TECH

Κοινωνία της Πληροφορίας: Στη δημοσιότητα ο απολογισμός 2019-2023

Κοινωνία της Πληροφορίας: Στη δημοσιότητα ο απολογισμός 2019-2023
O Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Σταύρος Ασθενίδης,

Έναν πλήρη απολογισμό των πεπραγμένων της για το διάστημα 2019-2023 έδωσε στη δημοσιότητα η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Μεταξύ άλλων, στο σχετικό ηλεκτρονικό έγγραφο περιλαμβάνονται πληροφορίες για τα 22 χρόνια λειτουργίας της Κοινωνίας της Πληροφορίας καθώς και απολογισμός των έργων που έχουν ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα.

Δείτε όλο το κείμενο του απολογισμού

Επίσης, παρουσιάζονται οι προγραμματικές συμφωνίες για το διάστημα 2019-2023 καθώς και ο ρόλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Παράλληλα, ειδική αναφορά γίνεται στη συμμετοχή του φορέα σε ευρωπαϊκά έργα ψηφιακής διακυβέρνησης καθώς και στην ψηφιακά βιώσιμη ανάπτυξη.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του απολογισμού των πεπραγμένων παρουσιάζονται η διαδικασία μετάβασης στη νέα εποχή για τον οργανισμό, οι νέες προκλήσεις και οι ευκαιρίες καθώς και οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει αναλάβει η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Ο κ. Σταύρος Ασθενίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας, στο μήνυμά του στο πλαίσιο του απολογισμού τονίζει μεταξύ άλλων ότι «ο ψηφιακός μετασχηματισμός προκαλεί τη σημαντικότερη ίσως επανάσταση του καιρού μας» και προσθέτει πως «η Κοινωνία της Πληροφορίας την τετραετία που προηγήθηκε αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στην ενδυνάμωση της ψηφιακής σχέσης του πολίτη με τη Δημόσια Διοίκηση».

«Το μέλλον ανήκει σ’ εκείνους που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους και εμείς εδώ στην ΚτΠ δεν ονειρευόμαστε μόνο, αλλά υλοποιούμε για ένα κόσμο καλύτερο, συμπεριληπτικό, με πολλαπλές ευκαιρίες για όλους, ένα τόπο για το σήμερα και το αύριο», καταλήγει ο κ. Ασθενίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ