Verizon: Εξαγορά της Yahoo με 4,8 δισ. δολάρια

Σε συμφωνία κατέληξαν οι δύο εταιρείες, βάζοντας τέλος στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Yahoo.
Την πληροφορία έδωσε πρώτο στη δημοσιότητα, σήμερα, το Bloomberg, αναφέροντας ότι το κόστος της εξαγοράς αγγίζει τα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η προσθήκη των υπηρεσιών της Yahoo στον τηλεπικοινωνιακό πάροχο, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τις δραστηριότητές της σε τομείς όπως η ψηφιακή διαφήμιση, οι υπηρεσίες αναζήτησης, mail, μηνυμάτων, αλλά και real estate.
Ταυτόχρονα, η εξαγορά σηματοδοτεί το τέλος της Yahoo ως εταιρεία, καθώς τα μόνα περιουσιακά στοιχεία που έμειναν στη διάθεσή της είναι το 35,5% των μετοχών της Yahoo Japan και το 15% των μετοχών της Alibaba.
H Yahoo δημιουργήθηκε το 1994 από τους απόφοιτους του Stanford, Jerry Yang και David Filo. Στα πρώτα της χρόνια ήταν σημείο αναφοράς για το Διαδίκτυο, καθώς οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτυακού ευρετηρίου και φόρουμ που παρείχε αποτελούσαν για πάρα πολλούς χρήστες την πρώτη τους επιλογή.

Ισραήλ: Θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως εάν δεν απελυθερωθούν όμηροι το Σάββατο
19:07
Κεραμέως: Επεκτείνονται και στην Αμοργό τα μέτρα στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
18:58
Ρωσία: Κάθειρξη 23 ετών σε δύο άτομα για δολιοφθορές σε πυρηνικούς σταθμούς
18:47
«ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ»: Παπαζάχος στο CNN Greece: «Δεν αποκλείεται σεισμός 6,5 Ρίχτερ» - Το καλό και το κακό σενάριο
18:38