Σύντομα η Apple στην τρίτη θέση – Ποια εταιρεία θα την ξεπεράσει
Η μεγάλη επιτυχία των iPhone είναι αυτή που διατηρεί την Apple στην τρίτη θέση των πωλήσεων κινητών. Δεν πρόκειται, όμως, να παραμείνει εκεί για πολύ ακόμη, καθώς η δυναμική που έχει η Huawei θα την φέρει σύντομα στη δεύτερη θέση.
Η Apple έχει παραμείνει για έναν χρόνο σταθερή στις πωλήσεις των κινητών, την ώρα που η κινεζική εταιρεία αυξάνει διαρκώς το μερίδιό της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ερευνητικής φίρμας Canalys, οι πωλήσεις της Apple κατέγραψαν αύξηση μόλις 2% το β’ τρίμηνο του 2017, ενώ η Huawei έκανε ένα άλμα 20% την αντίστοιχη περίοδο. Έτσι, έφτασε τις 38.000.000 συσκευές, πλησιάζοντας τις 41.000.000 της Apple.
Στην πρώτη θέση παρέμεινε η Samsung με 79.000.000 συσκευές, ενώ σημαντική ανάπτυξη εμφανίζουν οι ασιατικές Oppo και Xiaomi, με 44% και 52% αντίστοιχα.
Περισσότερες από 340.000.000 συσκευές παραδόθηκαν το β’ τρίμηνο του 2017, καταγράφοντας συνολική αύξηση 4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016.
Pizza Fan: Γιατί είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα παρά το ενδιαφέρον για εξαγορά
12:47
Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη ανοιχτά της Γαύδου
12:43
Ζελένσκι για ΗΠΑ: «Δεν αισθάνομαι ότι μας στηρίζουν» - «Μόλις 24 πύραυλοι Patriot σε 3 μήνες»
12:33
Θεοδωρικάκος: «Η καλύτερη κοινωνική πολιτική είναι νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται»
12:32