ προσφέρει super smooth ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Το Wreckfest ©2022 είναι καταχωρημένο σήμα κατατεθέν της THQ Nordic AB, Sweden. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα άλλα σήματα κατατεθέντα, λογότυπα και δικαιώματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Το Dynamic AMOLED 2X, λοιπόν, είναι το στοιχείο-«κλειδί» που παρέχει καθαρές, πολύχρωμες λεπτομέρειες στην οθόνη, είτε με χαμηλή, είτε με πλήρη φωτεινότητα. Και αυτό σημαίνει πιο ρεαλιστικό παιχνίδι. Όλα αυτά ενώ η τεχνολογία 120 Hz βελτιώνει έξυπνα τον ρυθμό ανανέωσης για να εξομαλύνει τη δράση και να εξοικονομεί μπαταρία.

Όσο για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν mobile gaming εμπειρίες με τις ώρες, το Galaxy S23 Ultra δίνει τη δυνατότητα να κάνουν προσαρμογές σε χρωματικούς τόνους και επίπεδα αντίθεσης, ώστε να μην καταπονούν τα μάτια τους τη νύχτα. Και σε ένα demolition derby racing game, όπου οι χρήστες καλούνται και να τερματίσουν, αλλά και να επιβιώσουν, το πόσο ρεαλιστικά και έντονα αποτυπώνονται τα πάντα στην οθόνη του smartphone μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που στα πλεονεκτήματα του Galaxy S23 Ultra, θα συμπεριλάβουμε και το ray tracing σε πραγματικό χρόνο, που μας επιτρέπει να βλέπουμε πιο ρεαλιστικές αποδόσεις σκηνών, κατά τη διάρκεια του gaming.

Μπορεί ένας expert στην τεχνολογία να χάσει την πρωτιά; Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Γιατί με το Galaxy S23 Ultra δεν χρειάζεται να έχει εντρυφήσει κάποιος στο mobile gaming για να «σπάσει» τα ρεκόρ. Αρκεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις τεχνολογίες που έχει στη διάθεσή του και να απολαύσει το παιχνίδι, με «ζωντανό» τρόπο και χωρίς να χάνει στιγμή και κίνηση, χάρη στα ρεαλιστικά εφέ του.

Ποιο είναι το επόμενο επικό Battle of S που δεν θέλετε να χάσετε; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ακόμα ποιος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του πιο επικού gaming battle, με τη βοήθεια του Galaxy S23 Ultra.

{Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.}