ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Να ερευνηθούν οι καταγγελίες του Πολάκη για τους δικαστές

Λεβέντης: Να ερευνηθούν οι καταγγελίες του Πολάκη για τους δικαστές
eurokinissi

Να ερευνηθούν οι καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για τους δικαστές, ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο Πολάκης έκανε σκληρές δηλώσεις. Μίλησε για παραδικαστικό κύκλωμα, αλλά και η Δικαιοσύνη δεν έχει κάνει το καθήκον της. Η Δικαιοσύνη δεν δικαιούται να ζητάει να την στηρίξουμε όλοι.

«Δεν συντάσσομαι με τον Γεωργιάδη που λέει στην πυρά ο Πολάκης. Η Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της, άρα κάτι συμβαίνει. Κάποιος ανακόπτει τη θέλησή της να κάνει το καθήκον της. Ποιος είναι αυτός; Μπορεί ο Πολάκης να μην έχει ακριβή στοιχεία, αλλά μπορεί να έχει δει μία σαπίλα, μία σήψη» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο διάλογο για τον εκλογικό νόμο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι οι βασικές θέσεις του κόμματος είναι η απλή αναλογική, κανένα μπόνους στο πρώτο κόμμα και πλαφόν εισόδου στη Βουλή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι οι απόψεις του είναι ήδη γνωστές στην κυβέρνηση, πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν γίνει ήδη βολιδοσκοπήσεις.

Ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί κάποιο είδους μπόνους για το πρώτο κόμμα σημειώνοντας ότι «ο Λεωνίδας Κύρκος δεν έβαζε κρεμμύδια και σάλτσες όταν μιλούσε για απλή αναλογική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ