TECH

Κυκλοφορεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το iOS 10

Κυκλοφορεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το iOS 10

Κυκλοφορεί σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, το νέο iOS 10. Οι χρήστες των iOS συσκευών θα κληθούν να προβούν στο απαραίτητο update προκειμένου να μπορέσουν να «ταξιδέψουν» στα νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού της Apple.

Σύμφωνα με την εταιρία, το iOS 10, θα είναι το πιο σταθερό και εξελιγμένο λειτουργικό και θα παρέχει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για τον χρήστη.

Η αναβάθμιση θα υποστηρίζεται από συσκευές Pod touch 6th generation, iPhone 5 και άνω, iPad mini 2 και άνω, 4th generation iPad, iPad Air και iPad Pro.

Επιπλέον, η Apple συστήνει στους χρήστες αφού κάνουν την αναβάθμιση, ακολούθως να περιμένουν μία – δύο μέρες προκειμένου να ελέγξουν αν το update λειτουργεί κανονικά ή αν παρουσιάζει προβλήματα. Επίσης, καλό είναι να γίνει ένα backup των αρχείων του.

Τέλος σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Apple το macOS Sierra θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Σεπτεμβρίου για όλους τους από το 2009 και μετά όμως τα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα για τους υπολογιστές του 2012 και μετά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ