Κέρδη 891 εκατ. δολαρίων ανακοίνωσε η Facebook
Ισχυρά κέρδη ανακοίνωσε το Facebook καθώς η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων έγινε ακόμη μεγαλύτερη, αφού καταγράφει αύξηση των χρηστών μέσω κινητών και της διαφήμισης, ενώ η μετοχή της κατέγραψε ράλι σε υψηλό ρεκόρ στη χθεσινή χρηματιστηριακή συνεδρίαση.
Τα κέρδη του τρίτου τριμήνου έφθασαν τα 891 εκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 11% έναντι του αντίστοιχου περυσινού τριμήνου.
Τα έσοδα από την διαφήμιση αυξήθηκαν κατά 45,4% στα 4,30 δις δολάρια, με το 78% από αυτά να προέρχεται από την χρήση κινητών έναντι ποσοστού 66% του αντίστοιχου περυσινού τριμήνου.
«Είχαμε ένα καλό τρίμηνο και καταφέραμε πολλά πράγματα», δήλωσε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας, οι μετοχές της οποίας κινήθηκαν ανοδικά μετά τις ανακοινώσεις.
Οι εξελίξεις στο Ιράν στο επίκεντρο της επικοινωνίας Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας
18:38
Συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στην Κολομβία - Μετέφερε περισσότερα από 110 άτομα (vid)
18:29
Ισραηλινά ΜΜΕ: «Οι ΗΠΑ όρισαν το τέλος του πολέμου για τις 9 Απριλίου» - Συνομιλίες στο Πακιστάν
18:20
Δύο δεξαμενόπλοια φορτωμένα με υγραέριο πέρασαν από το Χορμούζ και κατευθύνονται σε ινδικά λιμάνια
18:13