Αγρυπνία και καυγάδες για τα «μάτια» των κινητών
Το κινητό αποξενώνει τους χρήστες του από τον κόσμο και πλέον υπάρχουν και οι αποδείξεις για τους αντιρρησίες.
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Deloitte, η χρήση των κινητών ανάμεσα στους Βρετανούς φέρνει πολλούς καυγάδες και αγρυπνία.
Ένας στους τρεις ερωτηθέντες αποκάλυψαν πως ξυπνούν για να ελέγξουν το κινητό τους κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ ακριβώς το ίδιο ποσοστό καυγαδίζει με τον/την σύντροφο του λόγω της υπερβολικής χρήσης του κινητού.
Το τηλέφωνο δεν ξεκουράζεται ακόμη και την ώρα του φαγητού, με το 10% να δηλώνει πως το χρησιμοποιεί και όταν τρώει στο σπίτι ή σε εστιατόρια.
Τέλος το πρώτο πράγμα που κάνει ένας στους δέκα ιδιοκτήτες μόλις ανοίξει τα μάτια του το πρωί είναι να ανοίξει το κινητό του.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Μοτζταμπά Χαμενεΐ: «Δεν νομίζω ότι είναι νεκρός, αλλά είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος»
16:38
ΕΛΛΑΔΑ
Τέσσερις τραυματίες μετά από σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο
16:27
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης πέθανε από ελονοσία
16:19
ΚΟΣΜΟΣ
Συμβιβασμός Meta με ΗΠΑ για τα social media και τους ανηλίκους - Θα καταβάλει έως 16,68 δισ. δολάρια
16:15
ΕΛΛΑΔΑ