TECH

Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του Στιβ Τζομπς

Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του Στιβ Τζομπς
Wikipedia

Σε δημοπρασία βγαίνουν 60 προσωπικά αντικείμενα του ιδρυτή της Αpple Στιβ Τζομπς (Steve Jobs) .

Ο οίκος Julien's Live, ο οποίος είναι γνωστός για τη συλλογή αντικειμένων που άνηκαν σε διασημότητες, προωθεί στην ιστοσελίδα του μια διαδικτυακή δημοπρασία από αντικείμενα μιας από τις πιο γνωστές προσωπικότητες του χώρου της τεχνολογίας.

Ο Τζομπς εκτός από το τεράστιο έργο που πρόσφερε στην τεχνολογία, έχει μείνει στην μνήμη των περισσότερων ανθρώπων ως ο άνδρας που φοράει το μαύρο ζιβάγκο. Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται, ναι, δημοπρατείται και αυτό μαζί με διάφορα gadget, ρούχα, ρολόγια και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

1000509261001 1822941199001 BIO Biography 31 Innovators Steve Jobs 115958 SF

Συγκεκριμένα, προς πώληση βρίσκονται και ένα ρολόι 18 καρατίων Baume & Mercier καθώς και ένα μαύρο Seiko, τα οποία είναι και από τα πιο ακριβά, ωστόσο τα σκήπτρα στη δημοπρασία κρατά το μαύρο ζιβάγκο του με το λογότυπο της NeXT, της εταιρείας που ίδρυσε όταν έφυγε από την Apple.

download 1

Τα μοναδικά και ιστορικά κομμάτια έχουν αρχική τιμή εκκίνησης 500 ευρώ, όμως οι ειδικοί εκτιμούν οτι οι τιμές θα αγγίξουν τα 12.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Οκτωβρίου 2011 (μια μέρα μετά την παρουσίαση του iPhone 4s) η Apple ανακοίνωσε ότι ο Τζομπς πέθανε από καρκίνο του πάγκρεας. Ήταν μόλις 56 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ