Συνάντηση με Τραμπ θα έχουν οι «κορυφαίοι» της Silicon Valley
Κορυφαία στελέχη από την Apple, την Alphabet (Google), το Facebook και την Microsoft θα συναντήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη.
Στην συνάντηση κορυφής θα μετέχουν ο Τιμ Κουκ (CEO της Apple), ο Larry Page (CEO της Alphabet) και ο , η Sheryl Sandberg (COO του Facebook), o Satya Nadella (CEO της Microsoft) και ο Brian Krzanich (CEO της Intel) είναι προγραμματισμένο να συμμετέχουν.
Επίσης, πληροφορίες του CNN αναφέρουν ότι ενδέχεται να μετέχουν στη συνάντηση ο Chuck Robbins, CEO της Oracle καθώς και ο Ginni Rometty, CEO της ΙΒΜ, ο οποίος αποτελεί και μέλος της νεοσύστατης ομάδας πολιτικού σχεδιασμού του Ντόναλντ Τραμπ.
Από το τραπέζι των συζητήσεων θα απουσιάσουν ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, καθώς και ο δημιουργός του Amazon, Jeff Bezos.
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals
23:53
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 67-68: Το «τριφύλλι» έκανε το «break» με φόντο το Final Four της Αθήνας
23:47